תגובה: עזרה בזיהוי נקודת תצפית - קצת מעצבן
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
liontamer84
אמיר,
אתה לא חייב להסכים עם זה, ואולי זה משהו שהוא ספציפי אצלי.
עובדתית, לא הצלחתי להתארגן פה ולו על טיול אחד, ולא לפגוש גם אף אחד מהאתר.
על אף שאני שכן של כמה חברים פה באתר.
לפני המפגש המדברי האחרון, במשך יותר משבועיים ניסיתי להתארגן על טיול, וכלום, דממת אלחוט,
כאילו ה100 רכבים שהגיעו למפגש שוגרו לשם באלחוט.
חוץ מאיזה 10 אנשים שעוזרים פה באופן קבוע ועוד יש להם סבלנות לענות, המצב פה קשה.
דבר ראשון בקשר לקליקות - חלק מהידע העצום שנצבר פה, נובע מכך שהחבר'ה באתר מטיילים שנים על גבי שנים בארץ.
מכאן נובעת ההכרות שלהם עם כל המסלולים בארץ וגם חלק מהידע הטכני, יעילות השיפורים, המלצות על רכבים וכו'.
וגם אני, שנוסע לרוב בחבורות סגורות של מטיילים, לא נוהג לצרף כל אחד שמבקש באינטרנט.
גם ככה אנחנו חבורה של 10 ג'יפים, ונוסעים לטיול של 2 לילות או לילה במדבר, זה לא תמיד מתאים לכולם. לך תדע אם פתאום יבוא לך מישהו עם מערכת קריוקי לתוך הלילה, או פשוט לא יתאים לאופי הקבוצה ואז זה מעכיר את הטיול?
אני במפגש ג'יפולוג האחרון הצעתי לכל מי שירצה לארגן קבוצה, אני אבנה מסלול, אני אארגן כל מה שצריך חוץ ממוביל - ושהעיקר שיבואו ויצאו לטייל.
כמה קפצו על המציאה? 0. אז קל להגיד שרצית לבוא - אבל לא באמת באת...
אני כן יכול להגיד לך שבמפגש עצמו ראיתי מישהו שלא הכרתי שישב לבד עם חברה שלו בצד...וסתם ניגשתי אליהם לראות מה קורה ושהם מסודרים והכל והופה
איזה קסם יום אחרי הם כבר טיילו עם חברים שלי ומאז טיילו איתם עוד כמה פעמים והם אחלה חבר'ה.
כנ"ל לגבי הקבוצה שלי שהצטרפו אלינו בבוקר של היום השני עוד 3-4 ג'יפאים חדשים שלא הכרנו. והיינו שיירה של 17 רכבים בסוף עם כל המצטרפים.
אז תאמין לי שאם היית מגיע היית מטייל...לשבת בבית ולהאשים אחרים שהם לא תורמים זה מאוד קל.
תגובה: עזרה בזיהוי נקודת תצפית - קצת מעצבן
אמנם הדיון התפתח קצת למקומות אחרים,
אבל חשוב לי לומר שאני מסכים עם בועז והאמירה המקורית היתה מוגזמת ופרובוקטיבית אך נבעה מתחושות שהצטברו זמן מה,
אני מאוד מאוד שמח שזה נתן במה גם למשתמשים חדשים אחרים לומר את שאשר על ליבם,
ומבלי להיכנס חס וחלילה לפסים אישיים, הייתי מציע לכל אחד לחשוב רגע על עצמו ועל דרך התייחסותו לפורום.
אני רוצה לציין שאני מרגיש פה בין חברים, וכמו בכל חבורה, יש דברים שמתאים לשאול ויש שלא, ויש תגובות שמתאימות יותר ופחות,
אבל אם תעברו על שרשורים מסויימים (מינוס כל ה"קניתי גאלופר, איפה עושים נעילות") תראו שלפעמים התגובות קצת חריפות מדי,
ולפעמים לא מוצאים הכל בחיפוש בגוגל, ואם כן זה לא תמיד רלוונטי, ובכלל, לפעמים רק רוצים שלמוע עצה ידידותית.