תגובה: התלבטות בעניין צמיגים-מיקי טומפסון או גודייר
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ofiredri
טוב, לא ענית לי לגבי ה TTC.
בכל מקרה אני נועל כאילו קצת פחות משנתיים. נעלתי לפחות 3 סטים של MT/R מהדגם הקודם (ב 3 הפסקתי לספור).
קניתי אותם במחיר מאוד אטרקטיבי. אז כמעט ולא מצאתי משוב עליהם. גם לא בפורומים האמריקאיים. מבחינתי זה היה הימור שהתגלה כמוצלח.
אני יכול להעיד עליהם דבר אחד גדול: הם הרבה יותר חסונים מהגודייר שהיו לי. אני עושה דברים הרבה יותר נועזים עם ה TTC והם עומדים בעומס.
הם נוחים לי בכביש הן מבחינת אחיזה והן מבחינת רעש. מיקי תומפסון שדרגו אותם משמעותית מהדגם הקודם. הדגם הקודם נראה מאוד טוב אך בפועל היה די עדין.
ה TTC מאוד בשרניים ולכן רואים עליהם את הבלאי בצורה של חתחתים אך לא בצורה של קוביות שנתלשות כמו ב BF.
מעבר מכך לגבי ה BF - היתה לי הזדמנות לקנות סט BF KM2 במחיר מצחיק אבל ויתרתי על התענוג בגלל העדינות שלהם.
בקיצור אני מרוצה מהם מאוד - 9/10. לא הייתי הולך על ה MTZ שהם מקבילים בפועל ל Duratrac של גודייר.
שאלות ? בכיף .
אופיר ,
איך ההתנהגות בלחץ אוויר נמוך ? דיונות וסלעים ?
אשמח לשמוע מכם מה הבעיה בעצם עם צמיג חד כיווני כמוח הTTC ? אפשר תמיד להוריד מהגנטים ולהצליב ....
רונן
מקווה שעדיין בזמן
אני עם Toyo Open Country 33X10.5R15
כבר מספיק זמן כדי להעיד שהם מצויינים. לא התנסיתי עם MTOMPSON [ איזה שם ארוך לצמיג ... ] אבל עם BF, פדרל, מקסיס, GY, התנסיתי, ללא ספק BF היו הטובים ביותר.
TOYO לא נופל מהם ואפילו אפשר לדווח על שיפור הן באחיזה, בשטח, הן באפשרות לנסוע עם לחץ נמוך יותר בלי חשש לפריקה.
יחסית לתנאים שיש אצלי, הצמיג שקט בנסיעה בכביש.
אין לי עדיין אפשרות להעיד על זמן ואורך חיים אבל בניגוד לBF נראה עד כה שהם נשחקים בצורה אחידה, וללא התפרקות של חלקי גומי.
מבחינתי בחירה טובה מאד.
לגבי מחיר ... כבר למדנו [ לפעמים בדרך הקשה ] שמה שעולה בזול שווה ככה ...
בהצלחה
אצלי ההתלבטות היתה בין מקסיס ביג הורן חדשים
לבין טויו שהשגתי באותו מחיר
ואז הציעו לי את המיקי MTZ באותו מחיר רק שהם יד שניה
ונסעו בערך פעמיים הרוב על הכביש
העדפתי את המיקי כי אם ההיתי מרוצה מאד מהביג הורן אין סיבה שאני
לא יהיה מרוצה
מהמיקי
אני מקווה שהבחירה נכונה.
נ.ב הקוטר של המיקי 33" בפועל הוא 31.5
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גניסלב רונן
אופיר ,
איך ההתנהגות בלחץ אוויר נמוך ? דיונות וסלעים ?
אשמח לשמוע מכם מה הבעיה בעצם עם צמיג חד כיווני כמוח הTTC ? אפשר תמיד להוריד מהגנטים ולהצליב ....
אני לא חובב דיונות אבל בפעמים הבודדות שנסעתי בסוג כזה של שטח הם היו בסדר גמור.
רוב הנסיעות שלי הן זחילת סלעים ומשם רוב המשוב שלי. כאמור, ה TTC עמידים יותר מה MT/R הקודמים.
אם ל MT/R קוולר היה מחיר טוב, הייתי בוחר בהם. עד אז, הסט הבא שלי יהיה שוב TTC.
צמיג שטוב בסלעים בהכרח לא מתאים לדיונות.
בדיונות אתה רוצה ציפה, וסוליה שלא חופרת פנימה לקרקע, ובסלעים אחיזה עם כמה שיותר חירוץ.
הי ,
בתחילת השבוע אברר זמינות ואלך לראות כמה אקזמפלרים ,אעדכן בהמשך.
שבש לכולם
יש למישהו ניסיון עם הצמיג הזה 205/80R16 104Q XZL O/R RENF michelin הכונה להרכבה על היילקס הצמיג עולה 912שקל
היי
אני נסעתי עם מיקי טומפסון 33 . צמיג מדהים , חזק , אחיזה נהדרת , ממליץ בחום ... מאחר ואני נוסע בסופה עניין הרעש לא מהווה שיקול
היום אני נוסע עם bf ומאד מרוצה ..לכל מי שרוצה לשים 33 על הסופה שלו ממליץ ללכת על 33 10.5 ולא 33 12.5 צמיג יותר צר פחות עומס על המכלולים . ופחות שבירות