תגובה: פרויקט שיפוץ סגירת פיברגלס לסופה ארוכה
מצטער ששכחתי לציין שבעתיד באזור מעל הנהג ולידו יפתחו פתחים בגג לטובת רמקולים, זה היה התכנון המקורי. גם מבחינה אוירודינמית הצורה החדשה הרבה יותר טובה.
בגלל השמש היוקדת בארצנו טיפלנו בבידוד שהיה חסר במקור, הרי תענוג לשבת מתחת לעץ מאשר להתבשל, ואני בטוח שההבדלים אחרי הבידוד שהיריעות פוליאוריטן יתנו יהיו רצינים ביותר.
סביון למה אתה אנטי? מה רצית שאני אפתח כאן קורס לחומרים ממרוכבים? הרי זה לא כיתת לימוד כאן אלא פורום, לאט לאט אנשים יקבלו מושג ואני ארחיב כל פעם על משהו אחר. אני רואה שהרבה אנשים מתעניינים ואני מבטיח לענות על שאלות , למה אתה בא אלי בטענות של מניעים נסתרים? המניע שלי הוא חשיפת תחום החומרים המרוכבים לכלל חברי הפורום ותו לא, לא הזכרתי אפילו בחצי פעם שאני עסק שמתמחה בתחום!!!!!! לא ברמיזה ולא בחכימה , ואני שומר על הכללים של הפורום . אם לא מוצאת חן בעינייך כתיבתי אז צר לי. "אז בוא נעשה הסכם, או שתחלוק מידע, מא' ועד ת' או שלא תכתוב, מה אתה אומר? " במקום לבוא בגישה כזאת לוחמנית תשאל ואני אשמח לענות , הכי פשוט שיש :-)
סביון לשאלתך על שיטות הספגת הבדים שקימות אז ככה:
שיטה ראשונה היא הספגה בצורה ידנית באמצעות צ'קלינות ומברשות.
שיטה שני היא הנחת כל הבדים בתבנית , סוגרים על הכל בשק ואקום , ומזריקים את השרף באמצעות צינורות ותעלות לחלק.
שיטה שלישי היא כאשר הבדים באים כבר מוספגים בשרף, בדים אלה נקראים PREPREG , האחסנה שלהם חייבת להעשות בהקפאה. לפני שמשתמשים בבד צריך לתת לו להפשיר ולעבוד איתו בחדר עם טמפרטורה מבוקרת.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GAVRIEL FIBERMAN
סביון למה אתה אנטי? מה רצית שאני אפתח כאן קורס לחומרים ממרוכבים? הרי זה לא כיתת לימוד כאן אלא פורום, לאט לאט אנשים יקבלו מושג ואני ארחיב כל פעם על משהו אחר. אני רואה שהרבה אנשים מתעניינים ואני מבטיח לענות על שאלות , למה אתה בא אלי בטענות של מניעים נסתרים? המניע שלי הוא חשיפת תחום החומרים המרוכבים לכלל חברי הפורום ותו לא, לא הזכרתי אפילו בחצי פעם שאני עסק שמתמחה בתחום!!!!!! לא ברמיזה ולא בחכימה , ואני שומר על הכללים של הפורום . אם לא מוצאת חן בעינייך כתיבתי אז צר לי. "
אז בוא נעשה הסכם, או שתחלוק מידע, מא' ועד ת' או שלא תכתוב, מה אתה אומר? " במקום לבוא בגישה כזאת לוחמנית תשאל ואני אשמח לענות , הכי פשוט שיש :-)
אוףףףף עייפתי ממך , שוב , אין לי שום דבר נגדך ההפך אתה נשמע בעל ידע רב , אני בטוח שאתה בנאדם נחמד אבל אתה ״ מאכיל אותנו ארוחה סטייקים עם קשית ״ שחרר מידע ,פרט יותר , נתת דוגמאות לשיטות מריחה , תן שיטה אחת ופרט מה ואיך מבצעים אותה , חומרים , עליות , איפה קונים, ממי, איך עובדים , איזה כלים, תן תמונות.....המון המון תמונות ( בכול שלב ושלב ) ...
כרגע אתה נראה כאילו אתה מייחצן את עצמך וכן פרסמת את עצמך בפורום ( ראיתי את הפרסום - עסק לביצוע עבודת פיבר )
יום טוב .
אין לי מושג מי זה גבריאל אבל כולכם התחרפנתם לגמרי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
six 4 life
אין לי מושג מי זה גבריאל אבל כולכם התחרפנתם לגמרי.
+1...