שלום יואב,
שאלה, אם אני רוכש את המפות האם ניתן להתקין על אנדרואידים נוספים עם אותו שם משתמש? לרובינו יש גם טבלט וגם טלפון תחת אותו Gmail
Printable View
שלום יואב,
שאלה, אם אני רוכש את המפות האם ניתן להתקין על אנדרואידים נוספים עם אותו שם משתמש? לרובינו יש גם טבלט וגם טלפון תחת אותו Gmail
אני עם גלקסי S3 והתוכנה עובדת מצויין, אבל אני לא מוצא שום אופציה להתחבר למשתמש שלי בעמוד ענן (באייפון מתחבר ומעלה מסלולים).
באפליקציה החדשה על הגלקסי אצלי פשוט לא קיימת אופציה להתחבר ובגלל זה אני לא יכול להעלות מסלולים מוכנים מהתיקיה שלי לשם.
מישהו יודע אם קיימת האופציה ואיפה היא נמצאת באפליקציה? כי לא מצאתי.
למיטב זכרוני - בהפעלה הראשונית, לאחר ההתקנה יש צורך להזין את פרטי החשבון באתר עמוד ענן. אם זכרתי נכון - נסה להסיר את התוכנה (ואולי למחוק את תיקיית התוכנה מהאנדרואיד) ואז להתקין מחדש.
אולי יש דרך פשוטה יותר, אבל זו אמורה לעבוד.
לפי דברי יואב למעלה, התשובות שנתתי קודם היו נכונות:
ארז גור
תקנתי על טאבלט וטלפון וקניתי את המפות לטאבלט.
היה צורך להסיר את ההתקנה מהטלפון ולהתקין מחדש כדי שהמפות יעברו לטלפון.
כשפתחתי את התוכנה על הטלפון לאחר ההתקנה השניה התוכנה הורידה את המפות מהרשת, זה לקח זמן וכדאי לעשות את זה על רשת וויפיי.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
האם יש אפשרות לטעון מסלולים ישירות מזיכרון הנייד כמו באדמה ?
כאמור הגרסה הנוכחית עדיין חסרה יכולות מסויימות בתחום הניווט כמו תכנון מסלול ועריכתו ומידע לגבי הניווט במהלך הנסיעה (כמו למשל מרקח' וכיוון לנקודה הבאה במסלול וכו').
אין יכולת לטעון מסלול בצורה מרומית והדרך היחידה שאני מכיר הינה לטעון את המסלולים, מראש, לאתר עמוד ענן (כאשר אתה מחובר בחשבון שלך הזהה לחשבון עימו אתה מתחבר בתוכנה באנדרואיד) - אתה יכול לטעון כמויות גדולות של מסלולים לאתר (למשל את כל מסלולי הטיולים שפורסמו כאן בג'יפולוג) ובנוסף לטעון נקודות עניין פרטיות (למשל נקודות אפשריות למנוחה, ארוחות, חבירה לקבוצה נוספת וכו'). כל המידע הזה יהיה זמין כאשר תפעיל לאחר מכן את עמוד-ענן על האנדרואיד (יש להפעיל את התוכנה במקום עם חיבור לרשת כדי לאפשר סנכרון כל המסלולים ונקודות העניין הציבוריות והפרטיות).
יש לקוות שבגרסאות עתידיות חלק מהנושאים הללו יתווסף.
ארז גור
התקנתי ונרשמתי ואין לי את המסלולים שלי בטלפון
הסרתי והתקנתי שוב ללא שינוי
מאד רוצה לקנות את המפות אבל בלי המסלולים זה חסר תועלת
בסיפריה של עמוד ענן יש סיפריית data ובתוכה קובץ בשם aa.db.
תצא מהתוכנה ותימחק את הקובץ ואז תכנס שוב לתוכנה, התוכנה תסנכרן מחדש את נקודות העניין והמסלולים וזהו.
אצלי זה פתר את הבעיה.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
עובד.
תודה רבה
משמח!
המון זמן חיכינו... תודה יואב!
(עכשיו רק צריך לקנות רכב שטח... פחות יעיל עם הפאביה...)
גם אצלי, הסרתי, התקנתי, מחקתי את הקובץ. ריק לגמרי
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
צריך לוודא שהחשבון עימו אתם מתחברים לאתר עמוד ענן זהה לחשבון עימו הפעלתם את היישום באנדרואיד (למטטב זכרוני בעת ההפעלה הראשונית אתם מתבקשים להזין שם חשבון וסיסמא).
בעת הפעלת הישום באנדרואיד - האם אתם רואים בראש החלון הודעות על סנכרון (נקודות עניין)?
אני יכול גם להציע שלאחר הסרה מלאה של היישום - תמחקו מהסלולר את כל תיקיית AmudAnan לפני ההתקנה מחדש - אולי זה יעזור.
ארז גור
אני עם אותו משתמש כמו באתר, לאחר מחיקת הקובץ יש סנכרון מחדש, אבל הוא תקוע על 'שלום עופרב מסנכרן מאגר מידע'. גם אחרי רבע שעה לא קורה כלום. אני יכול להשתמש באפליקציה, אבל אין סנכרון.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
מישהו יודע מהן הדרישות המינימליות של האפליקציה מבחינת רזולוציה/זכרון וכו'?
או בקיצור, האם היא תעבוד על מכשיר כזה?
תודה,
סער
מנצל"ש
באפליקציה באנדרואיד מופיעים לי המסלולים אבל לא כולם.
בחשבון שלי יש כחמישים מסלולים בעוד באפליקציה אני רואה רק בערך חצי מהם.
בפתיחת האפליקציה הוא רושם שהוא מסנכרן אבל עדיין... רק חלק מהמסלולים מופיעים.
למי הפתרון?
גם אצלי אותה הבעיה - אבל אם אתה יודע את שם המסלול שלא מופיע ברשימה תחפש אותו והאפליקציה תמצא אותו...
זה כנראה BUG שדורש תיקון
תודה.
המכשיר אמור להגיע בימים הקרובים, אעדכן בבוא העת...