הייתי אומר לך לשים כסף במקום דיבורים אבל... הריינג' שלי לא נוסע:(
- - - Updated - - -
אבל אם היה נוסע (והיה רוצה..)... וואיי, וואיי, וואיי...
Printable View
גראנד ידידי-קרעת אותי מצחוק
פפריקה זה הכינוי של רעייתי=היא פשוט הונגריה-אפילו נולדה שם באיזור ההונגרי של סלובקיה
אך ברצינות?
ממש קשה לי עם הסיפור הזה-כל כך שמחתי שתיקנו אותי פעם האחרונה-והיה לי ברור שהג'ימי הולך ותהיה סופה-
נכון לא הבטיחו לי כלום-אך לא תאירתי לעצמי שכל כך מהר הגוף שוב בועט ומחזיר אותי לאחור(מבחינתי)
אין ספק שכל איניאני זה של JEEP אבל החלון שלו לא יורד ואין את הרגשת החופש והרוח עם האבק מלטפים את הגוף ואת האגו
ומוחקים ולו לזמן קצר את הגיל הכרונולוגי.
על צלילה נאלצתי לוותר שלא לדבר על הפלגות,ועכשיו זה,
בשקט בשקט אני יושב לי עם עצמי וחושב אולי בכלל לקנות רכב מוגבה עם 7 מקומות ללא שטח אבל עם טונות של נוחות ורכות
וואלה הסתבכתי עם עצמי
שאלת תם-
גראנד ויטארה XL-7 לאחר הגבהה, לא עונה על כל צרכיך במדיוק??
שפן-אני גדלתי על ג'יפ ונשמתי ג'יפ מילדותי וזה התחיל בשנות ה-50 שהייתי עולל עם חיתולים מבד,אפילו היה לי ג'יפ פדלים
עם הכתובת JEEP עליו
רענן זה לא הטרופר או השאר ,זה לחפש את הפתרון להשאר עם אהבת המרחבים ושמירה על המותג והמגבלות שמתווספות
אך זהו פורום ג'יפאים ולא קופת חולים
שאני חושב על זה יצא לי לנהוג בדיסקברי מודל 2012 בנזין הדבר הזה נוח ברמה מאוד גבוה שבע מקומות מפואר ברמות אולי זה הפיתרון עבורך רק צמיגים ומיגונים ביחוד היום במצב השוק זמן מעולה לקנות ויש המון רכבים שלא ראו שטח מעולם תחשוב על זה אחלה פתרון
בעוונותי, יצא לי לנהוג על כמה LR3 וכמה RR לפני ואחרי 2005 - אין מה להשוות בין הריינג' לדיסקברי. פשוט אין.
אם לא צריך 7 מושבים, אין בכלל שאלה..
וואי... כמה חפירות בשביל למצוא את המטבע מתחת לפנס...
או WJ או WJ או WJ או WJ או אולי WJ...
כמובן 4.7 V8 לימיטד בלבד.
מקווה שהייתי מספיק ברור... :)
אמנם דיברנו טלפונית, אבל כדי לחדד:
הפתרון עבורך כנראה הוא מתלה נפרד, מה שיהפוך אותו לנעים יותר בשטח.
איזה מתלה נפרד זו כבר שאלה אחרת, אליה אני לא נכנס.
בכל מקרה, עדיף תמיד לנסות לפני שתכנס לעניין..
עם שמיל היתה לי שיחה ארוכה(מסכן הבחור טחנתי לו את האוזן)והוא מעודכן לחלוטין בבעיות
אי לכך ,בבקשה תקראו את מה שהוא כתב ועיזרו לי לקבל כיוון לרכב עם מתלים נפרדים,
אם יש מישהו עם רכב כזה,אשמח לבוא לראות
דבר נוסף-האם יש רכב עם מתלים נפרדים בלי הרבה אלקטרוניקה?
יוסי... אני שוקל להיעלב. הצעתי לך פתרון מושלם...
אסף.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
נבדק נושא של הגובה בחניה
יש מצב שכן הצעתך היא המתאימה ביותר ולו רק אם אני קורא את העתיד לבוא
תודה אסף
נוחות נסיעה היא הבעיה האחרי-אחרונה של ה-WJ. עם הסרנים החיים והכל...
האוטו מפנק ברמות, לא מפחיד בגודל ויעבור בכל מקום שעברת עם הסופה.
והוא (WJ) למיטב ידיעתי גם נמוך יותר מיוקון.
ואם לא זה, פג'רו קינג יתן לך כנראה מענה מוצלח.
יוסי האם אתה יכול להתאמץ לכיוון רנגלר JK? לא יודע בכמה הם נסחרים, אבל יש בשוק הרבה החל ממודל 2008, אתה יכול להסתפק בקצר שאני מנחש שהם פחות מבוקשים, זה ג'יפ אמיתי שיהיה מצד אחד אוטומטי ונוח הרבה יותר מהסופה, עם אופציה לפתיחת הגג ופרוק הדלתות אם וכאשר תחליט. לא צריך להגביה הרבה אם בכלל כדי להגיע לרמת עבירות מצויינת לפחות כמו שאתה רגיל אליה, לא צריכה להיות בעייה למצוא אחד עם נעילה אחורית מקורית לפחות שלא לומר משופר הרבה יותר. וזה הכי SUV מתוך הג'יפים האמיתיים, ואולי זה בעצם מה שאתה באמת מחפש.
ליוקון אין סרן קשיח/חי מאחורה?
ולמה החלטתם (אתה ושמיל) שצריך מתלה נפרד - אני לא חושב שהמתלים הנפרדים (ב4 פינות) הסטנדרטיים (יענו, לא LR או RR) יהיו רכים/נוחים יותר.
ובכלל, על כמה אנחנו מדברים (אם מותר לשאול), שהרי יש לזה השלכה מיידים וקריטית על האופציות?
ליוקון יש סרן. אבל המשקל גדול והמתלים רכים ובסופו של יום הוא נוח כמעט כמו הביואיק..
החלפת מכללים לשל אחיו הגדול גם מחזקת אותו, ובשורה התחתונה סופה זה לא... אבל זה עובד.
לא הייתי מציע את האופציה הזו מסיבות שונות, אבל השילוב של הדרישות ייחודי- ולכן אני חושב שזה מתאים.
אסף.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
אז מה רע בפורד אקספלורר
הגיע הזמן לאיזה טיול לילה רב משתתפים שבסיומו קצת אוכל ומשקאות מרוממי רוח, ככה כמו בימים הטובים,
תעבור מרכב לרכב בטיול, מן הסתם יהיו שם כל האלטרנטיבות ותחליט.