הנקודה שלא מצאתי לה פתרון, בזבוז של 700 מגה בזכרון המכשיר, לא מצאתי איך ניתן לשמור המפות על כרטיס הזיכרון.
למרות שזכרון המכשירים גדל עם השנים לאזור 16 גיגה ברוב המכשירים , עדיין נושא המקום הפנוי כואב.
רעיונות?
Printable View
הנקודה שלא מצאתי לה פתרון, בזבוז של 700 מגה בזכרון המכשיר, לא מצאתי איך ניתן לשמור המפות על כרטיס הזיכרון.
למרות שזכרון המכשירים גדל עם השנים לאזור 16 גיגה ברוב המכשירים , עדיין נושא המקום הפנוי כואב.
רעיונות?
חברים אני אילן היזם של האפליקציה, כדן הוא המפתח בפועל. מצטער שלא עניתי מיד, רק עכשיו ראיתי את ההודעות. אבל כמו שאחרים ענו, יש סיבה לכל בקשה של הרשאות אבל נתחיל מהסוף, אנחנו ג'יפאים, אנשי שטח פשוטים ופרטיות חשובה לנו בדיוק כמו המחמיר כאן ביותר. לעולם לא נמכור או נעשה שימוש במידע מאחורי הקלעים. דבר שני, שיהיה הכי ברור בעולם, אנחנו לא יודעים / שומרים אצלנו כלום מלבד האימייל וזאת רק בשביל שיהיה אפשר להתחבר גם מהמחשב הביתי. בקיצור אנחנו אנשי שטח, אישית הייתי מ"פ בצנחנים ולעולם לא אמכור את נשמתי (או את משתמשי) לשטן תמורת פרוטה. כל שני וחמישי מישהו מדרג את האפליקציה 1, 2 או 3 רק על הסיבה הזו וזה חבל, אתם בטוחים איתנו. כל השאר מדרגים 5! אז אני מבין את החשש, אבל ממליץ לסמוך עלינו, ולא לדאוג, בפרופיל הפייסבוק שלכם יש הרבה יותר מידע ממה שאנחנו יודעים. האפליקציה לא ניגשת לשום מידע במכשיר שלכם שלא קשור לשימוש הישיר שאתם עושים כמו ניווט או העלאת תמונה.
כל השאר הוא טכני ולא חשוב, כי נכון שאנחנו יכולים לבקש רק כשצריך למשל להעלות תמונה אבל ראשית זה מציק, דבר שני יש באג מאד מעצבן בגוגל (לא בדיוק באג, יותר החלטה שלהם) שהההרשאה לאימייל שלכם קשורה באופן ישיר להרשאה אנשי הקשר, לא יודע למה (אתם מוזמנים לפנות אלי בפרטי, אשלח לכם את התיעוד של הבאג) אבל תאמינו לי שאם פתאום הייתם מקבלים הודעה "האפליקציה off-road מנסה לגשת לאנשי הקשר שלכם" כשבפועל אנחנו רק מבקשים את המייל, אף אחד לא היה משתמש באפליקציה. לכן קיבלנו החלטה, שעד שגוגל ישנו את מערך ההרשאות, אנחנו מבקשים הכל מראש. מתנצלים אם מישהו נפגע מזה, רק מבקשים לא לפגוע בדרוג נמוך כי אנחנו עובדים קשה בזמננו החופשי שזו תהיה אפליקציית ניווט מצויינת והנושא הזה לא קשור לניווט. כשיהיה ניתן לשפר זאת נשפר ונעדכן כאן את הפורום.
שנה טובה! אילן.
תודה על העדכון
קודם כל תודה על ההסברים.
לפחות מצידי אין שום דירוג, אם לא התקנתי והשתמשתי.
תודה דורון. זה לא היה מכוון אליך, זה יותר באופן כללי כדי לומר שאנחנו מכירים את הבעיה והחששות ולצערי מגבלה טכנית של גוגל מונעת מאיתנו לפתור אותה. אנחנו יכולים להחליף את מערך האבטחה למשהו שאנחנו נפתח אבל זה יהיה פחות מאובטח מהמנגנון של גוגל. כך שאנחנו במילכוד. אז בינתיים חיים עם מה שיש...
זה התאור של הבעיה בפורום של גוגל:
https://code.google.com/p/android/is...tail?id=189766
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
אילן,
עובדה שיש כאלו שמסתדרים בלי ההרשאה של לגשת לרשימת הכתובות, לפחות בשבילי, זה גורם לא להתקין.
תפנה את תשומת ליבו של דן, להודעה #8 בקישור ששלחת, בכל מקרה בהצלחה.
#8 [email protected]For getting "your own" accounts, you can do that:
<uses-permission android:name="android.permission.GET_ACC OUNTS" android:maxSdkVersion="22"/>
on Android > 22 you don't need the permission (as long as you just need accounts from your own account type)
This works also for:
AUTHENTICATE_ACCOUNTS, MANAGE_ACCOUNTS and USE_CREDENTIALS
אתם פתוחים מול גוגל בכל דבר שיש על הטלפון.
גוגל הוא אוייב הפרטיות מס אחת שלכם והוא עושה שימוש בנתונים שהוא אוסף עליכם ולא מתאמץ מדי להחביא את זה.
עכשיו אתם מתעוררים ומזכרים לשמור על הפרטים שלכם ועוד מאפליקציה שמתבססת על האבטחה של גוגל?
חפשו לכם עקרונות חדשים או שתעברו לטלפון כשר
לטעמי אפילו בעיני עצמכם זה לא רציני
יש תחזית לגרסאת IOS?
תודה על התשובה וההתייחסות המפורטת,
אשמח לשמוע כשיהיה שיפור.
היום יצאתי לטיול עם התוכנה.
מאוד מוצלחת לטעמי, צריך קצת ללמוד את כל הממשק, אבל מאוד נח לעבודה.
עוד לפני הניסוי בשטח, רק בשלב ההתקנה, וכבר אני רוצה לחזק את ידיכם ולשבח את פועלכם.
נראה לי שהאפליקציה הזו הולכת להיות מועילה ביותר לצרכים שלי.
ישר כוח חברים ותודה.
טל.
תודה רבה טל! מחמם את הלב :-) לגבי הדיונים שהיו עד כה בנושא ההרשאות. הורדנו את המיקרופון והוויפי, הם אכן היו מיותרים ולא בשימוש. ועברנו לבקש הרשאות בכל פעולה לפי מה שנדרש, *אבל* זה עדיין לא נראה טוב כי נראה כאילו אנחנו מבקשים לקרוא את אנשי הקשר. מקווה שנמצא דרך לעקוף את זה...
הורדתי את מפות האופליין, לא עבד לי בשטח כשלא הייתה קליטה.
העברת למצב מפות offline?
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...845b1a64fb.jpg