זה הניסיון שלנו.
Printable View
זה הניסיון שלנו.
וזה שלנו...
אני לא אומר שלא ללכת על ה-100 - אם מדובר על האדום הגדול אז צריך להבין שיש לכוון אותו לעוצמה המתאימה על מנת שלא לפייח (כמו שרואים על הסיר שלנו)
מה זה ״אדם גדול״?
זה ווסת קבוע על 100,לא מתכוונן.
אין בעיית פיח.
זה מה שמוכרים בדליאת ובפז גז טירה
http://yft.co.il/viewProduct.asp?ID=171
יואב
את מי זה מעניין כמה גז, לחצים, העיקר שהקפה יהיה מוכן בהפסקות.
חוץ מזה עבודה יפה.
נמרוד
על כירת שדה (רק הכירה בלי שום חיבורים) "יציקה" ביקשו ממני 180 ש"ח בשוק הפשפשים למוצר חדש באחת החנויות. האם יש יותר זול מכך מבלי לרדת באיכות המוצר ?
אני יודע שבזמנו דיברו בפורום בישול בירה על חנות בשוק רמלה שמחזיקה כירות ובסכום הזה היית יוצא עם כירה פלוס ווסת 30 או 100 וגם עם עודף אבל מעולם לא הייתי שם.
שווה בדיקה.
אגב, מישהו יודע אם בירושלים אולי יש ?
בדקתי שוב:
"בימי רביעי עד 14:00 בשוק רמלה אפשר למצוא כירה ב-70 ש"ח"
אם לחזור לנושא השרשור המקורי, זרוקה אצלי במחסן כירה של קולמן כמו שפות"ש הסב.
כבר הרבה זמן אני אומר שאשפץ אותה אבל כנראה זה לא יקרה (שוכבת בחוץ לדעתי כבר כמה שנים).
מוכן למסור אותה למי שרוצה לפרוייקט שיפוץ.
ניתן בה"פ.
יכול להיות שאני אתנה את מסירתה בצילום והעלאה לאתר של המקבל מכריז שלנדרובר יותר טוב מטויוטה....:p
חזרנו מטיול של שלושה ימים והמסקנות הן:
עובד נהדר גם בתנאי רוח קשים. כולל בסופת רוח שהיתה במוצ"ש
צרך בדיוק 1 ק"ג גז, כאשר הפעלתי אותה בכל עצירת קפה/תה/מנה-חמה לחבורה די גדולה.
רצוי לשקול את הבלון במשקל דיגיטלי לפני ואחרי הטיול שלא יהיו הפתעות.
בקיצור אני מבסוט.
יואב
פוט"ש יקירי(זהו ,זה השם שלך עכשיו)
לולא ידעתי כמה אתה אוהב לעשות הכל לבד אז הייתי מציע לך את כלב הגז שלי עם מיכל,
אך מאחר ואתה הצלחת בפרויקט אני אשמור אותו לבת שלי שכבר רוצה רכב שטח(הדבקתי אותה סוף סוף)
יואב,
וסת 30?
נמסרה. מקווה שיצליח לשפץ.
קובץ מצורף 86689
וואו... הישר ממצולות הים. השאלה זה איך נראים הצינורות מפנים, אני מנחש שלא להיט.
[QUOTE=ספרדי;572525]אני שיפצתי אחת כזאת אפילו במצב יותר גרוע למישהו והיא עובדת סוף (כל טיול
שיפצתי כזו גם כן עבור חבר. נקודת התורפה המשמעותית הייתה בחיבורים של שני חלקי המיכל- חיבור לחיצה כלשהוא שלא החזיק לחץ, כך שלבסוף נאלצנו להזמין מיכל מחו"ל. את כל שאר החלקים יחסית פשוט לנקות- וגם אם לא יש EBAY....
היי אני בוולמארט ואקאדמי ויש פה רק קולמן פרופיין ולא דואלי.יכול להיות של מחזיקים יותר? המחיר הוא 45 דולר