כן הוויבר עובד טוב מאוד
Printable View
כן הוויבר עובד טוב מאוד
אני עם thl w100 כבר 7 חודשים, המכשיר מהיר הביצועים טובים.
אבל waze ממש מדויק במכשיר הסיני, לא משהו שאי אפשר להסתדר.
הבעיה השניה עם המכשיר היא המצלמה, יותר נכון הקונקטור שלה שמשתחרר בלי הודעה מוקדמת.
בעיה נוספת היא חלקי חילוף למכשיר והדילמה האם שווה להשקיע תיקון של 150-200 ש"ח במכשיר שעולה 600 ש"ח.
*עדיין לא נתקלתי באפליקציה שלא עובדת ב thl*
טוב, עזבו את ההמלצות על כל מיני מכשירים לא מזוהים. אני רוצה סמסונג. האם זה יהיה 3 או 4, או רוגבי/כל מכשיר הווי דיוטי אחר, רק שאלה של מחיר.
לי אין מושג טכני במכשירים סלולריים.
מה אני צריך לוודא במעמד הקנייה כדי שהמכשיר יעבוד פיקס כאן בישראל - בעברית - בלי שום התערבות טכנית מבחוץ?
היום, עם אנדרואיד 4.2 ומעלה, אין מכשיר שאין בו אפשרות לעברית מושלמת. לא טלפון ולא טאבלט...
ה-ONE מכשיר מצויין אבל יקר, יחסית ליתר ויש בו חסרונות של נקסוס/אפל, של סוללה בלתי ניתנת להחלפה ואין אפשרות לתוספת זיכרון ע"י SD - לפחות הנקסוס זול מאוד $350 לדגםה-16GB. אין תחרות למחיר הזה..
ה-S5 צפויי להיות יקר ו.. לא באמת יותר טוב מה-S4, שבגלל המחיר בכלל לא כללתי אותו.. (ולא, אן מה להשוות אותו לנוט 3).
S3 - שיהיה I9300.
S4 - שיהיה I9500 או I9505.
ששניהם יהיו UNLOCKED וזהו.
- - - Updated - - -
אה, עוד משהו.
אם זה יהיה S4, לסוגיו, אל תעשה UPDATE שם, בניכר. חכה לארץ!!
אם ישאל אותך אם לעשות עידכון לאנדרואיד (לא לAPPS. זה אפשר) כשאתה מאתחל אותו, פשוט תלחץ על "לא".
עכשיו זהו.
1+
לדעתי אתה בכיוון הנכון ... רק סמסונג ! (אמינות, מסך קריא, בנוי לא כצעצוע)
הצעה שלי, תחזיק S3 או S4 ביד ותחליט אם אתה מעוניין להסתובב עם מיני טאבלט בדגמ"ח (בכיס נורמלי הם לא נכנסים).
אם לא תתלהב (כמוני), אז גלקסי S2 או רוגבי (זהה בביצועים אך בריון עמיד).
בדגמים הללו אתה צריך לוודא שהמכשיר לא נעול ועם גרסת אנדרואיד 4 ומעלה (ככול שיותר גבוה הרי זה משובח ...).
בהצלחה
רענן
אם תחליט על גלקסי s-3 באייבורי יש מחיר טוב כולל שנתיים אחריות יבואן רשמי
יבואן רשמי לא בטוח שזה דבר חיובי. מעבר לזה שסמסונג מתעכבת בעדכונים. סאני מושכת אותם
עוד כמה חודשים.
זה שיש לך סוג של אבא בארץ מקל על החיים במידת מה. אני לא הייתי קונה S2 ובאמת הייתי שוקל
S3.
לקנות טלפון שבמקור הוא מיושן (S3 כבר שנתיים ו S2 בן 3) ולצפות שהוא יעבוד כמו שצריך עוד 3
שנים (וימשיך לעבוד עם התוכנות החדשות) זו אשליה. ה S2 לא יקבל יותר עדכוני מערכת הפעלה
ונראה שקצת קשה לו לפעמים עם התוכנות היותר כבדות (גם אקססוריז איכותיים קצת יותר קשה למצוא)
גם לדעתי אין טעם לקנות גלקסי S2
אכן, אלה בדיוק הסיבות שאני לא רוצה מכשיר ממש מיושן.
אני לא מכור לחידושים. ממילא אני לא מנצל את כל היכולות של שום סמארטפון, אפילו לא עתיק כמו ה-S1 הנאמן שלי, אבל...
בתחום שמתחדש כל חודשיים-שלושה כמו טלפונים סלולריים, ומכיוון שאני לא פריק של טכנולוגיה ואין לי שום כוונה לשדרג מכשיר כל שנה, אני מעדיף להיות עם מכשיר מודרני יחסית שאינו ממש ארכיאולוגיה עבשה. מצד שני אני ממש לא רוצה להיות שפן נסיונות של דגמים חדשים שעדיין לא הוכיחו אמינות.
דור אחד אחורה (כלומר S4 הנוכחי, לפני פרוץ ה-S5) בהחלט מתאים לי. כשארצה להחליף אותו, בוודאי כבר יצוץ S8 ואז אחליף ל-S7....
לפני שאתה רץ לרכוש תבדוק את המחירים בארופה מול ישראל ואת נושא האחריות.
מנסיוני ארופה לא תחרותית במיוחד.
בין היתר בזכות מעמ אפילו גבוה מבישראל.
נקודה למחשבה
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
חכה חודש וחצי, יצא האס5, ותוכל לרכוש לך 4 כאן בארץ במחיר מצוין
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
אחרי כ"כ הרבה טלפונים שעברו דרכי, בדרך לחברים/משפחה, לדעתי, ההבדל בביצועים/נתונים בין ה-S3 ל-S4 לא מצדיק את ההפרש במחיר וכנ"ל יהיה בין ה-S4 ל-S5.
ה-S2 וה-S3 בגודל כמעט זהה, בועז.
ה-S3 הוא סוס עבודה מוכח (לא כ"כ יפה אבל כבר עברנו את הגיל..) ול-S4 (אותו גודל בדיוק אבל מסך גדול יותר!) יכולה להיות בעייה עם נעילה אזורית (בגלל זה אמרתי לא לעדכן תוכנה שם..).
אם סמסונג (ואני בעד), ה-S3 הוא "הימור בטוח" במחיר הטוב ביותר..
לא תמיד - צריך לבדוק מראש ולהצטייד בטופס המתאים ובד"כ צריך להיות חתום ע"י החנות ולא כל החנויות מחזיקות אותו...
לי כבר קרה, כמה פעמים, שהכנתי הכל ובדיוק הקיוסק ההוא של החזר המע"מ היה סגור (טיסות לילה) ועד שמצאו והזעיקו את העובד התורן, כבר לא היה לי זמן ו"הלך" ההחזר...:(
הקיוסק פתוח למיטב זכרוני בימים ב׳-ו׳ עד השעה 1800.
ההחזר הוא רק 10 אחוז והניג׳וס כמעט תמיד גרם לזה שהמעטפות עם בקבלות מגיעות איתי הביתה ובסוף הולכות לפח... למלא טפסים, לעמוד בתור..
תשווה כמה יעלה לך שם מול רכישה במרכז או אפילו באילת וקח בחשבון שפה יש אחריות.
כמעט בוודאות לא ישתלם מארופה.
מהמזרח או ארהב זה כבר סרט שונה מעט.
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
גם לידיעתי המחירים בגרמניה לא תחרותיים ויתכן שאפילו אצלכם יותר בזול.
אבל במקום להתעסק עם שמועות תרים טל לשווערצע קופי ושאל מי נגד מי, כתימני, הוא יודע טוב מאד על איזה צד של הבראטוורסט מורחים את החילבה.
סמסונג יקרים ולדעתי התמורה למחיר לא טובה כמו של lg . הנקסוסים והg2 מקבלים ביקורות טובות מאוד.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
"ביקורות טובות" על ביצועים זה נחמד.
אותי מעניינות ביקורות על אמינות/עמידות/שרידות.
אמרתי לכם - ביצועים וריגושים אני מחפש במכוניות. בטלפונים אני מחפש דווקא את ה"טויוטה".
וכמו שיודע כל חובב טויוטות, ממש לא משנה איך זה נוסע - העיקר האמינות...
לשאול את השווארצע-קופ התימני זה בהחלט רעיון טוב. וגם להכין אותו מראש לאפשרות שאקפוץ לשתות איתו בירה...
לא יודע לגבי אמינות/עמידות/שרידות אבל הטלפון של הגמד (נקסוס 5 אדום) החזיק בדיוק שבועיים.
אחרי שבועיים נפל מכיס המכנס, כשהוציא בגדים מהלוקר, והמסך נשבר כולו - אבל המשיך לעבוד. ביום שישי שלחתי ל-LG, להחליף מסך..$250, על טלפון שעלה 400...
הגמד,אגב, מאשים אותי. הוא רצה לקנות כיסויי (שבהחלט יכול להיות שהיה מונע את הנזק) ואני אמרתי שכיסויי זה ביזבוז, אחרי שהזמנו את הגירסה היפה, המיוחדת (האדומה)...
זה נקרא שהוא לא שורד?
מצד שני..
ה-S2 שלי שרד כמעט 3 שנים בלי כיסויי ובלי מגן מסך ובלי כלום ונפל כמה וכמה פעמים ולא קרה לו כלום עד ש... נפל שוב ומת מיד.. במקום.. אין מסך ואין כלום...
- - - Updated - - -
הנה. עכשיו קיבלתי למייל ואפילו יש לו 4G, יענו דור רביעי..
http://www.ebay.com/itm/New-Unlocked...item2ecee1fe6b