תגובה: Article: פרויקט גולשים: הסבת פיקוד חשמלי לידני/מכני בטרנספר GMC ג'ימי 1997
לזה יש קיט ייעודי, איתי אפילו רכש אותו, הותר בהצלחה ומתפקד ועכשיו לאיתי יש כפתור גדול ואדום
תגובה: Article: פרויקט גולשים: הסבת פיקוד חשמלי לידני/מכני בטרנספר GMC ג'ימי 1997
זכרתי שמישהו התקין את זה.
הייתי טורח לעשות את זה בעצמי אם לא הייתי מחליף את הסרן הקדמי לסרן חי :cool:
כרגע הרכב שלי הוא 3X4. זה מה שקורה כשעוברים עם דיסק על הציריה. פאקינג 500 שקל מפרוק, חתכתי אותה ועכשיו אין 4X4.
אגב, אני עוד כמה חודשים מתכונן לפרק את הסונומה שלי לגורמים, אם אתה רוצה חלקים אז תבוא לעזור לפרק...חחחח
עדכון קצרצר אחרי טיול חד יומי נפלא במסגרת משפחתית מלאה.
א. קישור לשרשור של התקנת הכבל שמחליף את יחידת הוואקום הקדמית
http://www.jeepolog.com/forums/showt...8+%E0%E3%E5%ED
ב. שנתיים וחצי עם ידית מכנית לטרנספר ושנה וחצי עם קיט הכבל לשילוב הדיפרנציאל הקדמי
והעסק מתקתק כמו שעון!
טפו-טפו-טפו-חמסה-חמסה-שום-בצל-בן-פורת-יוסף-עלי-עין :cool:
איתי
1 קבצים מצורפים
עדכון, כי המצפון לא עוזב אותי...
בשבת האחרונה עשינו את ציר המוסכים ברמה"ג עם כמה חריגות לטובת מעיינות שוקקים וזכים.
ק"מ בודדים לקראת סוף המסלול נשארתי עם ידית הטרנספר ביד :cool::p:D:cool::p:D
סיימנו את המסלול, אכלנו צהריים, הלבשתי את קצה הידית למקום דרך החריץ ברצפה, "קליק" ל2X4
משכתי את הידית אלי, זרקתי אותה על רצפת הרכב והמשכנו כרגיל.
אם הייתי באמצע המדבר הייתי טורח לרדת מתחת לרכב, מפרק 5 ברגים של מיגון הטרנספר, שם את הידית במקומה, דופק יציקת "סופר 7" קטנה וממשיך לטייל..
נס ש4-5 פיקים של ריתוך החזיקו אותה במקום במשך שנתיים וחצי ו20,000 ק"מ :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
איתי