תגובה: ג'אנט רחב או ג'אנט צר + ספייסר לרוחב, מה עדיף?
אני ראיתי בעיניים ספייסרים שהגוז'ונים שלהם נשברו. לא פעם אחת ולא שתיים.
אצלי בספייסרים של פחות מאינץ', התנהגות הרכב נפגמה וגוז'ונים נשברו בזה אחר זה. ברגע שהספייסרים הוסרו, האוטו חזר להתנהג נהדר ולא היו יותר כשלים.
ולא יעזור לך אורי, אחרי הגבהה התנהגות הרכב נפגמת בצורה כזו או אחרת. אתה משנה מרכז כובד ואת הגיאומטרייה המקורית של מערכת ההיגוי.
אז הרחבה מסויימת של מיפשק הגלגלים (בין אם ע"י ג'אנט עם אופסט או ע"י ספייסר) עוזרת קצת, אבל בעיית ההיגוי, גם אחרי הנמכת זרועות פיטמן, קלינים בקפיצים (קפיצי עלים) וכל מיני כיווני פרונט, עדיין לא נפתרת עד הסוף.
צמיג אמור לעבוד עם ג'אנט ברוחב שמתאים לו.
צמיג 235 על ג'אנט 5.5 אולי עובד בסדר, אבל צמיג בקוטר וברוחב גדולים מהמקורי עלולים להתחכך בקפיצים/שילדה/זרועות רדיוס בהפניית הגה מלאה (בסופה, גם עם ג'אנט 7, צמיגי 31 מתחככים בקפיצים) ולכן צריך להרחיק אותם מעט החוצה - עם ג'אנט בעל אופסט או עם ספייסר. לדעתי ככל שיהיו יותר חלקים במכלול הזה, כך עולה הסיכוי לכשל. ג'אנט עם אופסט נותן פיתרון נכון יותר, לדעתי.
האם למישהו יש ניסיון עם ספייסרים של ספיידרטרקס?
אני גם באותה דילמה כמו שגיא ונאמר לי לא להתפשר ולקנות רק מהחברה הזאת.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
eyali0001
האם למישהו יש ניסיון עם ספייסרים של ספיידרטרקס?
אני גם באותה דילמה כמו שגיא ונאמר לי לא להתפשר ולקנות רק מהחברה הזאת.
מכיר אנשים עם ספייסרים שלהם.
עד עכשיו לא יצא לי לראות כשלים בספייסרים, גם האלומיניום הפשוטים שעולים חצי מהספיידרטרקס.
ממליץ בחום שתתייעץ עם מומחים שבאמת מבינים בצמיגים כמו: הכתובת לקידום עסק שהייתה כאן