-
טרנספר
כן מעכתי אותם ואפילו סגרתי אותם עם ממונט כמו שמצויין בספר
הבוקר פירקתי שוב את הטרנספר.. קבלתי חום ממה שראיתי הצד הפנימי של ההברות של החלק הכי קטן של הטרנספר פשוט נשברו כנראה כי סגרתי יותר מידי חזק .. והמון שבבי היו שם וחתיכות של החומר שממנו עשויה התיבה .. הלכתי למשיהו ועם מלחם מיוחד הוא סתם ומילה את החורים של ההברגה כמובן שרק את הסוף שאליו מגיע הבורג החלק הפנימי של הטרנספר
אם יש מישהו שיש לו אולי תמונה מפירוק הטרנספר שיש לו תמונה של כל הברגים בתיבה כלומר לא בחוץ רק עד החצי כדי לדעת איזה בורג הולך לאן
אצלי צילמתי.. הבעיה מי שעשה טיפול לפניי לא סגר את הברגים לפי הסדר כך שהתמונה שלי של כל הברגים בחוץ לא שווה כלום
-
אולי צלב?
אחרי פירוק שני של הטרנספר והרכבתו מחדש עדיין אותו הרעש דפיקות מתכת בכל כמה מטרים
מה שמוזר זה שרק מתי שהטרנספר 2X4 רק אז יש את רעש הדפיקות המתכתי (מכיוון הטרנספר)
פירקתי דרייב שאפט אחורי אולי הבעיה היתה ממנו או מהסרן (בדיוק לפני שבוע החלפתי אחוריים ומחזירי שמן) למרבה הפלא אין שום רעש גם כשלוחצים גז וגם בסרק אבל כשאני ב2X4 ואני שם הילוך 4 או 5 שומעים תק תק תק תק תק בהילוכים נמוכים אין כלום
הצלב שמחובר לטרנספר ומיצידו השני לגיר יש לו קצת חופש משהו כמעט כמו מ"מ 1 (בצלב שמחובר לטרנספר)
מה שאני לא מבין זה למה כשאני בהילוך 4 או 5 בסרק בלי דרייב שאפט אחורי הצלב שמתחבר מהגיר לטרנספר מתקתק (זה שרואים אותו מהיכן שנכנסת ידית העברה)
בהנחה שהוא הגורם לרעש ובהילוכים יותר נמוכים אין שום רעש גם לא עם פול גז
ב4X4 נמוך בנסיעה בכביש אין שום רעש לעומת 2X4בנסיעה כל כמה מטר נקישה ממש חזקה גם אם אני נוסע מהר והרגשה של בלימה פיתאומית ממש קטנה יחד עם רעש הדפיקה
האם יכול להיות שהסיפתומים האלה מובלים לצלב פגום ?
אחרי הכל אני לא חושב שלצלב משנה אם אני בנמוך או 2 על 4 כי בנמוך אין שום רעש וב2 על 4 יש רעש דפיקות חזק האם הוא יכול להגיב אחרת לכל מצב של הטרנספר או להילוכים בגיר וליצור את הרעש בהתאם למצב הגיר או הטרנספר?