שלילי לגמרי סוללה של הילטי זולה הרבה יותר משל מקיטה ושות' 450 ש"ח לעומת 1200 ש"ח של מקיטה .
עידו
Printable View
שתי סוללות חליפיות למקיטה 3.0A 18V, עלו $80 ברשת (שולחים לארץ). מחזיקות מעמד כבר שנה. אני לא מרגיש שום הבדל לעומת המקוריות...
הילתי מנסיוני בפטישונים מייצרים כלים הרבה יותר טובים ואמינים. אבל מראש מיועדים לשוק המקצועי . אבל יקר יותר..
אני מתכוון להזמין מאיביי את הסט הזה, יש אפשרות לקנות מטען ל220 או להסב את המטען שמגיע עם הסט(110) ל220. על פניו נראה כמו עסקה משתלמת..
http://www.ebay.com/itm/201066069440...84.m1423.l2649
זה לית'יום-איון?
לא רשום - אם לא, לא שווה...
נראה שווה ביותר.
אני קניתי קומבו דומה לזה רק 2 המברגות 12v גם ב-180 דולר.
הסוללות (עכשיו בדקתי -ליתיום איון) מחזיקות המון. קודחת גם בברזל בכיף ושנגמר מחליפים לסוללה השניה.
כשקיבלתי את המטען רציתי להסב אותו ל-220 פתחתי אותו לגמרי אבל אין שום ג׳מפר ואי אפשר, אז מטעין דרך ממיר שחור כבד כזה בלי בעיה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
כמה שידוע לי המטענים שלהם גם 220V וגם 110V , לפחות אלו שנמכרים בארץ .
עידו
הנבלות האלה... כלמה שנמכר בארה"ב זה רק 110V. דגם זהה (בד"כ האות האחרונה שונה), שנמכר באירופה/ישראל, משווק כ 220V-110V.
אם ליתיום-איון.. אחלה.
כמו שאמרתי, המקיטה שלי החזיקו 5 שנים לפני שאחת הלכה...
אבל זה נראה לי דגם ישן יותר. מה שהולך פה היום (ובמקיטה בנות 5..) זה מטען של 1/2 שעה ולא שעה.
שעה זה מאוד מאוד גבולי, בלשון המעטה, למי שרוצה לעבוד ברצף יותר מ-שעה... (=שתי החלפות..).
יש מברגת 12V בשם מוסטה (MOSTA) שאינה אימפקט ושהבטריות שלה מתאימות למקיטה. המברגה, כולל מטען ושתי בטריות, עלות פחות מ- 300 ש"ח. יש לי מברגה כזאת והבטריות סוחבות יפה עבודה חובבנית מאומצת. המטען, אגב, מתאים לכמה מתחי טעינה עד 14.5 (אם אני לא טועה).
יצחק.
האם למישהו יש נסיון עם המברגה הנ"ל http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=751445 יש מקום ליד הבית שמוכר אותה ב1000 ויש לי זיכוי לאותה חנות. יש המלצות על הדגם?
2 האגורות שלי לגבי תחזוקת סוללות
דווקא סוללות ניקל קדמיום (האדומות), ניתנות לתיחזוק בצורה פשוטה.
סוללות אילו אמורות להחזיק לפחות 20 שנה והסיבה שהן "מתעייפות" נובעת מטיפול לא נכון שלהן מה שגורם לבעיית "זיכרון" ולבעיית גידול הניקל קדמיום כגבישים ובעקבות כך איבוד שטח הפנים של החומר ואיתו איבוד יכולת טעינת האנרגיה.
מסתבר שהטיפול בבעיות הללו פשוט ביותר, ללא פתיחת הסוללה ומחזיר את הסוללה ליכולות כפי שהייתה כחדשה.
לא לזרוק את הסוללה ה"דפוקה" !!!
ואין צורך לקנות חדשה, מקורית או תחליפית.
בימים הקרובים אעלה חוברת הדרכה בדיון נפרד לאיך לבצע את זה.
ליאור
זה כלי על מתח רשת ללא סוללה , נראה כלי טוב כמו שמקיטה יודעים לייצר , מה גם שיש עליו תשבוחות ברשת .
עידו
תודה. בהזדמנות הקרובה ארכוש. רשמים בהמשך..
מנצל את השירשור..
יש איזשהי דרך להאיץ את זמן הטעינה של סוללות ניקל-קדמיום?
יש פה איזה מבצע של סט כלים נטענים (במחיר מאוד אטרקטיבי, של חברה טובה יחסית) אבל הם דור קודם עם הסוללות שציינתי (18V) ומצויין שזמן הטעינה הוא 3 שעות...
תודה על העזרה..
נוקיה, ניקל-קדמיום או ניקל-מטאל או לית'יום-איון?
בכל מקרה, אני התכוונתי - האם יש דרך להאיץ טעינה, תוך שימוש במטען המקורי של הסט, זה שטוען ב-3 שעות, לפי הנתונים הרשמיים.
האם יש איזו דרך להחליף קבל או משהו בפנים כדי לקבל משהו דומה לתוצאה שלך - לחכות 3 שעות, כשאתה עובד (אפילו שיש 2 סוללות) זה פשוט לא לעניין.
אני יודע שיש מטענים מהירים יותר לחלק מהחברות אבל לקנות מטען נוסף (אם יש לאותה חברה), יעביר את מחיר המציאה אל מעבר לגבול ה... מציאה... לא שווה.
צריך לראות אם יש דרך לשדרג/לכוון/לשנות את המטען המקורי.
אני יודע שטעינה מהירה, טובה פחות לבריאות הסוללה אבל נראה לי שלחכות יותר משעתיים, אחרי גמר הסולל השנייה, להמשך עבודה... קצת מוגזם ולא שווה..
צוחק עלי?
אני בארה"ב. רוצה לקנות סט של 3 כלים (מקדחה+אימפאקט+מסור עגול) ב-$99. של חברה בנונית אבל בסדר. איך יעזור לי המטען שלך?