נכתב במקור על ידי
אפרים
עד היום הייתי מרוצה מגולן אבל נכון לרגע זה הם שינו את התנאים אז כנראה שאפרוש מהם.
רצוי לציין שעד עכשיו אין לי תלונות לא בנושא השרות ולא בנושא הקליטה.
בכל זאת מעדכן כאן מדוע אני פורש וזאת על מנת שחברים שעלולים לעמוד בפני אותה בעייה יידעו מכך.
אני חי בשוויץ ובישראל ונמצא כמחצית השנה בארץ ומחצית בשוויץ.
יש לי בגולן מנוי של 59 ש"ח לחודש שכולל שיחות ללא הגבלה אס אם אס ללא הגבלה ,אינטרנט 6 GB ושיחות ל 51 מדינות לקו ביתי ללא הגבלה.
כשאני יוצא לחו"ל אני נכנס לאתר גולן ומשנה את התוכנית ל 9.90 ש"ח ,כשאני חוזר לארץ אני משנה שוב באופן עצמאי ל 59 ש"ח.
כרגע אני נמצא בשוויץ ואמור להגיע ל 3 שבועות לארץ בספטמבר ואתמול נכנסתי לשנות את התוכנית ל 59 ש"ח.
לפתע ראיתי שהיום כל שינוי שאני עושה מחייב אותי ב 49 ש"ח וכמו כן אין לי אפשרות לחזור לתוכנית של 59 ש"ח אלא ל 99 ש"ח.
התקשרתי לנציגת השרות ושאלתי מדוע אינני יכול לחזור לתוכנית של 59 ש"ח והיא טענה שזה רק עבור לקוחות חדשים ולא ללקוח ותיק וכמו כן מהיום הם מחייבים עבור כל שינוי תכנית ב 49 ש"ח נוספים.נראה לי מוזר שהתנאים של לקוח חדש טובים מלקוח ותיק(היכן שימור לקוחות ??).
השינוי הזה גרם לי להרהר האם להשאר בגולן מכיוון שזה תוספת של כמה מאות שקלים בשנה בהתחשב שיש גם לאישתי קו נוסף.
בודק כרגע את האפשרויות האחרות ואשמח אם למישהו מהחברים יש המלצות על אחת החברות שיכול לענות על צרכיי.
בתודה וברכת סוף שבוע שקט.
נב:אני נכנס ויוצא מישראל כ 6 פעמים בשנה וזה מה שגורם לעלויות יקרות כשמשנים תכנית.