סתם שאלה אתה באמת יכול לחשוב על תכונה או יתרון שיש לטרופר (חוץ מגודל של הפנים הרכב) על גראנד צירוקי? לדעתי לא בר השוואה בכלל
Printable View
אני לא משווה כלום.
בדיוק ביגלל זה אני מתייעץ כאן.
הבנתי שצריכת הדלק מטורפת בצ'ירוקי
צריכת דלק זה נושא כואב בכלל בתחום הגיפים
לדעתי אין הרבה הבדל בין רכב שאוכל 5 קמ לליטר לרכב שאוכל 6 קמ או לסוזוקי שאוכל 8 קמ
בסופו של דבר מה אתה מצפה ומה אתה מקבל אם נסתכל על נקודת ההתחלה של הגראנד הקטגוריה שהוא מתחרה בה בימים שהיה חדש ונכון להיום עם הדגם החדש
הטרופר אפילו לא באזור רכב מפנק ברמות מנוע בהמה נותן תמורה בעבור כול ליטר ושוק השיפורים אין סופייייייייייייי
אגב הרכב לא נופל מאף רוביקון ויותר טוב והמחיר בדיחה
כרגע יש התלבטות על כמה דגמים
1.טרופר ארוך 2004 -חיסרון באמינות המנוע
2.גראנד צ'ירוקי עד 2004 - חיסרון בצריכת דלק
3.רודאו - אין לי כל מידע עליו
הצילו...מישהו יכול לעשות לי סדר בדברים ?
חשבתי גם על הטראקן למרות שאני לא מעריץ גדול של הקוריאניות.
תודה
איתי
תקרא קצת בפורום של האינדיאנים.
ההבדלים הם הרבה יותר מאשר שורה אחת של צריכת דלק מול אמינות מנוע (שגם אמינות זו לא בהכרח בעייתית לפי מה שרואים כאן בפורום).
הג׳יפ עם שיפורים קלים יאפשר לך להינות מרכב בגודל של פרייבט מרווח עם מנוע חזק וכיפי בצורה לא רגילה במחיר של צריכת דלק גבוהה יחסית.
הטרופר יאפשר לך להינות ממרווח של משאית קטנה וגם מהתנהגות כזו.
עם צריכת דלק עדיפה.
הג׳יפ כנראה יהיה עביר יותר ועם הרבה מידע לטיפול עצמי, הטרופר קצת פחות נפוץ לטיפול עצמי, למרות שגם כאן כבר יש מידע.
אם אתה יכול לחיות עם צריכת הדלק, תעשה סיבוב על כל אחד מהכלים (אל תסתכל על כלים משופרים בהיסטריה, ההתנהגות שלהם שונה לחלוטין מהתנהגות של רכב שמובה 2-3 אינץ בלבד) את ההבדלים תרגיש לבד, משם והלאה- עניין של טעם.
טרופר בנזין מול גראנד בנזין מול רודאו בנזין - אותה תצרוכת דלק פחות או יותר.
טרופר דיזל מול גראנד דיזל - כנ"ל.
רודאו - אין דיזל.
עם כל הכבוד לטרופר ( לרודיאו אין לי כבוד... סליחה) הגראנד לוקח בנוקאאוט , גם באיכות המנוע, גיר, 2 סרנים חיים, נוחות, אפשרויות שיפור, נעילות, והיכן שלא תחפש.
הטרופר לא כזה נוראי לטיפול (כמו כל רכב ממוחשב). עבירות טובה גם בלי שיפורים וניתן למצוא לא מעט רכבים שמורים ומטופלים במחיר נמוך.
רוב הבעיות הקריטיות ידועות ויש להן פתרונות לא יקרים מדי (אם מקפידים בזמן), ואם לא הייתי מפגר של לנדרובר יש מצב טוב שהייתי קונה אחד (לפני הדיסקו הייתי משאיל טרופר ארוך לטיולים).
בדיעבד, עם הטיולים שאני עושה כנראה שלא אגביה את הרכב יותר מדי כך שהיתרון של סרנים חיים קצת מאבד מעצמו (למרות שעדיין יש את יתרון החוסן וסידור האיברים היותר טוב בדיסקו).
אם היית מוסיף שאתה מטפל/מתקן בעצמך אולי הייתי ממליץ גם על דיסקו 2004 (טיפולים במוסך או שיגרמו לפשיטת רגל או לטיפול מזניח). הרכב יכול להיות נקודת מוצא לשיפורים לעבירות קשה בעלות שולית בלי לוותר על נוחות של suv/
אבל בשביל זה צריך להכיר טוב טוב את הרכב ואת המחלות שלו ועם הידע הזה לגשת ולברור בפינצטה את האקזמפלר הכי שמור/מטופל שעבר את כל תיקוני ה"מחלות". לצערי זאת משימה מאד קשה וצריך בנוסף לידע, גם קצת מזל.
מכיוון שלא אמרת אם אתה מטפל בעצמך, אז אניח שלא ואז עדיף הטרופר (בעיני).
בכל מקרה, קח בחשבון שבסכום שאתה משקיע, לקנות רכב שנמצא על הכביש יותר מעשור זה קצת חבל, תנסה לא לרדת בשנתונים.
נרכש קינג ארוך
תודה לכולם
איתי
תתחדש וסע בדרכים טובות!
Sent from my iPhone using Tapatalk