תגובה: חידה: על איזה רכב נכתב - "מדובר ברכבים שעשויים להתאים לשימוש מבצעי אף יותר ממכ
...ושהזול ביותר ינצח...
אסף.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
תגובה: חידה: על איזה רכב נכתב - "מדובר ברכבים שעשויים להתאים לשימוש מבצעי אף יותר ממכ
בקרת שטח או לא - אם למתלים אין מהלך והגחון נמוך - זה לא יגיע רחוק.
אנחנו מדברים על אוטו שנחות משמעותית בשטח ובשבילים מכל ג'יפון נטול הילוך כוח.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
hadtomer
חברים- מאוד פשוט - מכיוון שאני חתום על הידיעה. צה"ל לקח את ה2008 בגרסה עם בקרת השטח. זו בקרת משיכה אלקטרונית שמאפשרת לה-לפחות ברמת העיקרון ההזוי לנסוע בשבילים וכו. לעניות דעתי-שטח אמיתי קשה לעשות איתה - אבל צה"ל טען באדיקות שמדובר ברכב בעל יכולת שטח - אני משער שהם צודקים ביחס למיצובישי אטראז' ודומותיה. בכל מקרה, אני לא רואה אותם מתקדמים עם זה.
בתור מי שחתום על הכתבה, אתה חייב לברור יותר מילים.
למשל כשאתה כותב "שטח קשה" או "שימוש מבצעי" במקום למשל "ירידה לשבילים קלים מדי פעם" ...
קנגו זה רכב השטח הטוב ביותר שהיה לצה"ל מאז הפז'ו 205.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
בתור מי שחתום על הכתבה, אתה חייב לברור יותר מילים.
למשל כשאתה כותב "שטח קשה" או "שימוש מבצעי" במקום למשל "ירידה לשבילים קלים מדי פעם" ...
אני מצטט את המניפסט הצה"לי שמופיע ברשימת הדרישות לשימוש ברכב, זה הכל. כאמור, גם לדעתי זה לא ממש קשור לשטח בשום אופן
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GodsFather
קנגו זה רכב השטח הטוב ביותר שהיה לצה"ל מאז הפז'ו 205.
כול הצרפתיות שהיו לצה"ל היו טובות לפרנסת המוסכים, בוחנים .
הבינו שזאת היתה פרה חולבת מרגע שנכנסה יונדאי.
רענן
תומר
גם ל i20 של אשתי יש בקרת אחיזה שעובדת לא רע בכלל בשט במניעת הצלבות - תאמין לי שבדקתי....
https://www.youtube.com/watch?v=YUzkg1MGvEM
בין השנייה ה 30 ל 39 אתה יכול לראות את ביצועיה של i30 של מישהו מחברי הפורום :p כולל זינוק בעלייה בחול עמוק .....עם בקרת האחיזה
חברים... כולה כלכליסט התבלבלו בתמונות... לא נורא... קורה.
הנה ה2008 המדוברת:
http://www.topgear.com/uk/car-news/p...tal-2014-04-15
בקרוב אצל כל נגד.
את פאריז דקאר נצחו עם רכב 4X2
אם אתה נהג טוב וזה לא הרכב שלך זה עובר הכל.
עם כל הכבוד, ספק אם חלק מקציני צהל הם נהגים כל כך טובים (קח תנופה, סוויסה...).
ושימוש מבצעי: אולי הכוונה למבצעי מכירות...???