נשמע מעניין....
מה עושים אם צריכים תווך ארוך יותר ? יש מענה ?
אני חושב להחליף לאישה..
היא נוסעת 150 ק"מ ביום לפני סטייה...
??
Printable View
נשמע מעניין....
מה עושים אם צריכים תווך ארוך יותר ? יש מענה ?
אני חושב להחליף לאישה..
היא נוסעת 150 ק"מ ביום לפני סטייה...
??
לא מתאים לך.
אם רק היו מעבירים את עמדת הטעינה לתוך הרכב וכך אפשר היה לטעון אותו בעבודה ולחזור הביתה .....
יש היום מטענים של 16 אמפר שהם מקבילים לחלוטין לעמדת הטעינה שניתן לחבר לכל שקע כוח, כמו כן בעבור תשלום חברת gnrg מוכנה להתקין עמדת הטענה גם במקום העבודה,
עמדת היסוד שלי היא- יהיה מוצלח ? אמשיך הלאה, לא יהיה מוצלח- אחזיר את הרכב, במקרה הכי גרוע הפסדתי את עלות עמדת ההטענה, נראה לי סיכון סביר,
יש עוד סוגיה.
מה זה "להמשיך הלאה"?...
המכוניות הללו בישראל כולן פליטות בטר פלייס.
יש משומשות, יש אחרות שלא הספיקו להימכר, נרקבו באחסנה ולא נסעו מטר. אבל הן כבר לא חדשות.
מי שלוקח היום, נוסע שנה-שנתיים ובהנחה שמרוצה, רוצה להמשיך ולהשתדרג למודל חדש יותר - האם הדגם הזה עדיין מיובא (ע"י רנו?) כי אם לא, יש מצב שלא יהיו יותר מכוניות. ואז מה?.. איך "תמשיך הלאה"?...
לא רק שהמודל לא מיובא, המודל כבר לא מיוצר. עם קריסת בטר פלייס רנו הפסיקה בהדרגה לייצר את הרכב.
כן, אין פה אפיק אמיתי לעשר שנים הקרובות,
יש פה הזדמנות שחלק יראו בה מציאה וחלק יראו בה בזבוז כסף מוחלט,
אני שמח לשמוע את שתי הצדדים בשביל לקבל החלטה מושכלת
יכול להיות משתלם לקחת אוטו כזה לתקופה מסויימת. נגיד שנה או שנתיים. אבל אחר כך אין יותר.
מה עם שירות?... חלפים?... החוק מחייב אספקת חלפים למשך 7 שנים. יש לי תחושה שאחרי 7 שנים ויום כבר תדברו ללמפה.
כעסקת ליסינג, זה להיט. אבל מי שרוצה לקנות כזה - זה רכב שחוסך לכם הרבה מאוד כסף באחזקה השוטפת, אבל אין לכם סיכוי למכור אותו. וככזה, ייתכן שאין הצדקה להשקיע בו בתיקונים יקרים לכשיידרשו. האם יספיק להחזיר את ההשקעה בו לפני שידרוש תיקונים? קשה לדעת.
אמרתי פעם אחת שהמכוניות האלה עתידות להינטש ברחובות במוקדם או במאוחר?... הנה אני אומר את זה שוב.
רק הזמן יעיד,
בסוף נראה פה שיפורים ונעילות והגבהות שעשו על בסיס הרכב הזה