ואם כבר מדברים על איינשטיין... בועז.
זו בדיחה עלי או על הצ'ירוקי?:confused:
Printable View
ואם כבר מדברים על איינשטיין... בועז.
זו בדיחה עלי או על הצ'ירוקי?:confused:
אני רואה קצת סרטוני יוטיוב cherokee floor repair... איזה זוועות! הרצפה שלי נראית כמו חדשה לעומת מה שהאמריקאים מתקנים!
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
אל תשכח שפה יש את המלח הזה, שהורס כל חלקה טובה... מבחוץ.
שמע, אם לא פיענחת... לפני בערך שנה החלפתי את האנטנה של הרדיו המקורית החשמלית באנטנה קבועה. כולל כבל. הכבל עובר דרך פתח בקוטר 35 מ"מ בערך... רק שאת הגומיה המקורית שהיתה מחוברת לכבל המקורי זרקתי עם הכבל המקורי... בלי לשים שום דבר אחר במקום... :( והתוצאה בתמונות לעיל. על טפשות, בקיצור, משלמים.
עכשיו ההתלבטות שלי היא האם לשלם על הטפשות בכסף - ולהביא את הג'יפ כמו שהוא, כבר מפורק וחורים חשופים - לפחח שיעשה את העבודה במקביל לזה שאני מתפרנס (ומקשקש באינטרנט בין ישיבות). אם אני מביא את הג'יפ ככה לפחח, אומר לו שים לי תלאי פה ופה ופה ואל תצבע לפני שאני בא ורואה בעין, נראה לי שהסיכון קטן, וגם העבודה שלו לא מאד קשה (פירוק והרכבה של הרכב עלי).
דווקא אחרי שהעלבת אותי, חזרתי לת'רד ההוא וחיפשתי מה פיספסתי - לא מצאתי..
כבר התחלתי לחשוב על המשפט עם איינשטיין בהשלמה אבל אז הגמדה הקטנה שלי (5) אמרה לי שאני מאוד חכם (באנגלית...) - אני יודע שאין לה ממש כלים לשפוט והיא די משוחדת (בנתיים) אבל נרגעתי.. זמנית..
כבל אנטנה... טוב. זו לא נקודה לבדיקה ב-WJ...
בהצלחה..
ברנרד.. הבעיה אצל האמריקאים זה המלח על הכביש.. וזה הרבה הרבה הרבה יותר גרוע מאצלנו.
רשמת מבחוץ אז חשבתי שהתכוונת מבחוץ :)
בכל אופן, אצלנו מזג האוויר הרבה יותר "בריא" לרכב מאשר אצלכם (זאת בהנחה ואתה שם).
http://img.tapatalk.com/d/14/04/08/e3ade5u5.jpg
יש מצבים קשים משלך
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex