למה טיימר?
מהמחשב יוצאים 2 חוטים :
- אחד אחראי לתת 3 שניות כדי לבנות לחץ
- שני נותן לחץ דלק קבוע בזמן ההנעה ובעבודה.
כל חוט כזה קיבל ממסר , החוטים האלו הם בעצם הרימוט של המשאבה .
Printable View
למה טיימר?
מהמחשב יוצאים 2 חוטים :
- אחד אחראי לתת 3 שניות כדי לבנות לחץ
- שני נותן לחץ דלק קבוע בזמן ההנעה ובעבודה.
כל חוט כזה קיבל ממסר , החוטים האלו הם בעצם הרימוט של המשאבה .
אם אני מבין נכון המודול הזה שחיברת הוא בעצם כמו מפסק הגנה
שנועד לנתק את המשאבה בזמן שאין לחץ שמן במנוע , תמיד טוב שיהיה אחד כזה אבל אפשר גם בלעדיו , אולי יש לנו סוג שונה של מחשב?
לא אחד מהחוטים מקבל פיקוד לחץ שמן למחשב והשני נותן פיקוד לממסר שהולך למשאבת דלק
השרטוט הוא לא הבעייה. אבל כרסום CNC זה דבר יקר. אם אפשר לעשות אותו דבר משתי פלטות במקום אחת בזול, אז למה לא? כשאתה עושה את זה משתי פלטות, כל פלטה מעובדת לפי "שרטוט" דו-מימדי- אפשר לחתוך את הצורה עם מקדחה רגילה ומשור/דיסק, אפילו לא חייבם כרסום. גם אם כן עושים את זה מסודר עם שרטוטים, לעבד שתי פלטות בכרסום קונבנציונאלי (ידני) יצא, כנראה, זול יותר מאשר CNC. בכל מקרה, הנה דוגמא למשהו דומה,ציטוט:
נכתב במקור על ידי חנן-ג'יפולוג
http://www.jeepolog.com/images/weber...20adaptors.jpg
זה מהקיט של קרבורטור וובר. לפלטה התחתונה יש את תבנית הברגים של הסעפת, ולפלטה העליונה את תבנית הברגים של הקרבורטור, שתי תבניות שונות. קודם שמים את התחתונה, ומחברים אותה לסעפת, ואז את העליונה. לה היה אפשרי לעשות פלטה אחת עם חור קאונטרסינק עובר לראשי הברגים התחתונים, כי הגוז'ונים שיתחברו לקרבורטור יושבים מעליהם. אם זה היה בדיוק מעל - כלומר לוובר היה את אותה תבנית ברגים כמו קרבורטור מקורי, כמובן שלא היתה שום בעייה. אבל הם לא בדיוק.
אם אני זוכר נכון אז שלי עלה או 250 שקל או 300 שקל כולל האלומיניום מחלק אחד.
נמרוד צודק לי בפלטה הראשונה היה בריחת אוויר אבל בלי קשר עם שני פטות אפשר גם לבד לעשות את זה ובלי בעיה גדולה וזה לא פחות טוב מפלטה אחת