אוי שיט אני מרטיב על כל המקלדת...
איזו עבודה מעמיקה ואיכותית. אוי, מתי אני, מתי אני.
ברכה והצלחה.
Printable View
אוי שיט אני מרטיב על כל המקלדת...
איזו עבודה מעמיקה ואיכותית. אוי, מתי אני, מתי אני.
ברכה והצלחה.
תודה רגב, (תחליף מקלדת...)
מוריס - כל הראיון היה אופציה לאיפוס קילמטרז' מה שלו ניתן לקבל בדש המקורי, חוץ מזה המטרה התה לשפר כל מה שלו טוב...
בברכה
לגבי צמת הדשבורד.. תכין רשימת מגעים של הדשבורד ותעלה לכאן. מה שתעשה זה חיווט של צמה חדשה עם יחסית מעט חוטים כמו ששמיל הציע. זה הרבה יותר פשוט משחיטה של צמה מקורית.
אסף.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
מדוע כעת אתה מתעסק עם החשמל , תסיים צביעה קודם .
מצטרף לדעתו של מוריס - דש של סיקס מקורי הכי סקסי לסיקס מסוקס , כל וריאציה אחרת זה לכוסיות ;)
אילן
א. צבע זה דבר אחרון, אני מרכיב את כל הג'יפ עכשיו כדי למנוע הפתעות אחרי הצבע.
ב. סקסי לא סקסי מעניין לי ת..., המטרה שלי בפרוייקט הזה היא לשמר את כל הטוב שבסיקס (פשטות ואמינות מכאנית) ולשפר את מה שרע (דשבורד, קרבורטור,מפלג,סטרטר, חשמל וכו).אין מה לעשות חייבים להיתקדם, לא כל מה שסקסי הוא טוב...
עדכון פרויקט
לאחר סיום עבודות המסגרות על הבודי ורגע לפני פחחות וצבע, הבודי ירד לטובת עבודה על השילדה וסרנים:
אז ככה, השילדה פורקה לגורמים, עברה תיקונים והתאמת פגושים, שיוף וצבע.
סרנים: פורקו, הוחלפו כל המייסבים, מחז"שים, שימסים, בולג'ונטים, תפוחים וצלבים.
ברקסים: הוחלפו דרמים, רפידות, בוכנות, קליפרים וצינורות הברקס הוחלפו בפלדה שזורה ארוכים 2".
קפיצים: עברו טיפול (החלפת עלים שבורים) וצבע.
הוחלפו כל הבושינגים לפוליאוריטן.
החלפת הנדנדות למחוזקות עם גירוז.
החלפת "היובולטים" וחיזוק פלטות הבולמים/מוט מייצב.
מיכל דלק עבר: ניקוי, החלפת מצוף, וצבע.
כל החלקים נצבעו בפילר וצבע דו רכיבי שחור משי.
זהו אפשר להתחיל פחחות ויאללה צבע...
קובץ מצורף 87057קובץ מצורף 87059קובץ מצורף 87056קובץ מצורף 87054קובץ מצורף 87060קובץ מצורף 87063קובץ מצורף 87062קובץ מצורף 87061קובץ מצורף 87065קובץ מצורף 87064
שיחקת אותה !נראה מליון$
הרצינות משתלמת...
יובל היי
הרגע דיברנו בטלפון.
נראה ממש מרשים הפרויקט שלך.
יישר כוח
יוסי
איזה כיף לראות כאלו פרויקטים, אתה מביא את הג'יפ למצב חדש או טוב מזה, כל הכבוד
מתישהו גם אצלי :)
יפה מאוד, כל הכבוד על הפרויקט.
עדכונים:
טוב אז ככה עבר הרבה זמן מהעדכון האחרון, אבל יש התקדמות.
רצפת הבודי שוייפה ונצבעה בממיר חלודה צבע יסוד ועברה זיפות, ואחר כך הבודי חזר למקומו על השסי.
התאמתי חגורות בטיחות וקופסאות שיגנו על המנגנונים.
צביעתי את המנוע בצבע אדום (זה הצבע שהיה ולא היה לי כוח לשייף את כל המנוע) עמיד לחום.
בניית מתקן מאסיבי לגלגל הרזרבי על הפגוש.
ופחחות ופה צחוק הגורל, פחח שהיה אמור לעשות את העבודה התחרט לאחר שראה את כמות העבודה, ואני בכל מהלך העבודה אמרתי שהפחח יאכל פה חצץ עם כמות העבודה;), וכאמור בסוף זה נפל עלי, בקיצור עבודה לא פשוטה אבל נחמד מאוד...
עקב מצב הבודי הייתי חייב למלא את כל הבודי בחומר (במקומות העמוקים יותר מילוי בפיברגלס) על מנת ליישר אותו, ואחר כך שכבה של חומר אטימה/החלקה והמון שיופים.
בקיצר יש עוד הרבה עבודה, העדכון הבא אחרי הצבע...
קובץ מצורף 90751קובץ מצורף 90753קובץ מצורף 90752קובץ מצורף 90758קובץ מצורף 90757קובץ מצורף 90756קובץ מצורף 90754קובץ מצורף 90755קובץ מצורף 90759
קובץ מצורף 90761קובץ מצורף 90760קובץ מצורף 90764קובץ מצורף 90763קובץ מצורף 90762
איזה צבע השתמשת לבודי למטה
צבע יסוד "מולטיפוקסי" של טמבור
בשעה טובה אפשר לברך על המוגמר.
טוב כאמור מאז העדכון האחרון עבר הרבה זמן, מאז סיימתי פחחות צבע יסוד וצבע.
הרכבת כל המיכלולים, והנעה... איזה כייף לשמוע את הנבלה (כבר לא נבלה) חוזר לחיים.
זהו נשארו כיוונים אחרונים וברזנט (ועוד תוספות) ולשטח...
תודה לכולם על העזרה והתמיכה.
עדכונים בהמשך...
קובץ מצורף 94065קובץ מצורף 94066קובץ מצורף 94067קובץ מצורף 94068קובץ מצורף 94069קובץ מצורף 94070קובץ מצורף 94071קובץ מצורף 94072קובץ מצורף 94073קובץ מצורף 94074קובץ מצורף 94075קובץ מצורף 94076קובץ מצורף 94077קובץ מצורף 94078
כל הכבוד
Sent from my D6503 using Tapatalk
יפה מאוד.
מברוק.
פגז מ אין מילים!!!
יפה מאוד!!! עכשיו חייבים לטייל ביחד!
בכייף אחי...
מברוק אחי, שיחקת אותה חתיך אמיתי !