מוני
הבנת הנקרא
לא טענתי שלדיסקו דיזל יותר מומנט מבנזין אלא אך ורק בסל"ד נמוך (דיזל )
שיא המומנט בבנזין מגיע הרבה אחרי שיא המומנט בדיזל ובדיזל עקומת המומנט יותר שטוחה מה שאומר יותר מומנט בסל"ד נמוך שהוא המשמעותי בזחילה
Printable View
מוני
הבנת הנקרא
לא טענתי שלדיסקו דיזל יותר מומנט מבנזין אלא אך ורק בסל"ד נמוך (דיזל )
שיא המומנט בבנזין מגיע הרבה אחרי שיא המומנט בדיזל ובדיזל עקומת המומנט יותר שטוחה מה שאומר יותר מומנט בסל"ד נמוך שהוא המשמעותי בזחילה
האמת שיש לי בעבודה בורג שהתפתל 4 סיבובים בזמן הוצאתו מתוך תבריג והוא לא נשבר ,האלסטיות שלו הייתה מדהימה הוא התקצר בכ-2 ס"מ ,אורכו המקורי הוא 6 ס"מ ,לאחר הפיתול 4 ס"מ .. ממש קשה להאמין ..
אני אביא את הבורג הזה איתי לבור בהזדמנות .
השועל
מה הקוטר שלו?ציטוט:
נכתב במקור על ידי השועל
M6
השועל כתב :
האלסטיות שלו הייתה מדהימה אם הוא היה חוזר למצבו המקורי אחרי שהתפתל...ציטוט:
האלסטיות שלו הייתה מדהימה הוא התקצר בכ-2 ס"מ ,אורכו המקורי הוא 6 ס"מ ,לאחר הפיתול 4 ס"מ .. ממש קשה להאמין ..
מה שאתה מתאר זה פלסטיות, מן הסתם לא מדובר בבורג פלדה.
עמי כתב :מעניין לראות את זה בעין,ציטוט:
הציריה נראתה כאילו פשוט התפוררה במקום השבר, לא חתך נקי כמו שבדרך כלל קורה אם השבירה נעשתה תחת עומס פתאומי, אלא יותר כמו זכוכית שנסדקת לרסיסים.
זה נשמע כמו ריכוז פחמן גבוה במקום השבר, יכול להיות כתוצאה מחום גבוה שנגרם מסיבה כלשהי. האם ניתן היה לזהות סימני חום באיזור השבר ? לא נראה לי שזה תוצאה של החיסום המקורי. אגב, לא יודע מי קבע שהחומר זהה לברזל בניין ואיך בדיוק הוא בדק את זה, פיתול של 1440 מעלות נשמע הרבה יותר כמו ברזל בניין מאשר כל דבר אחר (סטייל הבורג של דני). ציריה אמורה לעמוד במומנט פיתול גבוה ככל האפשר בלי לעבור לשלב הפלסטי, שאחריו היא ממילא לא שמישה בין אם נשברה ובין אם לא.
ניר, אל תתעמק יותר מדי בעניין הזה, פחמן לא פחמן... ברור שצירייה של לנדרובר לא עשויה מ"ברזל בניין", זה סתם קשקוש שמישהו פלט פעם. כנראה שהיא גם לא מהאיכות הגבוהה ביותר מצד שני...
צודק ,פלסטיות היא המילה היותר מתאימה ונכונה להגיד ..
טעות שלי .
השועל