בזמנו השתמשתי בהלוג'נים שמיועדים לארונות מטבח בתור ROCK LIGHTS, עבד מעולה והעלות מאד נמוכה,
שלויימה, זה אומר שכבודו עובר לביקור? (בניגוד לעצלנים כרוניים שאת שמם לא נזכיר פה)
Printable View
בזמנו השתמשתי בהלוג'נים שמיועדים לארונות מטבח בתור ROCK LIGHTS, עבד מעולה והעלות מאד נמוכה,
שלויימה, זה אומר שכבודו עובר לביקור? (בניגוד לעצלנים כרוניים שאת שמם לא נזכיר פה)
שלמה, בשונה מאביזרים וצעצועי after market, תחשוב על להצטייד בקצת חלקי חילוף או מצרכים לטיפול עצמי כגון צלבים ספייסר, רפידות ברקס, פילטרים למינהם (שמן,אוויר,גיר).
זה חוסך המון מצלצלים בארץ הקודש.
מנורות נאון כחולות מתחת למדרגות צד !!!!!!!!!!!!!!!
ושמדרגות הצד יהיו חשמליות שנפתחות עם פתיחת הדלת :)
אה כן נזכרתי... באמת ראיתי כאלו ״פנסי גלגלים״ מורכבים על רנגלר בארץ והסבירו לי את ייעודם. מאחר ואיני חובב טיולי לילה תודה על ההצעה אבל לא ייכנסו לרשימה.
אה נזכרתי בעוד פריט שנמצא כבר ברשימת הקניות שלי ״דוושה מתה״ - דוושה להנחת וייצוב רגל שמאל שמובטלת ממעש ברנגלר האוטומטי.
כן, ג׳ו - אהיה בארה״ב בין 11 ל- 26 לאפריל ובמואב בין 15 ל- 19 לאפריל
שלמה- יש לי את הדוושה המתה, ולפי דעתי זה משפר פלאים את הנוחות.
חוץ מזה, אתה מוזמן להביא לי מזכרת:) איזה מחזיק מפתחות או משהו, אין לי דרישות מוגזמות:)
אלא אם כן יש לך מקום לכנפונים וקיט 4.5" :)
מה עם דלתות ספארי ו/או גג ברזנט ?
אני מבין שכבר יש לך צ'יפ.
אבל למי שאין ואוהב לשחק עם מחשב הרכב אז אני ממליץ על Flashpaq של superchips, נותן לשחק עם הרבה מאוד פרמטרים במחשב כמו אוקטן הדלק, מערכת ה TPMS גודל צמיגים, יחסי העברה ועוד.
אילן, זה הצ׳יפ שיש לי. פלאשפאק של סופרצ׳יפ.
אופיר, אני חובב טופלס אבל לא בג׳יפ בתנאי האקלים שלנו ובנאי הרחוב שלנו...