בהחלט, לך עם הלב....
לנדרובר לא עושה ילדים ואם תתגרש לפחות אין מזונות.
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
Printable View
בהחלט, לך עם הלב....
לנדרובר לא עושה ילדים ואם תתגרש לפחות אין מזונות.
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
הלכתי אם השכל היום לבדוק טיוטה פראדו שנת 99 אם 459 אלף ק"מ מנוע הוחלף בסביבות ה350 אלף הרכב מלוקק לא ראה שטח בכלל מנוע נשמע מעולה
לאחר נסיעה של כ 20 דקות קצת שטח וקצת כביש הרכב כבד לא נוח לנהיגה בכלל בשטח היה מעולה אם כי גם שם היה קצת נוקשה יכול להיות שהרכב הזה לא משהו ואחרים יותר טובים אבל ..........
יום רבעי בעזרת השם אני הולך לבדוק אם הלב לנדרובר דיסקברי ניראה מה יוחלט אני יעדכן בהמשך
תודה
אם הפרדו כבד מעניין מה תגיד על הדיסקברי...... (כנראה ששם הרגש יערפל את החושים ותחשוב שהוא "טיל בליסטי" :p
ואני ממש לא חסיד של פרדו .....
אני מעריך שאתה מחפש דיסקברי 2 או שמא אתה בעניין של דיסקו 1 ?
כמו ששמת לב המנוע של הפרדו הוחלף ב350 לדבריך - משמע גם הוא לא שיא האמינות ..... (וגם המנוע ה"חדש" כנראה לא חדש ...)
בפרדו תבדוק האם הרכב עם קפיצים ובולמים תחליפיים (מוגבה)
אם כן כנראה ששמו קיט hd ואז הוא גם מצליב על מדרכה
אתה מבין שב45000 ש"ח תוכל לקנות למשל טרופר דיזל 3.0 (כן זה המושמץ...) להנות מאוטו נח מרווח מפנק שנת 2004 (שזה חמש שנים צעיר יותר) עם מנוע מודרני יותר וביצועים בהתאם ועדיין ישאר לך עודף?
אני יכול לפרוט לך את רמת ה"אמינות " של כל נבלה שתביא פג'רו q - ראשי מנוע כמו לחמניות וכנ"ל גם פרדו דיסקו אתה יודע לבד וטרופר בטח שמעת
גרנדים מתחממים ....
אז מה שנשאר זה ... לך עם הלב
כולם פה התחילו לדבר מפוזיציה...
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
הנה, אני לא, בועז...:)
אני מתאים עצמי לדרישות ולצרכים של השואל ולא מנסה לקדם אג'נדה ו"לדחוף" להעדפה שלי...:rolleyes:
לעניין.
בהסתמך על ההתקדמות, מתחילת השירשור ועד נסיעת המבחן האחרונה שלך...
הייתי פוסל את שתי האפשרויות שהעלת.. ואני אסביר.
הטויטה חזקה יותר ו"מהודקת" יותר מכל דיסקברי שתבחן (פתאום נהייתי עדין בהגדרות..) כך, שאם ההוא נראה לך כבד ומגושם...
אני הייתי משנה כיוון והולך על גראנד צ'ירוקי.
הזכרתי פה בעבר שחיפשתי עם/עבור חבר גראנד WJ וראיתי כמה וכמה ובסופו של דבר "קנינו" אחד ואני חייב להגיד שהרכב פשוט מעולה!
אני לא מתכוון להיכנס להשוואה בין "המתמודדים", בכל הקשור לאמינות וכו' אבל..
הגראנד מרגיש חזק וזריז ואיכותי, בכל היבט, לעומת דיסקברי (199-2004) - אולי הפלסטיק קצת דקיק יותר אבל זה באמת בקטנה.
הנוחות שלו, גם עם קפיצי HD שיש לחבר שלי... מאוד נוחה והוא די מרווח.
הבעייה היחידה שלי איתו, היא תנוחת הישיבה מול ההגה - היא יותר נוטה לכיוון רכב כביש מאשר לתנוחה "זקופה" של SUV/רכב שטח.
היידע שיש פה (וגם שם, ברשת) לגבי הרכב הוא פנומנלי ולא נראה לי שתתקל בבעייה בלי פתרון זמין.
אם אני הייתי צריך לבחור... WJ, היתה הבחירה שלי (V8 כמובן)..
ברנרד
הוא מדבר על דיזל....:confused:
- - - Updated - - -
גם אני לא
שים לב לשורה התחתונה
"לך אם הלב שלך" ...
כבר כתבו כאן שג'יפ זה לא רציונלי
גם אני חוטא מדי פעם במחשבות על ריינג' עם כריות אויר (אני חי בעולם של כריות אויר והשד לא נורא מול היתרונות )
האמת, לא שמתי לב שהוא מחייב דיזל.
אם כך, כנראה, שגם אני מדבר "מפוזיציה"...:(
אני נגד דיזל באופן עקרוני - אלא אם מדובר בדיזל אמריקאי שמוציא 500 כ"ס וצליל של V8...:)
ועם הבדל המחיר של הדלק/דיזל... למה להתפשר (תלויי כמובן בקילומטרז' השנתי..)?
תמיד אמרתי, שהבעייה של הריינג' היא בכלל לא הכריות... היא האנגלים שייצרו אותו והישראלים ש"תיקנו" אותו..
שנתי. כולל(צריכה נמוכה לעומת מחיר גבוה לליטר) . +הפרשי ביטוחים וטסט(אם יש) - לא רק הפרשים בטיול מסויים.
אם ההפרש לא משמעותי בסה"כ = בנזין...
מחיר ליטר זהה ובהרבה תחנות מעט זול מליטר בנזין, ביטוח תלוי בשווי הרכב בלי קשר לדיזל/בנזין, כנ״ל רישוי (אין יותר אגרות מיוחדות).
אני מטייל שנים עם ובחברת דיזלים ובנזין ישנים, והדיזלים הרבה פחות קפריזיים בתקלות, ורגישויות שונות, וזה כולל בהשוואה ל-TD300.
בסוף יש כאן גם עניין של העדפה אישית, מה מתאים לאופי, דיזל או בנזין.
עידכון
בסוף לא הלכתי לא אם הלב ולא אם הראש אלה אם אבא :) קניתי היום יונדאי טארקן שנת 2005 אם 178 אלף קלמוטר ב44אלף הרכב ניראה שמור ונוסע מדהים לצערי ויתרתי על החלום לגיפ אמיתי כמו דיסקברי ולקחתי משהו קצת יותר משפחתי וגם רכב שטח לא רע בכלל
מקווה להנות מימנו זה רק הזמן יגיד תודה לכל העונים והעוזרים
בחירה מוצלחת,
תהנה.
אני מבטיח לך שתוכל לעשות איתו הרבה מאד שטח
ותמיד תוכל בפרק ב' של הקריירה שלך כג'יפאי לעבור בהמשך לרכב שטח אמיתי יותר.
סבבה של רכב לראות אם אתה מתחבר לעניין.
נמוך מאוד בתצורה המקורית.
מצויין בכביש.
מרווח מאוד.
בעדינות איתו בשטח בגלל הגובה. תשקול הגבהה.