כן אבל לא עשיתי איתו עדיין יותר מדי...
Printable View
כן אבל לא עשיתי איתו עדיין יותר מדי...
שאלתי את המוכר לגבי הבעיה של זיהוי ההלם ושל הסוללה.
לגבי זיהוי ההלם הוא התעלם.
לגבי הסוללה הוא טען שבמקומות עם כיסוי gps חלש הסוללה נגמרת מהר יותר ובכל מקרה היא לא מחזיקה כמו שרשום במפרט כי המפרט מיועד למכשירים טובים ויקרים יותר. להזכירכם: במפרט רשום 80 שעות סטנדביי והמכשיר בקושי מחזיק 6 שעות בפועל.
הוא גם הציע לי 2 דולר כפיצוי.
בדיחה עצובה. לא יודע איך להתייחס לזה.
בדגם שלי הסוללה מהווה אחוז גדול מאוד מהמשקל הכולל. דחפו שם חתיכת מערך בטריות. אני כבר שבוע + עם המוצר והחיווי הוא עדיין על 100% וטרם חיברתי למצבר.
יש לך זיהוי הלם עובד?
אם כן, אולי אדרוש ממנו שדרוג.
תאמת, טרם התעמקתי במכשיר שלי. קינפגתי מספרים מאושרים לשימוש וזהו בערך... המכשיר שלך עולה קצת יותר משליש ממה שיש לי... אני לא מאמין שהוא ישדרג לך.
לפי המפרט - הבטריה שאצלי:
6000mHA long time battery ,60days standby time
אצלי יש אפשרות לשלוח הודעה שמפעילה ממסר, אני שוקל חצי בצחוק לחבר אותו לכרית אוויר...
ולא בצחוק. תחבר להפעלת הצופר ולמאותתי החירום
Sent from my GT-I9100T using Tapatalk
אז זהו... שאני חשבתי על זה... אבל ברגע שאני מחבר את זה נניח לצופר אז הם ינתקו את החוט עם קאטר ועכשיו יש להם חוט שיוביל אותם ישירות למקום מחבואו של המוצר...
עם 60 יום המתנה ללא מתח אני שוקל- לא לחבר את המוצר כלל למצבר ולטעון אחת ל... או לחבר לסט סוללות שאותן אבנה עבורו.
למה שלא תלכו על זה ?
קצת יותר יקר בקניה ( ו20שח בחודש למיטב ידיעתי דמי שימוש) אבל עובד כל הזמן, עומד בתקינה, מאפשר קבלת התראות ביציאה מאיזורים שהגדרתם, מאפשר שחזור מסלולים, אפליקציה חינמית בסמארטפון ועוד....
http://www.pointer4u.co.il/Products_iPointer.aspx
סער, תוכל לבדוק את פונקציית ההלם? הצעתי לו לשדרג לי את המכשיר בתוספת תשלום למכשיר היקר יותר, אבל אם הפונקציה הזו לא עובדת אני לא בטוח שאני רוצה את זה.
תודה.
האופציה עם הממסר נשמעת מעניינת מאוד בעיקר אם היא הייתה הפוכה.
כלומר אם המכשיר היה שולח התראה לא רק בתזוזה או הלם - אלא גם אם מישהו הדליק רכיב חיוני באוטו (אורות, משאבת דלק וכו׳).
קיים משהו כזה?
עמרי
אופס. מתנצל. כן, הכוונה אליך.
בעיה, המכשיר לא מחובר עדיין בצורה קשיחה לרכב...
אין צורך. אצלי הוא נותן התראות שווא כשהוא תלוי על הקיר.
סבבה. אז מחר או בשישי בבוקר אני אבדוק. כרגע קצת עסוק עם ילדה על הידיים
בינתיים כבר חצי שעה בלי התרעה...
למה שלא נלך על הפיתרון של פויינטר? בעיקר מחיר.
ההתקנה של המוצר הזה תלוייה בך, ולדעתי היא הרבה יותר קשה לזיהוי מאשר משהו גנרי של חברה מוכרת.
טוב... הוצאתי משהו מהרכב ומיד קיבלתי התרעת זעזוע.בדגם הזה זה עובד
חנן שמת לב שיש קינפוג לרגישות של הזעזועים? אצלי יש 3 רמות שונות.