תודה על התגובות העניינות ופחות על הלא עניינות
Printable View
תודה על התגובות העניינות ופחות על הלא עניינות
לצמיגים 205 הגבהה של 2" תספיק.
ולצמיג של 235? יספיק 2'?
בהנחה שהיא מבוצעת כמו שצריך עם הנמכה לבאמפסטופים מקדימה ועל ג'אנט 5.5 לא נוגע.
קח צעד אחורה.
לפני שאתה רץ להוציא כסף.
תקרא ותלמד את הנושאים הבאים בהקשר של סמוראי בדגש על סלילים:
הגדלת צמיגים- כי אתה על מידה קטנה ולכן גובה הסרן והביצה מהקרקע קטן.
ייחסי העברה- כי תגלה שהרכב גם בlow רץ מהר מידי.
החלפת טרנספר שרשרת לגג"ש- כי רק ככה ניתן לשפר ייחסי העברה.
וחוץ מזה נעילה אחורית.
מבטיח לך שבסוף תמכור...
אז מה אתה ממליץ כשיפור ראשון?
אני לא מתכוון לשים לוקרייט ברכב
רוקר פאנלים. מיגון מיכל דלק. אוזני גרירה קימה אחורה.
נעילה...
קודם כל תודה על העצות, אני ישתדל לענות מסודר.
לפותח השיחרור מצטער שאני מתעלק פשוט יש לנו בעיה דומה מקווה שהשאלות שלנו יעזרו אחד לשני בכל מקרה בהצלחה לשנינו.
שנית, יש לי סמוראי סללים קרוב לשנתיים. כרגע המצב הוא הגבהה בסדר גודל של 4 ס"מ, תכף נתייחס שוב, נעילה, כננת , צמיגי שטח מידה מקורית
שקלתי לעבור לסמוראי אחר... הכיוון היה סמוראי ארוך אבל הבנתי שזו לא בהכרח החלטה נכונה... קודם כל תחלקו עלי או לא אני מעדיף הזרקה, 2 טסטים בשנה זה לא כיף ולהביא תאוטו למצב שאני סומך ומכיר עליו כמו תרכב שלי זה לא ביום אחד. מה גם ששנה הבאה אני צפוי להתחיל ללמוד וכנראה הרכב ישמש אותי ביומיום.
מכיר את עניין הטרנספר שצריך להחליף - לא סוף העולם.
רוצה להתעכב על עניין של האם הם בטוח יכנסו עם הגבהה של 2" ,
Epitam : מזאת אומרת להאריך במפסטופ? יש מידות לדברים האלו?! איזו הגבהה הייתם ממליצים כדי להכניס צמיג במידה 235 וכיצד לבצע אותה?
וכמובן אשמח לשמוע דיעות מנוגדות משלי.
תודה רבה!
ליאב
קודם כל תודה על העצות, אני ישתדל לענות מסודר.
לפותח השיחרור מצטער שאני מתעלק פשוט יש לנו בעיה דומה מקווה שהשאלות שלנו יעזרו אחד לשני בכל מקרה בהצלחה לשנינו.
שנית, יש לי סמוראי סללים קרוב לשנתיים. כרגע המצב הוא הגבהה בסדר גודל של 4 ס"מ, תכף נתייחס שוב, נעילה, כננת , צמיגי שטח מידה מקורית
שקלתי לעבור לסמוראי אחר... הכיוון היה סמוראי ארוך אבל הבנתי שזו לא בהכרח החלטה נכונה... קודם כל תחלקו עלי או לא אני מעדיף הזרקה, 2 טסטים בשנה זה לא כיף ולהביא תאוטו למצב שאני סומך ומכיר עליו כמו תרכב שלי זה לא ביום אחד. מה גם ששנה הבאה אני צפוי להתחיל ללמוד וכנראה הרכב ישמש אותי ביומיום.
מכיר את עניין הטרנספר שצריך להחליף - לא סוף העולם.
רוצה להתעכב על עניין של האם הם בטוח יכנסו עם הגבהה של 2" ,
Epitam : מזאת אומרת להאריך במפסטופ? יש מידות לדברים האלו?! איזו הגבהה הייתם ממליצים כדי להכניס צמיג במידה 235 וכיצד לבצע אותה?
וכמובן אשמח לשמוע דיעות מנוגדות משלי.
תודה רבה!
ליאב
להאריך באמפסטופ, משמע להאריך את המעצור שמונע מהסרן להגיע לשלדה בסגירה.
ככה תקטין את מהלך הסגירה, והגלגל לא ישפשף את בית הגלגל כאשר אתה פותח וסוגר מתלה.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
אני יודע מזה באמפסטופ :) השאלה שלי מאיפה אני משיג מאורכים? סתם לשים בינו לבין השילדה ספייסר כלשהו?
ושוב, כמה הייתם מציעים להגביה (ואיך?!) על מנת להכניס צמיג 235?
תודה רבה :)