הכיוון שלי זה לתת לבית מלאכה לכופף לי את הצינורות בצורה מדויקת
אז לפני שאני מתחיל לפקסס את השרטוטים בשביל לקבל הצעות מחיר אני צריך לדעת מה הזוויות בדיוק לפני שאני שולח להם
Printable View
הכיוון שלי זה לתת לבית מלאכה לכופף לי את הצינורות בצורה מדויקת
אז לפני שאני מתחיל לפקסס את השרטוטים בשביל לקבל הצעות מחיר אני צריך לדעת מה הזוויות בדיוק לפני שאני שולח להם
שאלה לגבי המנוע
אני חשבתי לשים מנוע של חיפושית סטנדרתי אבל הוא קצת חלש לי
אני יודע שהרבה משתמשים במנועים של סובארו בגלל התצורת בוקסר הדומה והקלות להתאים לגיר חיפושית
השאלה שלי האם יש איזשהו דגם מועדף של סובארו לבאגי
ואיך אני עושה את ההתאמה לגיר
וגם איך הופכים את כיוון העבודה של המנוע
אני כותב לפי דברים שראיתי או קראתי, לא ביצעתי בעצמי.
אם אתה שם מנוע סובארו על גיר VW אחורי, לא צריך להפוך כלום. הגיר מתאים מבחינת הכיוון.
ניתן גם (בלא מעט כסף) לבנות מנועי VW קירור אוויר משופרים עם מעל 100 כוחות סוס .
אבל, אם כבר באגי ומנוע סובארו, קח גם את הגיר של הסובארו ושים את המנוע לפני הגיר, וקיבלת באגי עם מנוע מרכזי. נכון ללפני חמש שנים יש לפחות שתיים כאלו נוסעות בארץ הקודש.
אני לא מבין גדול במנועי סובארו, אבל יש לי חבר שמוכר מנוע של איפרזה ידנית 97' 170,000 קמ. תבדוק אם המנוע והגיר מתאימים לך ואם כן צור קשר בפרטי
לגבי השיפור של מנוע החיפושית אני יודע מה צריך לעשות ועלויות כי יש לי אחת שאני משפץ לאט לאט ולכל החברים שלי יש.
אני גם מעורב בכל המפגשים ומתמיד😁 לכן הפסקתי עם הבאגי כי קניתי את חיי http://images.tapatalk-cdn.com/15/04...1f9e86d1b6.jpg
וחוץ מזה עם אני יחליט לשפר את המנוע של החיפושית אני כמעט בטוח שזה יקרה בחיפושית שלי ולא בבאגי (אני חצוי בין 2 העולמות).
ולגבי גיר של סובארו
אני לא יודע מה בדיוק השינויים המבניים שצריך לעשות כל התכנון שלי היה להשתמש בחלקה האחורי של שלדת החיפושית (כבר יש לי את החלק האחורי וגיר) שזה מגיע הכל כומפלט גיר קפיצים והכל וזה ממש פשוט ליישום וגם חוץ מזה התוכניות שקניתי הם מתעסקות בגיר חיפושית ומה שאתה מציע לי (אולי יהיה הרבה יותר טוב) מאוד קשה לי ליישום בעיקר בגלל חוסר ידע כי זה משנה את רוב המבנה הוא כבר הופך לבאגי עם מנוע מרכזי ואני מאמין שזה יעלה לי קצת יותר כסף בהתחשב בעובדה שהקפאתי את התהליך כשנה.
פשוט עכשיו קיבלתי 4 צמיגים 33 אינץ אומנם גמורים ושנת ייצור 2001 אבל זה יעשה את העבודה בבאגי(זה מה שהצית את התהליך מחדש)
לגבי הצמיגים זה נושא אחר בשבילי ואני רוצה לדעת מה היא דעת המומחים בנושא.
אבל לפני כן המנוע!!
מקרה משעשע , אני קבוע במפגש המרכז, אתה אם אני מזהה נכון מרופין.
אין ספק שבניה על בסיס חיפושית פשוטה בהרבה, ותספק מלא פאן ברכב שטח ראשון.
כן אני מרופין