לא בורג אחד אלא שניים.
הצטייד במברג פיליפס ארוך (30 ס"מ) , פתח את מחזיק הכוסות ואת הכסויים בחזית התא שהקונסולה.
תציץ למטה ותראה שני ברגים בתחתית.
Printable View
לא בורג אחד אלא שניים.
הצטייד במברג פיליפס ארוך (30 ס"מ) , פתח את מחזיק הכוסות ואת הכסויים בחזית התא שהקונסולה.
תציץ למטה ותראה שני ברגים בתחתית.
הכל הותקן ועובד כמו חדש ,
בדיעבד , אמנם לא נתקלתי אף פעם בקושי לשלב , אבל ביחס למצב הנוכחי עם התותב החדש - הייתה מן מדרגה במעבר ליחס נמוך שחשבתי שהיא מתוכננת , עכשיו המעבר בין כל המצבים הוא חלק ורציף .
למגף הגומי העליון יש קליפסים קפיציים שצריך לשחרר מלמטה בעדינות עם מברג , לא פירקתי את ראש הידית אלא פשוט הרכבתי אותו כשהקונסולה מורמת מעט .
את מכלול הידית פירקתי והרכבתי חזרה ע״ שלושת הברגים העליונים בלבד ללא קושי . אם התבריג נקי אז עם קצת לחץ צידי לא חובה לתפוס אותם מצד שני.
מעצבנים מאד הברגים שמתחת למחזיק הכוסות - רצוי מברג מגנטי ולהאיר עם פנס מלמטה דרך אחד הפתחים כדי לראות את חורי התבריגים.
בהזדמנות אני אחרוט את התותב השני שנשאר לי , למקרה שמישהו יצטרך.
יש למישהו קישור לבושינג באיביי שלא ב45$ או שזה המחיר?
יש למשהו את הקשור לרכישת החלק בחו"ל?
תודה
מעלה שוב... לאחר ניתוח שדה.. מה עשיתם בסוף? מה הדרך להשיג את הבושינג המדובר?
האם מפירוק פאג'רו / מגנום? או האם יש למישהו לינק לרכישה?
תודה
אני קניתי מהקישור שבהודעה הראשונה, בינתיים כבר שנה בלי בעיות
בסוף רכשתי ידית קומפלט מפירוק בדהריה
עלה לי כ300 ש"ח...
אני חושב שלרכוש ידית מפירוק זה להחליף פצצה שהתפוצצה בעוד פצצה מתקתקת
הזמנתי 3 יחידות מיפן לפני כשבועיים יחד עם עוד חלקים נוספים. הגיעו לארץ וכעת בתהליכי שיחרור במכס.
כשאקבל את החבילה אדע סופית אם הזמנתי את החלק הנכון. עלותו באזור 6 דולר.
תן קישור, כי באתרים שאני מכיר לא מוכרים את התותב, מוכרים כל מיני דסקיות וגרמושקות מסביב
+1!!!
אגב, אני הגעתי לאתר הזה ויש פה את החלק המדובר. ניסיתי להזמין אבל אני לא כזה בטוח שהצלחתי (מחכה לראות חיוב).
כשיגיע החלק, אשמח אם תוריד ממנו מידות. אולי אוכל לייצר כמה
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
תודה על התגובות. אם כך, נראה שהכי כדאי יהיה לקחת מידות ולחרוט מאקולון..
ראו תגובה 7, יש מידות מדוייקות שאני חרטתי לפיהן.