בעלי הWK משפרים את הרכב שלהם, שיהייה כמו הWJ, אז למה לא לקנות WJ ולפתור את הבעיה.
נמרוד
Printable View
בעלי הWK משפרים את הרכב שלהם, שיהייה כמו הWJ, אז למה לא לקנות WJ ולפתור את הבעיה.
נמרוד
נמרוד אפשר לדלג על הWJ ולרדת מיד ל ZJ , באמת מה הבעיה?
למה לזרוק בוחטות על רנגלר רוביקון כאשר אפשר לשפר CJ????
כי.....
רוב ה ZJ וה WJ שמסתובבים בשוק ישנים וכבר נבלות שחוטות!!
בלי שום קשר.... הגרנד הכי המוצלח במישפחה היה ויהיה ה WJ ביי-פאר.
רמי
הWK זה רכב שמכוון יותר לכביש, מי שרוצה רכב שיודע לעבוד טוב בשטח, צריך לקנות WJ אוZJ.
נמרוד
ברור ידידי אין ויכוח.
לפעמים העניין זה פשרות, עד כמה אנו מתפשרים בסיפוק רצוננו,
האם להנות בשטח קצת יותר נניח 10-20 ימים בשנה או להנות בכביש 340 ימים ולהתאמץ יותר באותם ימים בשטח.
בזה ה WJ הוא מלך, גם בכביש וגם בשטח, אבל... ה WK לפחות ליום יום יותר חזק, יותר מודרני, הרגשה אחרת.
כל זה נאמר בערבון מוגבל עד לטיול הראשון שאקלל את ה WK..
צריך למצא דרך לשתול מנוע כמו שלך, אצלי ואני לא עולה שנתון לעולם.
נמרוד
אם רק תרצה הכל אפשרי.
הגיר אותו גיר, שאר הבעיות.. נו שווין אתה הרי מת על זה.
לא טריוויאלי...
http://www.wjjeeps.com/hemi_swap.htm
אבל אם ממש קשה עם ה"עצלנות" של ה-4.7 המקורי, יש את זה:
http://www.streetfire.net/video/kenn...craz_21597.htm
חיפוש מהיר נמצא מנוע + גיר שש הילוכים שנת 2006, המי ב4000 דולר, הבקשה הועברה לבוס.
נמרוד
נמרוד, זה בדיוק מה שחסר לך, קצת wk בג׳יפ ;)
יותר עדיף לקחת אוטו כמו של רמי ולהושיב אותו על תת שילדה עם סרנים חיים של wj.
מה שכן, יש לי חבר שגמר מנוע מהשלולית די בינונית לפני שבועיים עם רכב כמו של רמי.
שנורקל שם זה שיפור די הכרחי
JEEP GC V8 98 IR 3.5
Honda 300ex
לחיזוק לבועז.
לי, בגולת ארה"ב, יש גראנד 2014 אוברלנד ולאחר כניסה לשלולית בטיול ביער סמוך (לא משהו שלא עברנו בארץ, בקלות, עם ריינג' ו-WJ ודיסקו וכו'), הרכב כמעט "מת"...
פתח יניקת האויר ממוקם במקום ראוי יותר לרכב ספורט ולא שטח - מעל הפנס הקדמי השמאלי. שואב כל מה שמגיע ממול.
קיצורם של הדברים, הגל שעלה לפני החרטום, נשאב לפילטר האויר, הרטיב לחלוטין את הפילטר ולמעשה חסם את כניסת האויר. המנוע (המי 5.7) ניסה "לנשום" ואז קרס כל מכלול הפלסטיק הקשיח, שמוביל את האויר מהפילטר לבית המצערת...
בפירוש משהו שצריך לשים לב אליו...
.קובץ מצורף 83748
קובץ מצורף 83744קובץ מצורף 83745קובץ מצורף 83746קובץ מצורף 83747
ברנרד, בדקתי.
המנוע אותו מנוע אבל אצלי הפילטר יושב בצד שמאל ופתח היניקה נמצא בסמיכות לפנס מאחורי הגריל, בדומה למה שהיה ב WJ , הפתח גם מכוסה בפלסטיק קידמי כך שגל מים לא אמור להישאב פנימה, באמת מוזר "המגש" הפתוח שיש לך שם.
מזל.
בכל ה-V8 2014 התצורה זהה (גםכן, בצד שמאל)...לא שיניתי כלום ושלנו זה עוד דגם ל"שטח", עם נעילה אחורית ומתלי אויר עם 5 אופציות "שטח" (כמו של הריינג')...
המגש הזה, כמו שקראת לו, ממש מזמין מים - פחד.
כל פעם שאנחנו נוסעים בגשם, בכבישים המהירים, מאחורי משאיות, אני מחכה להשתנקויות, שירמזו על "נשמת" מים מןגברת...
חוץ מזה, המנוע ממש "חיה" ואיזה רעש/צליל יפה יש לו - אין מה להשוות עם הפורד 5.4L שלי...
תהנה.
ברנרד
למה לא לשנות את מיקום היניקה.
א) לצערי, לא שווה את ההשקעה/מאמץ - אין פה (בניו ג'רזי, ליד פילדלפיה) "שטח" לנסוע/לטייל. גם ג'ו לא האמין, עד שחיפש בעצמו...
ב) לאן? להתחיל להעביר צינורות ולעשות חורים ברכב חדש (תחשוב שבארץ הדבר הזה עולה בערך 400K שקלים)? לא נראה לי..
ג) הרכב בליסינג לשנתיים - לא נוגע בכלום. אם היה שלי, זה משהו אחר..
וזה חבל, משום שהעבירות שלו פנומנלית, לא פחות.
נעילה אחורית + מערכות בקרת המשיכה + המתלים המתכווננים (יש אופציה בלוח השעונים לראות את מצב ההינע ומהלך המתלים בכל שנייה - חביב מאוד) מעבירה את הרכב בכל מקום (עד כמה שיצא לי לבדוק, לפני "המקרה המצער" המתואר..) - הרכב פשוט ממשיך בהתקדמות ללא שם היסוס או סיבסוב גלגלים (בוץ, דרדרת, חול, עליות...זחילתסלעים לא יצא לי.. אין פה סלעים...)