תגובה: נייוט עירוני בארה"ב - וייז או IGO?
וואללה, סער. שכחתי לענות בפרטי (עכשיו אני ב"שוונג" בפורומים, לפני יציאה לוורמונט..).
AAA זה עדיין בחינם.
שם גם מוצאים מפות נייר.
אל תטרח - שלח לי כתובת בפרטי ואני אשלח לך את הספר הרלוונטי (ואת מפת הנייר) - אני נכנסתי לשם (ל-AAA), כבר כמה פעמים בקשר לכל מיני טיולים/מסלולים ופשוט מעמיסים אותך בחומר..
פרק הזמן שאתה מדבר עליו הוא קצר יחסית, בכל הקשור לדברים "בדרך" למפלים. אני אשלח לך בפרטי עמודים רלוונטיים מספר בעברית.
בכל מקרה.. במפלים חייבים לעבור לצד הקנדי (לא לשכוח להביא איתכם את הדרכונים, אחרת לא תוכלו להכנס חזרה לארה"ב..) ואולי אפילו כדאי להזמין את המלון בצד ההוא. יש תמימות דעים שהצד הקנדי הוא היפה והמושקע (והנקי.. ג'ו) יותר.
בכל ערב יש תצוגה/מופע אורקולי, בצד הקנדי -יפה מאוד. כדאי להשקיע במלון טוב ובחדר שצופה על המפלים - כולה לילה אחד, אז נשלם עוד 150-200 דולר... להזמין מראש.. כנס לאתרים KAYAK ודומיו.
בכל מקרה.
מנסיון (לא של השנה וחצי שלי פה. קודם..), הזמן אף פעם לא מספיק ותמיד אפשר יהיה לעשות יותר ותמיד חוזרים עם הרגשה שלא הספקת כל מה שרצית ושהיה אפשר..
תגובה: נייוט עירוני בארה"ב - וייז או IGO?
אני לא הייתי סומך על הווייז שם. כשאני הסתובבתי השתמשתי בתוכנה שהורדתי עם 30 יום לניסיון, הורדתי את המפות שרציתי תוך כדי הטיול והיה מצוין, למרות שללא מצב תנועה - לשם כך אולי שווה להיעזר בווייז. התוכנה שאני השתמשתי בה נקראת Sygic