ולמרות שזו סטייה מנושא הדיון - עיריית תל אביב לא צריכה מיסים. הם מכניסים 140 מיליון בשנה רק מדו"חות חניה...
אסף.
Printable View
ולמרות שזו סטייה מנושא הדיון - עיריית תל אביב לא צריכה מיסים. הם מכניסים 140 מיליון בשנה רק מדו"חות חניה...
אסף.
יש לי בטן כ״כ מלאה על זה שעדיף שאקצר...
באסון שריפת הכרמל ראיתי וחוויתי על בשרי איך רשויות קורסות תוך שעתיים, אין תיאום בין הרשויות השונות, בתוך שדרת הפיקוד של כל רשות לעצמה ומול האזרח.
דמיינו לכם שהשוטר לא מרשה לך לפנות יותר ממס׳ הנוסעים המותרים בתוך הרכב ואומר לך לעשות שתי נגלות עד המחסום, אבל שוטר אחר לא מרשה לך לעשות נגלה שניה כי יש מחסום....
דמיינו לכם שבאחריותכם לפנות 200 תלמידי פנימייה, מכבי אש אומרים לפנות והמשטרה לא מאפשרת ל-5 אוטובוסים של המועצה לעבור את המחסומים, כי יש שריפה....
עכשיו תוסיף לזה מתנדבים עם ג׳יפים.
כל שוטר אדיוט יכול לתקוע אותי בלטרון עד למחרת בבוקר.
באמת בקיצור, אל תבנו עלי, כנראה שלא אגיע....
אבל תקציב 2013 של תל אביב הוא 4.9 מליארד.
הדוחות אפילו לא 5 אחוז מההכנסות
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
חזרתי לא מזמן מירושלים. הפעם מדובר בסופה רצינית, השלג גבוה כ-30ס"מ לפחות. החילוצים לא פשוטים. יש מצב של שלג דחוס הגורם להחלקות.
עצה חשובה למחלצים בשלג: רצועות ארוכות ככל האפשר ע"מ למנוע תאונת חזית\אחור בגרירה.
ירדנו מירושלים דרך 443. הרגע הגענו למחסום מכבים.
קצת ויכוחים עם שוטרים שאנחנו יכולים לעבור.
אין בעיות עבירות. יש פקקים בצמתים ראשיים.
לגבי ביטוח וכו', אני מצטט הודעה של חבר בפייסבוק:
"חברים דרושים עוד גיפים לחילוץ נא לצלצל לטלפונים 02-6298975 או 02-6298968 יש אישור מישטרה לגיפאים להגיע מאות תקועים ומבקשים עזרה נא לטלפן לטלפון המצורף לקבל ביטוח ממשלתי תודה"
כל הכבוד למתנדבים.
אבל מה עם ניידות הסיור שמצויידות בהנעה לכל הגלגלים? משתתפות בחילוצים?
אסף.
ואזהרת חינם לחברי האתר:
הדגשתי באדום את המילים המשמעותיות, אם זה בכלל נכון.
המשמעות של המילים המודגשות הן - אם תקבלו כיסוי, זה ייקח המון זמן ויוציאו לכם את המיץ כי יהיו בטוחים שאתם מנסים לרמות.
ועם כל הכבוד לפייסבוק, משפט שמישהו כתב בו אודות ביטוח ממשלתי, אינו מהווה הבטחה בסמכות, כזו שצריך לקיים.
רק לידיעה.
תרצו, תחלצו, תתנדבו וכל הכבוד למי שיעשה.
רק על תבנו מגדלים באויר.
בכל מקרה, מהבירה מעדכנים שצה"ל מסייע בפינויים וחילוצים ושינוע אזרחים במצוקה, על ידי כלי רכב צבאיים (קיבלתי תמונה של טטרה עם אזרחים בכמות גדולה על הארגז)
כך ראוי.
אסף.
נכון לשעה 13.30 בשיחיה עם המוקד לא מאפשרים כניסה לירושלים העזקה במתבקשת מתושבי העיר בלבד
כמו כן לכל המקטרגים לא חובה לעזור ומי רוצה למה להוציא ל את הרוח מהמיפרש כל מי שרוצה לשנות לא
יחכה בפנה ויגיד אמרתי לכם ללעשות ולשנות צריך כל השנה אז מי שיכול שיבא ותן כתף
חזרתי עכשיו מירושלים. אל תנסו אפילו להגיע!
הכול תקוע ב"פרייבטים" שחוסמים את הדרכים.
השלג עמוק מאוד ואפילו עם ג'יפים קשה מאוד להתקדם.
בחדשות הערב של ערוץ 2 כבר החלו להישמע קולות על קהילץ ה4#4 שלא מתגייסת ולא עוזרת
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
תעביר לערוץ 10...
שם כבר מגרילים שמות לועדת החקירה ושום מילה על ג׳יפים
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
ועדת חקירה? זה הכל יכול אשם, מה הוא מוריד עלינו שלג? או יאיר לפיד.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
חבר'ה בסופו של יום אלו אזרחים כמוני כמוך שצריכים את הסיוע וסופגים את הנזק, לא הרשויות.
אני בעד לתרום ואם מישהו היה פונה אליי בבקשת עזרה לא הייתי מהסס לרגע.
אבל:
המדינה לא יכולה לסמוך על אזרחיה שבעת צרה ירתמו ויחלצו אותה, במיוחד לא שהאזרח שאמור לחלץ אותה משלם כל כך הרבה למדינה, אז בנוסף בעת צרה אני צריך לתרום עוד מכיסי: בדלק, ביטוח בלאי וכו' (חו"ח תהיה לי תקלה מהשלג, מישהו יכסה?).
עם כל הכבוד, שר ביטחון הפנים רוצה עזרה אז תקימו יחידת מתנדבים, שיכנסו לעניין מראש, אותם גם תשפו בביטוח ודלק (כמו שהיה פעם).
למנוע ועדת חקירה - אז תכינו 100 סופות שיעמדו, ברגע שצריך להניע ולבוא לירושלים, זה לא סכום שהמדינה לא יכולה לעמוד בו. (בינתיים גם הסופה הזו עוברת בשלום, אין נפגעים מקור, רק חוסר נוחות לאנשים).
אה כן - ואם מישהו צריך עזרה השבת באזור ירושלים שיפנה אליי בפרטי.
למדינה יש אלפי ג'יפים ואלפי משאיות עומדים הכן למלחמה. טלפון אחד מלשכה א ללשכה ב ולא יהיה מקום לזוז בירושלים מרוב רכבי שטח. אבל יותר קל וזול לקרוא לאזרחים בשעת חרום..
אסף.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
ועם כל זה... כל הכבוד למי שהתנדב לעזור, וסביר שאם הייתי מצוייד ב4x4, גם אני הייתי בא..
כי העזרה בסופו של יום היא לאזרחים כמוני כמןכם.
אסף.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
[חברה חזרתי עכשיו מירושלים אחרי יום של חילוצים והעברות לבתי חולים
המצב שם קטסטרופאלי ממש כאוס.
אני ממליץ למי שיכול לתרום ולנסוע לשם בתאום, יש סיפוק גדול בסיוע לאנשים במיוחד בסביבה בה הראשויות בתת תפקוד.
יוסי