תגובה: חדש בפורום - רוצה לרכוש ג'יפ.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
eysham
רועי,
00 אומר שאין בעלים קודמים - כלומר ליסקאר (או מי שרשום ברישיון) הוא היד הראשונה - ואתה תהיה יד שניה. (אחרי העברת בעלות ייכתב ברישיון - בעלים 01)
לגבי המחיר, קטונתי... אבל מצב השוק היום הוא לטובת הקונים ואפשר לנצל את זה לטובתך.
כשאתה אומר רכבים דומים ביד2, האם הם בדיוק אותו הרכב? אותו מנוע? אותה רמת גימור לימיטד? אם כן אז למה לקנות ביוקר??, ועוד רכב שיצויין לו ברישיון שהוא במקור ליסינג, ויהיה לך קשה לשכנע את הקונה העתידי שהוא "רק היה אצל אדם פרטי וכו'..."
אם תוריד את מחיר הקרוז ב-17000 ש"ח עדיין לא תצליח למכור?
ומעל הכל, אם חשוב לך שיהיה לו הילוך כח LOW, תוודא שהוא קיים. ל-3.7 אין. ל-4.7 בד"כ יש.
איל
תודה על התשובות.
האם ברישיון יצוין שיד ראשונה היתה ליסינג? חשבתי שיהיה רשום בעלים 01 וזהו..... מפני שאם זה ככה אני חושב שאני צריך להוריד להם מהמחירון את ה % 15 שמורידים על רכב שהיה בליסינג ?! לגביי הקרוז , הנושא כאוב......מיד 2 לא מתקשרים בכלל ואני מוכן למכור את הרכב ב - 55,000 ש"ח כשהמחירון 79,000 ש"ח.....אם זאת אף אחד לא מתקשר והשוק מוצף.....מליסקאר קיבלתי הצעה של 48,000 ש"ח שהיא הכי אטרקטיבית עד היום.....( אבסורד...אבל זה המצב ), בגלל זה אני חושש " להיתקע " גם עם הגראנד שירוקי ולא להצליח למכור בעתיד.....אני לא קונה את הרכב להשקעה , אלא להנאה....אבל אם לא אצליח לעמוד בתשלומים והאחזקה אצטרך למכור ואז אני לא רוצה לרכוש ב - 137,000 ולמכור ב - 100,000 אחרי שנה.......
אני בדילמה מפני שאולי אני צריך להוריד את ליסקאר עוד במחיר ובמידה ולא אצליח לא בא לי לפספס את הרכב מפני שהנתונים שלו טובים.
דרך אגב הסיבה שאני לא רוכש את הרכב הדומה ביד 2 ב - 120,000 זה מפני שהוא יד שלישית ואני אהיה רביעית ומפני שיש לי בעיה למכור את הקרוז אני צריך לעשות טרייד אין ולא יכול לרכוש מאדם פרטי......
דבר חשוב - תבדוק האם הרכב ייבוא אישי או נרכש ממכשירי תנועה.
לגבי המחיר, שכנה שלי מכרה גראנד (פרטי, נרכש מהיבואן, בעלים קודמים 00) והורידה ממש את ..... במכירה
(למיטב זכרוני מכרה ב 100 אלף ש"ח - הייתה גם לחוצה לכסף).
רענן
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
raanan
דבר חשוב - תבדוק האם הרכב ייבוא אישי או נרכש ממכשירי תנועה.
לגבי המחיר, שכנה שלי מכרה גראנד (פרטי, נרכש מהיבואן, בעלים קודמים 00) והורידה ממש את ..... במכירה
(למיטב זכרוני מכרה ב 100 אלף ש"ח - הייתה גם לחוצה לכסף).
רענן
תודה רענן.
איזה מודל היה הרכב של שכנה שלך?
הרכב שאני מתעניין בו נרכש ממכשירי תנועה, אבל אם כבר העלת את הנושא מדוע לא לרכוש רכב שהוא מיבוא אישי?
מה דעתך על רכישת רכב שהוא יד שלישית? כדאי?
תודה,,
רועי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Roy B
תודה רענן.
איזה מודל היה הרכב של שכנה שלך?
הרכב שאני מתעניין בו נרכש ממכשירי תנועה, אבל אם כבר העלת את הנושא מדוע לא לרכוש רכב שהוא מיבוא אישי?
מה דעתך על רכישת רכב שהוא יד שלישית? כדאי?
תודה,,
רועי.
2012 או 2011 , לארדו דיזל כמדומני.
בייבוא אישי אתה לא יודע כמה ידיים היו בחו"ל . בנוסף האנשים מפרסמים שהרכב נסע X בקמ' אבל בפועל רבים מהם זה X מיילים
(שזה 60% יותר) .
רכב במחיר ושנתון כזה, אני לא הייתי קונה מסוכנות טרייד-אין/מגרש. אלא רק מיד ראשונה פרטית ! (אבל זה אני והסטנדרטים שלי)
רענן
לרדו דיזל דור חדש 2011-12 ב 100K - רענן אתה בטוח????? אולי לרדו בנזין 2010 אם כן המחיר סביר.
לשואל...
תן למוכר להתבשל קצת על אש קטנה, הם חיים על לקוחות כמוך שמוכנים לשלם קרוב למחירון, ישנם גם פרטיים שמנסים בעקשנות לקבל מחירון או מחירון - 10% במשך חודשים רבים ללא הצלחה, לרכב הזה ספציפית בינתיים אין שוק (בלשון עדינה...) אינו מתאים לכל אחד בגלל תצרוכת דלק גבוהה , בלי שום קשר שזה רכב מצוין, מהנה, נוח וכל השאר....
היי רועי.
אם אתה מכיר מעט את עולם הרכב מיד שניה בישראל, אתה צריך לדעת שכמעט כל רכב שיירכש באזור ה-130 אלף ₪, יימכר כעבור שנה באזור ה-100 אלף (תלוי בכמה תהיה לחוץ למכור) עובדה זו תתחזק כאשר ברישיון הרכב יופיע בבעלות המקורית "החכרה/השכרה".
כך שאם אין בכוונתך להחזיקו 3-4 שנים, חבל על הזמן, או שתשלים עם המספרים.....
דניאל
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
grand
לרדו דיזל דור חדש 2011-12 ב 100K - רענן אתה בטוח????? אולי לרדו בנזין 2010 אם כן המחיר סביר.
לא טועה .
ראיתי אותו מהיום הראשון שנקנה, כול יום (בית ממול), יום יום במשך שנה (אפילו "זכיתי" בלהחליף לה גלגל ....).
אני מניח שאם הייתה פחות לחוצה למכור, המכירה הייתה במחיר גבוה יותר.
רענן
תודה לכם על התשובות שבהחלט תורמות לי להחליט.
אז נראה לי שאלה המסקנות:
1. רכב פרטי ולא מליסינג.
2. לא לרכוש בלחץ.....למצוא מישהו שקצת יותר לחוץ למכור.
3. אני די ממוקד על הרכב.....זה יהיה גרנד שירוקי 2010 , שחור או לבן, לימיטד או לרדו ( דרך אגב אין לי מושג מה ההבדל בינם ואשמח לדעת ),
4. אני עדין מתלבט לגביי הידיים שהרכב עבר....יש לי כרגע על הפרק גראנד 2010, יד שלישית, פרטי , אבל עם 50,000 ק"מ שזה נתון פתיחה טוב להמשך....דרך אגב , האם במכוני בדיקה ניתן לראות אם שיחקו בקילומטרז' ?
*** ולסיום....לבדוק מול רענן , האם יש לו שכנות נוספות שרוצות למכור גראנד שירוקי : ))
מודה לכם,
רועי.
רועי,
לאחד שהולך לקנות גרנד ואולי ירצה לטייל בשטח יכולת ליפול חזק מחוסר ידע בדגמים:
לרדו - רמת אבזור נמוכה, גיפון מגודל ללא הילוך נמוך, לא ממש מתאים לשטח.
לימיטד - רמת אבזור גבוהה, יש לשים לב שיש הילוך נמוך, לא תמיד יש.
דווקא יש לפעמים רכבים טובים מליסינג.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
IlanHadar
רועי,
לאחד שהולך לקנות גרנד ואולי ירצה לטייל בשטח יכולת ליפול חזק מחוסר ידע בדגמים:
לרדו - רמת אבזור נמוכה, גיפון מגודל ללא הילוך נמוך, לא ממש מתאים לשטח.
לימיטד - רמת אבזור גבוהה, יש לשים לב שיש הילוך נמוך, לא תמיד יש.
דווקא יש לפעמים רכבים טובים מליסינג.
תודה רבה.
ראיתי לרדו עם SUNROOF וריפודי עור, לא מיבוא אישי...נרכשה במכשירי תנועה בארץ', אני יודע שהרכב לא ממוגן (אין לי מושג מה זה אומר ).
תוכל לומר לי בבקשה מה זה מיגון לרכב שטח ומה זה הילוך נמוך? האם יש הילוך נמוך רק ברכב עם מנוע 4700 כפי שכתב אייל?
איך רואים אם יש הילוך נמוך או לא ? זה מופיע ברישיון או שרואים בפועל בתוך הרכב?
סליחה על הבורות( אני רק לומד את הנושא עכשיו, משבר גיל הארבעים רשמו פה כבר לפניי.... :) אשמח לתשובתכם.
תודה, רועי.
בקצרה...
1. אתה לא נוגע לא בלרדו ולא במנוע 3.7L
2. מוודא שיש לרכב LOW, ידית קטנה כסופה בצורת T מימין לידית ההילוכים.
3. השנה פחות רלוונטית, מה שכן זה מס' הקילומטרים והטיפולים שהרכב עבר.
4. כל הדגמים נמכרים פחות או יותר באותו מחיר, אם בא לך "להתפרע" לך על דגם ההמי עם מנוע 5.7, אל תיבהל מגודל המנוע, הוא לא שותה יותר ממנוע ה 3.7 או ה 4.7, ישנו אחד בלוח יד2 מודל 2008 בצבע שחור של בחור בשם "שון", בזמנו זממתי על הרכב אך הבחור לא היה מספיק בשל לסגור עיסקה, אולי היום כן.... נראה שהרכב שלו מטופל היטב אם תצליח לעגל את הסכום, אולי זה שווה בדיקה.
רועי, מהשאלות שלך אני מבין שלא ממש היית בשטח.
ברשותך בוא נחזור אחורה, אתה הולך לקנות רכב גדול, כבד, שתיין ויקר לרכישה ואחזקה, אתה בטוח שתחביב ה 4X4 מתאים לך ומשפחתך? אם כן אנחנו כאן לעזור לך.
אבל בוא נענה קודם על רשימה קצרה:
1. אתה אוהב לטייל בארץ, אתם עושים את זה?
2. אתה/אתם בנויים לשבת שעות ברכב כדי לראות מקומות מדהימים?
3. אתם בנויים להיות ברכב שעות כדי לשתות קפה עם החברים בקצה העולם, אני ממליץ.
4. תקלות ברכב, לפעמים רציניות, במקום ללא קליטה סלולרית, לא מלחיצים אתכם?
5. אתם מסתדרים עם אבק, יש לך בארון בגדים לטיולים, לא לקניון?
6. אתה תקבל באהבה שאחרי סופש של טיול צריך לפעמים להיכנס למוסך?
7. עליה קשה במדבר עושה לך את זה?
8. ההשקעה על הרכב לעולם לא נגמרת, תסתדר עם זה?
9. דלק בטיול לדרום עולה 1,000 שח.
בטוח שהחברים כאן יכולים להוסיף, אם ענית כן אז נתקדם :-)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
IlanHadar
רועי, מהשאלות שלך אני מבין שלא ממש היית בשטח.
ברשותך בוא נחזור אחורה, אתה הולך לקנות רכב גדול, כבד, שתיין ויקר לרכישה ואחזקה, אתה בטוח שתחביב ה 4X4 מתאים לך ומשפחתך? אם כן אנחנו כאן לעזור לך.
אבל בוא נענה קודם על רשימה קצרה:
1. אתה אוהב לטייל בארץ, אתם עושים את זה?
2. אתה/אתם בנויים לשבת שעות ברכב כדי לראות מקומות מדהימים?
3. אתם בנויים להיות ברכב שעות כדי לשתות קפה עם החברים בקצה העולם, אני ממליץ.
4. תקלות ברכב, לפעמים רציניות, במקום ללא קליטה סלולרית, לא מלחיצים אתכם?
5. אתם מסתדרים עם אבק, יש לך בארון בגדים לטיולים, לא לקניון?
6. אתה תקבל באהבה שאחרי סופש של טיול צריך לפעמים להיכנס למוסך?
7. עליה קשה במדבר עושה לך את זה?
8. ההשקעה על הרכב לעולם לא נגמרת, תסתדר עם זה?
9. דלק בטיול לדרום עולה 1,000 שח.
בטוח שהחברים כאן יכולים להוסיף, אם ענית כן אז נתקדם :-)
קודם כל תודה..
אז על רוב השאלות עניתי בחיוב, שאלה 4 אכן מלחיצה.....אבל גם אז אני מניח שכל המטיילים בשטח ישמחו להושיט יד ולעזור ( לפחות רובם ) ואני אופטימי באופי אז זה בסדר, אבל.......... בפוסט הראשון שהעליתי כתבתי שאנחנו רוצים לטייל בשבתות, טיולי משפחות , קצת בוץ, הרבה נופים, שבילים (ערכת קפה וכו'...) שאם רכב פרטי לא ניכנס וכאלה, אנחנו לא מחפשים טיולים של שלושה ימים במדבר וכו'.....( בכל זאת יש לי תינוקת בת 9 חודשים.... )אנחנו מאד אוהבים לטייל בארץ וברגע שיגיע הג'יפ ( שכולנו מחכים לו בהתרגשות..... ) נתחיל לצאת לטיולים ( יש לי גם חבר שעובד בקק"ל ואנחנו מאד רוצים לטייל ביחד ), אשמח שתעשה לי קצת סדר בדברים, מקודם הייתי די בטוח שלרדו מספיק טוב בשבילי, אח"כ אמרתי לימיטד יהיה אחלה, אבל אז מישהו כתב לא לגעת במנוע 3,700 וניפץ לי ( כמעט ) את פנטזיה.....
מה עושים?
טוב,שכנעת את עצמך, אבל אני לא רואה אתכם מטיילים עם תינוקת בת 9 חודשים, זה גם לא רצוי.
אין בארץ לימיטד עם מנוע 3.7. תעשה לעצמך טובה, קרא את השרשורים שלי, של רמי ורענן (ואחרים בפורום WK) תלמד הרבה, אתה לוחץ על השם שלנו ורואה שרשורים.
גיפ ממוגן זה מיגון גחון להגנת מכלולים, בגרנד חובה. תקרא על הגבהה, צמיגים, מערכות הנעה... ותחזור אלינו.
ממליצים לא לטלטל תינוקות בטיולים לפני גיל שנה.
מן הסתם זה תלוי מאוד בסוג הטיול ובסוג ההורה...
(הבן שלי עלה את משל"ט 21 בויטרה בגיל 10 חודשים. למיטב ידיעתנו, ללא נזקים כתוצאה מזה :) )
שניהם טיילו איתי באופן קבוע מגיל שנה +- (ותיקי הפורום אולי זוכרים את הויטרה הלבנה עם התאומים :) )
בכל מקרה, תקרא את השרשורים שהמליצו לך.
1 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
IlanHadar
טוב,שכנעת את עצמך, אבל אני לא רואה אתכם מטיילים עם תינוקת בת 9 חודשים, זה גם לא רצוי.
אין בארץ לימיטד עם מנוע 3.7. תעשה לעצמך טובה, קרא את השרשורים שלי, של רמי ורענן (ואחרים בפורום WK) תלמד הרבה, אתה לוחץ על השם שלנו ורואה שרשורים.
גיפ ממוגן זה מיגון גחון להגנת מכלולים, בגרנד חובה. תקרא על הגבהה, צמיגים, מערכות הנעה... ותחזור אלינו.
אקרא באמת את השרשורים ואלמד את הנושא.
אני מחזיק בידי רישיון של רכב שאני מתלבט לגביי רכישתו - לימיטד , מנוע 3,700http://www.jeepolog.com/forums/asset...5&d=1389117455
סער, ניסחת נכון, בן 10 חודשים במשל"ט זה טוב, מדביק בחיידק.
רועי - תעשה חיפוש - תינוקות וטיולי ג'יפים, הנושא נטחן, לגבי הגיל תקרא ותחליט.
בדרך כלל בדברים האלה קובעת האמא :-)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Roy B
כבוד - למדתי משהו חדש, יש גם 2X4 שהגיע לארץ.
לא אמרתי שאין, אמרתי שאין בארץ. בארה"ב ניתן לשדך כל מנוע, מערכת הנעה ורמת גימור.
תבדוק שיש הילוך נמוך, אז זה ממש חיה נדירה, גם לארה"ב.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
IlanHadar
סער, ניסחת נכון, בן 10 חודשים במשל"ט זה טוב, מדביק בחיידק.
רועי - תעשה חיפוש - תינוקות וטיולי ג'יפים, הנושא נטחן, לגבי הגיל תקרא ותחליט.
בדרך כלל בדברים האלה קובעת האמא :-)
תודה, באמת אבדוק את זה, יכול להיות שלטיולים הראשונים אצא רק עם הבנים...
אשתי והקטנה הישארו בבית ,ככה אני גם לא אעשה פדיחות ליד האישה :)
בוקר טוב.
אז הגעתי לישורת האחרונה ואני רוצה לשאול את דעתכם:
גרנד שירוקי 2009 , לימיטד ( עם כל התוספות ), מנוע 4700 , יד ראשונה, פרטי , 80,000 ק"מ , מחיר מבוקש לפני מו"מ 135,000 ש"ח.
או
גרנד שירוקי 2010 , לארדו, מנוע 3600 , יד ראשונה, פרטי , 90,000 ק"מ , מחיר מבוקש לפני מו"מ 126,000 ש"ח.
אשמח לשמוע דעתכם,
תודה ויום טוב,
רועי.