באת להתנגח? תקרא. הוא הסביר הכל. אתה לא יוצא גבר בשרשור הזה. הנסיון להשמיץ לא עושה לך טוב.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
Printable View
משועממים. לכו לטייל!
כנראה השיעמום מוציא דברים לא טובים לכול מי שלא הבין את הסוגיה וממהר להגיב תתחילו ליקרוא מהתחלה שוב ואם לא הבנתם תקראו שוב בסיכום של הנושא אספיר יצאו בסדר גמור ויותר מזה אז כבוד לאספיר על השרות וכבוד לגראנד על השיתוף (אגב זה לא יעזור לך wk בחיים לא יהיה כמו wj חחחחחחחחחחח תתחדש)
לא מכיר ספק שמקבל בולמים חזרה אחרי שהורכבו.
ממש לא ברור, נראה שהזמין לא מתאימים, קנה עוד זוג, הפעם מתאימים ואספיר כמחווה של רצון טוב הסכימו לשליח עד הבית.
את הראשונים מוכר עצמאית...
אתה... יש לך בעייה בהבנת הנקרא, אתה...:)
בניגוד לכל ה"נחמדים" פה, אני אסביר לך... בעברית... שתבין:
- רמי הזמין בולמים (נשמע לי התחלה של סיפור ילדים...) - לא בולמים חליפיים לWK רגיל אלא בולמים עם קופיגורציה שהוא (חשב ש) רצה.
- שלחו לו בולמים, כמו שהזמין.. .
- רמי קיבל את הבולמים וראה שהם לא כמו שחשב.
- רמי, שקרא פה כמה שירשורים על בולמים, כבר חשב שהלך הכסף וניסה למזער את ההפסד ולמכור את הבולמים, לאחר שהרכיב וראה שהם אכן לא מתאימים לו.
- במקביל, חשב שאין מה להפסיד והרים טלפון לאספיר - מקסימום ישלחו אותו ל... פוקס (סתם, תתעלם, לא התכוונתי להעמיס עליך עוד פרטים..)
- להפתעתו של רמי (או כמו שאחי היה אומר "אפלע ואפלע") לא רק שאספיר לקחו חזרה את הבולמים, למחר החזירו לו אותם (או אחרים, לא ממש משנה) מדוגמים בדיוק כמו שרצה במקור (ולא כ"כ ידע להזמין, במושגים של בילשטיין)).
- ואת כל זה עשו בלי תוספת תשלום (ובלי לספר ששמן עולה 100 ש"ח, ומחז"ש עולה 10 ש"ח והביטוח לאומי של העובד ו... שוב תשכח הכל. לא רלוונטי..) ומסרו לו את הבולמים ביד.. בבית... שלו... של רמי...
עכשיו... אם לא הבנת אחרי ההסבר הסופר מפורט שלי ואתה לא מבין שיש פה שירות של "מעבר לברור מאליו"... אתה צריך עזרה מקצועית...:)
הבולמים כויילו לשביעות רצונו של רמי - מסתבר שבילשטיין ניתן לכיול.
לא החליפו, כיילו.
רמי ציין קודם שהוא פרסם אותם למכירה לפני שדיבר עם אספיר, אני מניח שעכשיו הוא כבר לא מוכר אותם...
:cool:
לזה התכוונתי בסוגריים שם (בלי להעליב, אסף, הכל ברוח טובה) - הבילשטיין ניתנים לכיול בדיוק כמו הפוקס. מחליפים כלמיני שייבות ומשנים את הסדר שלהן בתוך הבולם. מה שמחייב פירוק והרכבה מחדש של הבולם...כמו בפוקס...
אני חושב שבפוקס התהליך אפילו קל יותר, משום שהוא בנוי טוב יותר וידידותי יותר למשתמש..
או שסתם הורידו קצת את לחץ הגז... גם זו אפשרות..
הבחור עם הפוקס נפל על סעיף התנהגות.
רמי לא בא בגישה של מגיע לי ולא עורר אנטיגוניזם מהצד השני.
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
די, בועז. מספיק עם זה.
תירוץ עלוב להתנהלות מיותרת.
גם כל הרמיזות האלה מטופשות - לך תוכיח שאין לך אחות...
תקן לבן אדם את הבולם ותצא גדול מהחיים. גם בשלב הזה - אני מבטיח להעלות שירשור תודה/שבחים, גם אם ההוא בן-ז$%ה וכפויי תודה ולא יעדכן שתיקנו לו.
תיקנו :-)
Sent from my iPhone using Tapatalk
מה? מי? בטוח? לאותו אחד? די... לא מאמין.
תביא הוכחה..
תתקשר אליו, יש טלפון בצהוב, פחחחחח
Sent from my iPhone using Tapatalk
מזה קטעים איתך, אסף...