בהמשך להערות של boaz avrahami חפש iPad 2 3G . הדגם הזה מגיע עם GPS מובנה. בהצלחה.
Printable View
בהמשך להערות של boaz avrahami חפש iPad 2 3G . הדגם הזה מגיע עם GPS מובנה. בהצלחה.
תודה,יש לי באופן קבוע לפטופ לנובו עם מודם סלקום בג'יפ כך שאין לי בעיה של אינטרנט. חשבתי שעל מחשב הג"פס הקיים אפשר יהיה להלביש גם אינטרנט.
במעבדה אחת ניסו וגם הצליחו לגרום לכך שהאינטרנט יופיע במחשב הג"פס אבל רק אחרי 5-7 דקות מזמן ההקלדה והוא בורח לפעמים באמצע,.בקיצור זה לא זה.קיבלתי בפרטי הצעה מיורם דרומי שיכולה לעזור לי. אני עוד צריך ללמוד אותה.
מאז הטיפול במעבדה לפני כמה שנים אני מאמין שנוצרו וודאי כמה אפליקציות חדשות,יש עוד רעיון אחר למישהו?
אני משתמש ב Galaxy Tab 2 7.0 עם OruxMaps החינמית ומרוצה מאד.
כשאתה בודק את האפשרות לשימוש באייפד תבדוק גם אילו תוכנות ניווט שטח זמינות ותוסיף את מחיר התוכנה למחיר המכשיר.
מתעלק על השרשור.
האם יש תכנה+חומרה שתהפוך את הלפטופ הפשוט שלי לכזה שיודע למקם עצמו ע"ב gps? ואז במובן להריץ תכנות כמו אורוקס החינמית או רחמנא ליצלן עמודענן התשלומית?
מדובר בנטבוק פשוט (אסוס שקרכלשהו) עם ווינדוס xp וקישוריות בלוטות' ו-ווי-פיי (למרות זאת, לא מעוניין בתקשורת ע"ב שני אלו אלא בחיבור חוטי לאנטנה).
אשמח לקישור, אם יש דבר כזה, תודה.
כן.
Ozi explorer.
יש גם מפות סימון שבילים וגם תצ״א של זה.
בעבר הייתי משתמש בזה על המחשב והייתי מתחבר לטלפון בבלוטוס (נוקיה e71) כדי להשתמש ב מקלט של הGPS שבמכשיר.
היה עובד מצויין אבל קצת מסורבל לדעתי...
עבור Windows (גם XP) התוכנות האפשריות הינן:
1. Naviguide
2. CompeGPS Land / TwoNab
3. OziExplorer
שתי הראשונות מגיעות עם מפות טופוגרפיות של ישראל, עבור אוזי - תצטרך להכין בעזרת MOBAC, למשל, או להשתמש במפות של IsraelHiking לאחר התאמה לאוזי (הנה גרסה שהכנתי בעבר - http://www.jeepolog.com/forums/showt...C-IsraelHiking).
ארז גור