תגובה: זיוית התהפכות של גימיני
מה שאני מנסה לומר הוא שצריך יכולת לקרוא את השביל לפני שאתה כבר כמעט מתהפך והדבר השני הוא לפעול נכון אם משהו בכ״ז השתבש ואתה בשיפוע בעייתי.
אם יתחיל לצפצף לי דבר כזה באוטו בזמן מצוקה אני בטח אתחיל לחפש את הידית של כיסא המפלט.
קור רוח זה לא יוסיף לי.
JEEP GC V8 98 IR 3.5
Honda 300ex
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
מה שאני מנסה לומר הוא שצריך יכולת לקרוא את השביל לפני שאתה כבר כמעט מתהפך והדבר השני הוא לפעול נכון אם משהו בכ״ז השתבש ואתה בשיפוע בעייתי.
אם יתחיל לצפצף לי דבר כזה באוטו בזמן מצוקה אני בטח אתחיל לחפש את הידית של כיסא המפלט.
קור רוח זה לא יוסיף לי.
JEEP GC V8 98 IR 3.5
Honda 300ex
זה תמיד נכון ! אבל עוד פעם אני אחזור, מכשיר כזה (שמכוון נכון) מצויין למתחילים ופחות לוותקים ומנוסים בשטח.
כולנו למדנו לפתח התחושות והאנסטנקטים תוך כדיי תנועה (ואין אחד שלא חווה דפיקות לב מואצות), חלק נכשלו ואת זה לעיתים רואים בשרשורי תאונות שטח.
רענן
כן, הכביש.
מה שאני ואחרים מנסים להראות לך ולפותח השרשור, זה שתחושת הבטן תרתיע כל אדם שפוי הרבה לפני הזוית התיאורטית של הרכב.
מרבית האנשים לא ירגישו בנוח לנוע בזוית צד זהה לשיפוע של הקסטל, ובפועל זה בערך רבע-שליש מהשפ"צ שהרכב יכול לסבול, בלי גורמים דינמיים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
כן, הכביש.
מה שאני ואחרים מנסים להראות לך ולפותח השרשור, זה שתחושת הבטן תרתיע כל אדם שפוי הרבה לפני הזוית התיאורטית של הרכב.
מרבית האנשים לא ירגישו בנוח לנוע בזוית צד זהה לשיפוע של הקסטל, ובפועל זה בערך רבע-שליש מהשפ"צ שהרכב יכול לסבול, בלי גורמים דינמיים.
דורון,
נראה לי שענית לעצמך.
כשפועלים עליך כוחות צינטרפוגליים (כשאתה בתנועה) הגוף לא מרגיש באי נוחות משפ"צ כמו בעמידה או תנועה איטית בשטח.
קח דוגמה יותר קיצונית, שיפוע הצד בעקומות סיבוב של מסלולי המירוץ האובליים בארה"ב (בדייטונה יש זוית צד של 31 מעלות בסיבובים)
לא תוכל לעמוד כהולך רגל , אבל בנסיעה מהירה לא תרגיש זאת.
בכלל, נתוני היצרן בדוגמה שפירסמתי מתייחסים למצב סטטי או מהירות 0+
רענן
אם מישהו מחפש אפליקציה לא להסתכל עליה כמו ש OPL אומר...https://play.google.com/store/apps/d...clinometerFree