יש מצב שזה קשור ל-120 חמורים ועם אחד שנותן שידפקו אותו
Printable View
לקחו אותה כי זה היה מבצע משטרתי , יחד איתה תפסו הרבה טרקטורונים.
אני בטוח שאם זה היה יום רגיל הם היו ממשיכים בדרכם.
אני אשמח לנדב לכם תמונות ומידע ספציפי אחרי שהיא תחזור לחזקתי, כרגע עדיף שלא.
ובזמן שהמשטרע משחקת בקקה הזה, אנשים שיוצאים לבלות נדקרים ונרצחים.
שמיל,
הוא ישלח לגריטה רק בצו בית משפט.
מבחינת תיק פלילי, אשמח אם תגיד לי מהי העבירה? כי להחזיק רכב ללא רשיון ולא לנסוע בו היא אינה עבירה.
זה רכב שנבנה על ידי יצרן רכב והובא כמו שהוא לארץ, או משהו שנבנה באופן עצמי?
יש ניירות למנוע ולשלדה?
נעשה משהו כדי שיהיה לו רישוי?
נבנה באופן עצמי,
יש ניירות למנוע, ומספר שלדה אין.
מבחינת רישוי, הייתי בקשר עם בוחן
ומה לגבי אקדח שכן ברשיון?.............
כאשר היום המגמה היא להגביל רשיונות ואף לא לחדש אותם?
כאילו שזה יפחית במשהו את מקרי הירי והרצח - כאשר כמויות עצומות של נשק מוחזקות בצורה לא חוקית וללא רשיונות כלל.
העבריינים, אנשי העולם התחתון ואזרחים רבים מהמגזר הערבי מעולם לא טרחו להחזיק את כמויות הנשק העצומות שלהם ברשיון כלשהו. החמרת הקריטריונים לאחזקת נשק לא משפיעה עליהם ולרגע נדמה שעדיף כבר להחזיק בנשק לא חוקי ולא ברשיון ולשמור אותו למקרה חירום בלבד... כרגיל, הרשויות מחפשות פתרונות רק מהמותן ורק מתחת לפנס ומעדיפות לא להתעמת עם עבריינים אמיתיים אלא להתעלל ביתר שאת באזרחים הנורמטיביים ששומרים חוק.
ובחזרה לבאגי בבנייה עצמית - כמו הרבה מאוד הגבלות ואיסורים בדמוקטטורת הבננות הבולשביקית שלנו שנועדו בראש ובראשונה להדק את אחיזת החנק של השלטון הרע הזה בנתיניו, זה לא חוקי גם לבנות בעצמנו רכב בישראל, ואין סיכוי לקבל רישוי לדבר כזה - למעט רישוי תחרותי לבאגי שנבנה בהתאם לתקנות חוק הספורט המוטורי - וגם אז אסור לנסוע בו בשטח סתם ככה כשרוצים, אלא רק במסגרת תחרות חוקית ומאושרת.
כל מי שבונה או מחזיק בבאגי מבניה עצמית, יודע טוב מאוד את המגבלות ולוקח סיכון מחושב. שלא נגיד שלא ידענו.
נשמח את תעדכן מה נסגר