תגובה: גישה/תגובה מדאיגה, מצד האתר..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
omri_t
צר לי, אבל אני ממש לא מבין על מה המהומה.
הגיע אדם שמאוד ברור שמטרת השרשור היא לא להעביר ידע או ניסיון מקצועי כלשהו- הרי ברור מהכתוב שהוא לא מבין דבר בתחום.
לפיכך המטרה (ועוד רגע נדבר על זה) הייתה לפגוע בייצרן\יבואן ספציפי.
ואם זו המטרה מחובת המפרסם ומן ההגינות שיציג את כל הסיפור עם כל העובדות כדי להוכיח טענתו.
ולגבי המטרה-הפורום הוא לא במה לתלונות, הוא לא נועד לשם כך- שיפתח דף בפייסבוק ויהיה לו הרבה יותר במה.
אני כגולש בג'יפולוג, לא מתעניין מהתרשמותו הלא רצינית של אדם שלא מבין.
זה לא תורם לי דבר ולא משרת כאן איש.
ועוד דבר שריף-
משתמש עם 11 הודעות שמסתתר מאחורי שם בדוי מרגיש לכולנו פחות רציני.
ואם המניע שלך להרשם לאתר היא בשביל "ללכלך" על יבואן או ייצרן- מבחינתי אתה לא ממש שייך לכאן.
שלום רב וערב טוב לכולם
רציתי להתחיל בהתנצלות אם בחרתי בפורום הלא נכון להציג את סיפורי האישי (שאני מתחייב שהוא אמיתי לגמרה ולא הוספתי או הורדתי פרטים ממנו) חשבתי לתומי שפורום זה איננו רק "שאל את המומחה" אלה אפשר לשתף בו סיפורים אחרים שיכולים להיות מעניינים אנשים אחרים בתחום. אם פורום זה אכן רק מסוג "שאל את המומחה" אז אין לי (כהדיוט בנושא) מה לתרום כאן (שזו היתה מטרתי הראשונית ולא לפגוע בגוף כזה או אדם).
אני מסתייג מהעובדה שאתה טוען שאני מסתתר מאחורי שם בדוי, אתה צודק בכך שאני חדש כאן ובתחום בכלל. אם דבר זה מפריע לך להאמין לי אתה מוזמן להתקשר אלי ישירות (0544428613).
ברנרד, מקבל את ההתנצלות. היה ונשכח. אני רגיש מאוד למוניטין היושרה שלי בפרט ושל האתר הזה בכלל, אבל יודע גם להמשיך הלאה.
לעניין עצמו: אני סבור שאין לי מה להוסיף על מה שכבר נכתב. גם לגביך, שריף: התשובות לכל הערותיך כבר כתובות.
לגבי חברי מערכת האתר: אתה יכול לנחש או להבין שיש פורום מערכת סגור שבו אנחנו מבקרים אחד את השני. ברור שאנחנו לא נעשה את זה במקום שאתה והגולשים האחרים רואים.
אם יש לך זכרון טוב אז אתה בוודאי יודע שלפחות שרשור אחד עם סגנון דומה שפתח חבר המערכת נמחק. לא ננעל אלא נמחק.
סגנונות של מנהלי פורומים משתנים כתוצאה מהביקורת הפנימית שלנו. שרשורים שננעלו נפתחים מחדש כמו ששמת לב.
אני גאה להצהיר שאספנו חבורה מעולה של חברי מערכת שדנים על כל מקרה כזה ופשוט מבקש: סימכו עלינו. אין לנו דרך לנהל את האתר הזה עם דמוקרטיה של עשרות אלפי גולשים אבל אני משוכנע לחלוטין שאנחנו עושים בסה"כ עבודה לא רעה.
אני רק רוצה להוסיף דבר אחד ובזה סיימתי את חלקי.
אני כבר מבהיר שכרגע אני מדבר כמשפטן, על תקן יועץ בהתנדבות הד-הוק למקרים בעבר ובעתיד...
כמשפטן, הייתי מציע, לאתר, לקחת ייעוץ משפטי, בתשלום או בהתנדבות משום שכל מיני דברים, גם אם נעשו בתום לב ומתוך זהירות ואמונה שלמה, יוצרים חשיפה לתביעות.
לשון הרע זה לא רק (רמיזה/) השמצה של חברה או מוצר..
לא לרוץ לפעולה לא נדרשת ומושכת תשומת לב ו"מכניסת רעיונות", כמו ששלמה כתב (בפירוש ולא היה צריך לנסות לברר למה התכוון - הוא לא התכוון לזה. הוא התכוון שלא רותמים את העגלה, לפני הסוסים..).
זהו עם המשפטן.
לפעמים זה טוב לנער קצת את השמיכות.. אח"כ מתכסים טוב יותר..
יום טוב לכולם ותודה לעידו..:rolleyes:
לחנן, אני מבקש למחוק את הערתך האחרונה (שבה סגרת את הדיון המקורי) שמציין עובדות לא נכונות על תגובותי. התגובה הנ"ל מראה שסגרת את הדיון בעקבות נתונים לא נכונים מה שפגע בי (יצאתי בעינך שקרן).
Sent from my RM-821_eu_euro1_437 using Tapatalk
כבר יש לנו משפטן בין חברי המערכת, אבל תודה על רוח ההתנדבות :confused:
א כ ל ת ם ----- ת ר א ש
( עניים \ מקלדת )
שריף - הוצאת אותי מהבידוד..
טוב שאתה לא יודע להגזים, אה...
תתייעץ גם אתה עם עו"ד, לפני שאתה קורא משהו ומסיק ויוצא עם דרישות... הזויות משהו...:)
תחליק ותעבור הלאה - יש פה מספיק נושאים וחומר ללמוד ממנו ולהעזר בו.
תשאיר את ה"פגיעה" "שם" וברוך הבא לאתר...
לידה קשה אבל.. שטויות:)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
BlackStar
א כ ל ת ם ----- ת ר א ש
( עניים \ מקלדת )
+11
גישה/תגובה מדאיגה, מצד האתר..
לאור ההערה של ברנרד רציתי להבהיר שאנדרואיד היא מערכת הפעלה מופלאה ונקסוס הם טלפונים יוצאים מגדר הרגיל.
ובכלל אני מתנצל אם פגעתי במישהו 😄😄😄
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
ובאמת חשבתם שאני לא אגיב?
ממש לא מעניין אותי מה כתב הבחור מהצמיגים-מעניין האיך
לדעתי ומעברי בעולם העיתונות והפלילים-עובדות בלבד הן החשובות,
את בעית פותח שרשור הצמיגים ניתן היה לפתור לו היה מביא עודות לאחר הגשת תלונה מסודרת וערעור על תשובת היבואן ולא כאן,
לגבי התנהלות ההנהלה-לא היה לדעתי מנוס מהפעולה שנעשתה
הפורום או האתר על הפורומים שבו נותן פתח להסתבכות עם החוק במידה ולא בוררים ביטב את המילים בהם אנו משתמשים בבואנו להעביר ביקורת
על אדם או חברה או כל יישות משפטית
וגם כאשר פוסלים מישהו או מפקפקים במוצר שמייצרת או מייצגת חברה,עבודת מוסך ו/או השמצת האחר יש לבוא עם מובאות וקבלות,
כולנו לא רוצים ליפול ולהפסיד כסף בקנותנו מוצר כזה או אחר וכן טוב שמתריעים על גזלנים ,בעלי מקצוע שרלטנים או מוצרים פגומים,אך כאמור עם מובאת וקלות,
וגם אל לנו לשכוח שאתר זה הינו פרטי עם חוקים כתובים ויש לכבדם אפילו באם אנו לא מסכימים להם (אנו כן מפני שבעצם ההרשמה אישרנו שאנו מקבלים עלינו את חוקי האתר
שבת שלום
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
BlackStar
א כ ל ת ם ----- ת ר א ש
( עניים \ מקלדת )
+32
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
BlackStar
א כ ל ת ם ----- ת ר א ש
( עניים \ מקלדת )
+1000000
שמישהו ינעל את השירשור הזה כבר
אם המטרה היא להתייעץ עם חברי הפורום
אז ניתן להציג את הבעיה
ואין צורך לציין את היצרן של הצמיג או מקום הרכישה
בשלב הזה של הדיון זה לא רלוונטי.
חנן צודק באופן עקרוני
הפורום הוא לא במה משפטית ולא יכול לבחון את הדברים לפי דיני הראיות.
אני עדיין לא מבין אם זה מקדם אותנו מבחינת החיבור של המברגה לרכב
Sent from my XJ
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
JustDoB
אני עדיין לא מבין אם זה מקדם אותנו מבחינת החיבור של המברגה לרכב
Sent from my XJ
.:).