תודה,
Printable View
תודה,
תשמע, להצדיע לך שאתה מנסה להפוך הענתיקה הזאת למכונת ניווט ...
דווקא החברה XPLORE מצויינת !
אם אתה רוצה להמשיך מסורת עם חברה זו , אז צריך לרכוש את דגם IX104C3 לפחות.
השאלה אם אתה זקוק למוקשח כזה ? אם לא, אפשר למצוא טבלטים יותר קלילים.
דבר נוסף, האם אתה מוכן לעשות שינוי ולעבור לתוכנת ניווט TWONAV ?
ועוד שאלה, הטבלט יהיה לניווט בלבד ? אם לא, מה הדרישות הנוספות ?
רענן
רק עוד אינטרנט, לא חייב להיות מוקשה,מותקן מול הפרצוף,מסך מינימום 10 ועדיף נוויגייד,אני כבר מומחה בה.
תראה לו גם עמוד ענן או טופו מאפ.
לדעתי טונאב יסבך אותו מדי וימננע ממנו את הרצון להשתדרג
JEEP GC V8 98 IR 3.5
Honda 300ex
נסכם בכך: אפשר רק ע"פ הדו שיח והדעות השונות ביניכם ניתן להבין עד כמה אני זקוק לייעוץ צמוד ולא בהתכתבות..
מה רע בווינדוס?
אולי זה נראה מהצד אחרת אבל אני ורענן די מסכימים.
כל השאר זה התלבטויות בקול רם...
לוונדוס כמה מגרעות אבל הוא לא תמיד רע ולפעמים אפילו טוב.
המגרעות הבולטות הן:
1 זמן איתחול של המחשב מרגע שהדלקת אותו ועד שהמכשיר מוכן לעבודה הוא כמה דקות בעוד שאנדרטאיד או אייפד זה מיידית ( כנל גם בכיבוי).
2. ממשק ההגדרות של ווינדוס עמוק ודורש הבנה במחשבים לעומת נמתחרים שהזכרתי.
טאבלט שיריץ גרסה מלאה של ווינדוס כיום יעלה לדעתי הרבה יותר מהתחרות משתי סיבות.
הוא דורש חומרה יותר חזקה וגם הווינדוס עולה בעצמו מעל 100 דולר
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
אין בעיה של כמה עולה,זו השקעה בי ולא במכשיר,שאר הפרטים לא חשובים לי.
חשובה גם אפשרות ההתקנה אל מול העיניים.
אתה צריך מכשיר שעובד בלחיצת כפתור ולא מסבך אותך עם תפריטים והגדרות ולכן לדעתי טאבלט אנדרואיד או אייפד יתנו את הפתרון.
לגבי התוכנות זה תלוי איזה טאבלט תבחר.
לי יש אייפד עם שלושת התוכנות המובילות ואם תבוא תוכל להתרשם גם מהמכשיר וגם מנוחיות ההפעלה של כל אחת מהן.
תוותר על הנאוויגייד ותכיר עולם חדש ונוח יותר
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
תודה,אדבר עימך בפרטי.
צביקי
באם תתעקש על טאבלט עם חלונות-יש לי פוג'יטסו 3400 עם מערכת הפעלה XP
קצת חבוט אך בטח יעשה את העבודה לעוד כמה שנים
אל תדבר איתו! הוא משוחד!!
נוח לך עם ווינדווס - תישאר עם ווינדווס. נוח לך עם נוויגייד - תישאר עם נוויגייד.
אני אומר שכלב זקן, לא מלמדים טריקים חדשים ובטח לא כלב זקן ועקשן, כמו שיוסי ציין...
יש כמה וכמה טאבלטים שמריצים ווינדווס רגיל ועולים תוך כמה שניות (מה קורה לך בועז? לא שמעת על SSD). לי יש לאפטופ (יענו נייד) של לנובו (ענתיקה X61) שלפני שנה החלפתי לו את ה-HD (יענו הדיסק הפנימי, צביקה) ל-SSD (אל תיבהל צביקה..) והוא מעלה לי XP תוך פחות מ-30 שניות..
ל-SHIMBO קנינו עכשיו נייד (לנובו עם מסך מתהפך YOGA) עםמעבד חזק ו-SSD במקור והוא מעלה WIN 8 מלא בתוך כ-10 שניות.
טאבלט שמריץ WIN 8 עולה ממש מיד (מכיבויי מוחלט. במצב רגיל, שינה/המתנה הוא עולה בהבזק עין). לא פחות מהר מאייפד של הגמדה הקטנה.
אם המחיר הוא לא בעייה (לא שזה בשמיים, פשוט, כמו שאמרו, האנדרואיד זול יותר. אפל-לא) הייתי הולך על טאבלט WIN ויש כמה טובים בשוק (לקנות בחו"ל אם אפשר).
העניין היחיד שעולה לי בראש הוא, האם נוויגייד "עובד, עם/ב WIN 8...
ולעניין המוקשח (אבק/רעידות/מכות/רטיבות) - לכל הטאבלטים הקיימים בשוק יש היום כיסויים שמספקים את כל הדרישות של מוקשח - כבר לא צריך את הלבנה שיש לך - לי היה כזה (למעשה הבאתי 3)... לא התחברתי אליו. חבר שלי מכר את שלושתם... פעם אפילו העלתי מודעת למכירה פה.
למה אני אומר את זה - משום שאחרי זה, כל טאבלט אחר שתשתמש בו יהיה שיפור אטומי, לעומת הדבר הזה...
לי אין אינטרס למכור דבר כי אני לא מוכר דבר מאלו...
לתת לצביקי להוציא כסף על xp ישן מאוד שכבר אפילו אינו נתמך זה בזבוז כסף.
מיצינו, זמנם עבר.
טאבלטים חדשים עם חלונות 8 לא יאפשרו לדעתי את התקנת הנאוויגייד ברובם וגם יהיו יקרים מצד שני ומסובכים כמו שמיקרוסופט אוהבת לישות וצבעקי לא אוהב מסובך.
וזה לפני שדיברנו על ממשק האריחים שלהם שהוכרז ככשלון מוחלט.
מספר יצרני מחשבים הודיעו שהפסיקו להציע חלונות 8 אז שאני אמליץ על זה??
אני משוכנע שעמוד ענן או טופומאפ יהיו כל כך קלים לתפעול עבורו מהדקה הראשונה... יש טריקים שאפשר ללמד בכל גיל
אם לא אז שמעתי שנאווגייד מוציאים בקרב גירסה לאייפד.
או למצוא טאבלט חדיש שכן עובד עם נאוויגייד
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
צוחקים בועז,צוחקים.
לא התכוונתי שצביקה יקנה XP. ממש לא. רק נתתי דוגמה לזה שאפילו עגלה כזו,עם SSD, מקבלת מרץ (בדקתי שוב אחרי שהעלתי התגובה - פחות מ-30 שניות, כולל כל הזבל של לנובו שעולה בפתיחה והתעצלתי למחוק..)
גם אני לא אוהב את ה-8 אבל לשם זה הולך.. נרצה או לא..
כמו שאמרתי, לבדוק אם נוויגייד עולה על 8 (שיחת טלפון) ואז להחליט
פה אני חולק עליך בגדול.
אמנם נכון ש xp הייתה אחת המערכות הפעלה היותר טובות שמיקרוסופט הוציאה אבל היא כבר מאוד מיושנת וזה עניין של זמן קצוב עד שהתוכנות שלך יעשו בעיות בהתקנה. גירסאות חדשות לא יתמכו בה ולא תשיג דרייברים...
אני ממליץ לא לגעת ב xp בכלל כיום.
זה יותר אווילי מלקנות כיום טלביזיה מהדור הישן השמן ההוא...
למען האמת, עם יד על הלב, האם ווינדוס ככלל מתאימה לפרופיל משתמש כמו צביקי?
ושאלה קטנה רענן-
מה היתרונות והחסרונות של הטאבלט הישן שלך מול טאבלט חדיש אנדרואיד/אייפד?
תשקלל גם את המחיר בניתוח...
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
בעז,
צביקה מסתפק בנווגייד ודפדפן לגלישה באינטרנט . אז על איזה תוכנות אתה מדבר ?
איך שוב פעם אתה מכניס את הטבלטים שלי לעניין ? באמת שאני לא מבין !
המלצתי לו על משהו כמו שלי ?
בשביל שתהיה רגוע .. היום אם אני אצטרך "לבנות" מע' ניווט לרכב, אז בוודאות זה יהיה,
מבוסס אנדרואיד, מקלט GPS עכברי אלחוטי, אינטרנט באמצעות "נקודה חמה" מהסמארטפון. תוכנת ניווט TWONAV עם מפות לבנות ושבילנט.
כול שיהיה לי לבדוק זה יכולת ההארה של המסך באור יום (מעל 400NIZ זה בסדר).
רענן
אם אתה תלך על אנדרואיד ואתה סופר יוזר אז מה אתה ממליץ לו על מערכת הפעלה מתוסבכת שהיתה רלוונטית בין השנים 2001-2008 ???
זו המלצה לא נכונה בכלל ובפרט למשתמש שצריך מכשיר שעובד בלי חוכמות...
פעם, כאשר לא היו אלטרנטיבות זה היה טוב.
כיום זה רע מאוד!
איך הגעתי לטאבלטים שלך אתה שואל?
היתה לי הרגשה שאתה עומד להמליץ על כאלו אחרי התשבוחות שנתת למערכת המיושנת שלך. ( שהיתה בזמנו מהטובות ביותר)
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
כאן אתה מאד מגביל את עצמך... להבדיל ממחשבי חלונות המוכרים לך, יהיה מאד לא פשוט למצוא טבלט אנדרואידי שיאפשר לך גם לטעון אותו וגם לחבר אליו באמצעות USB התקן חיצוני כדוגמת מקלט GPS - עניין של שימוש בשקע USB, יחיד בד"כ, או לטובת טעינה או כ- USB host לטובת חיבור התקנים.
בנוסף - אני גם לא משוכנע שיהיה מאד קל לקחת GPS המחובר לאנדרואיד עם USB ושיהיה מוכר באנדרואיד כמקלט GPS (כיצד מגדירים זאת? אין דרייברים במובן המוכר במחשבי חלונות). GPS בלותות' דווקא יהיה להבנתי קל יותר לחבר.
האם הטבלט החדש, שהוא הרבה יותר מודרני, מתייחס ל- ramline 510? פה ממש הצלחת להטעות אותי :) היה כדאי לתת מידע זה בתחילת השרשור והסיוע היה הרבה יותר ממוקד וקצר.
בדיוק כמו כל שאלה טכנית על רכב שטח ודיון של שני עמודים לפני שמתברר שרכב השטח החדיש והמשוכלל הוא רכב קשוח משנות התשעים המוקדמות (רק לצורך ההשוואה).
ארז גור