את הש.ג?
אסף.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Printable View
את הש.ג?
אסף.
קודם כל, לפעמים הש.ג. אשם..
פה. את ההיא שזורקת ולא משנה מה תפקידה ומעמדה ולפרסם למען יראו וייראו... זה כבר לא קשור לנהלים ולחינוך לעבודה ול... כלום.
טימטום וחוסר איכפתיות וזילזול ו... מה לא!!
נכון. וגם תרבות של הארגון הזה. חוסר אכפתיות וחוסר בושה. לא ברמת הפרט אלא ברמת הארגון.
לפעמים הש.ג באמת אשם. הפועל שחסך שני ברגים. המהנדס שאישר בטלפון בלי לבדוק. אבל כאן יש לתרבות של הארגון יד בדבר.
אסף.
ברשותכם, מחזיר אתכם לשאלה שלי.
הבנתי שעדיף לי לקנות בארץ. סבאבה.
מה לגבי הדגם עצמו? אני מבין שהוא מיושן. זה נכון גם לגלקסי2 ולהיילקס שלי. משניהם אני מאוד מרוצה. חוץ מזה הטלפון אמין? בעיות מיוחדות?
להבנתי הבעיה העיקרית של ה3 היא שהוא לא ממש שונה מהותית מה2. בכל מקרה מדובר על טלפון ישן ולא קרוב לחזית הטכנולוגיה.
וכמו בכל דבר אחר, השאלה האמיתית היא למה אתה צריך אותו. גם אני מרוצה מהגלקסי 2 שלי ולא רואה סיבה אמיתית להחליף אותו. לכן אני נשאר איתו ולא מחליף. אבל אם אחליף, אחליף להכי מתקדם שיש בשוק תחת הנחה שהוא ישרת אותי לשלוש-ארבע-חמש שנים לפחות.
אחת הבעיות העיקריות של הS3 הוא המסך הרגיש. אני לא מכיר מכשיר עם מסך לא שבור
אם כבר, הייתי מציע לך לקנות נקסוס 4. אחלה מכשיר, יותר טוב מהS3 וניתן לקנות בארץ משומש סביב 1000 ש"ח
בתור משתמש ב3, אני די מרוצה. הוא מריץ הכל, עובד יופי, טיפה גדול מדי לטעמי אבל בסדר, מצלמה מצויינת.
אסף.
אני שלחתי/הבאתי לחברים ומשפחה 7 גלקסי S3 - אין אפילו מסך אחד שבור...
בין השניים שהזכרת (הנקסוס 4) במחירים הנוכחיים, דווקא הייתי מעדיף את הסמסונג - זיכרון וסוללה ברי החלפה וחלפים זולים יותר.
בכלל, במחירים הנוכחיים, הייתי הולך על גלקסי S4, החזק(לא זה שנמכר בארץ). הוא הקנייה המשתלמת ביותר היום... יותר מהנקסוס 5.
אבל פשוט נראה לי שחנן כבר החליט, לכן אני ממליץ פשוט לקנות בחו"ל, ממקום/מוכר טוב ומשלוח מהיר(אני לא מדבר על מכס וכו').
זה טלפון טוב ואמין(יש מדי פעם "מוות פתאומי", כך זה מכונה-הולך רכיב הזיכרון אבל יש כאלה בכל חברה...) וזול מאוד. פחות משלוש מאות דולר.. ולפעמים הרבה פחות...
ברנרד,
יש בוולמרט ב300
http://www.walmart.com/ip/T-Mobile-P...White/26670416
חנן, אם אתה מזמין ממני אני יכול לרסק אותו עם פטיש וכך לחסוך עבודה לדואר...וחוץ מזה תדע בדיוק מה אתה מקבל. מתאים?
הפרש המחירים במקרה הזה לא מספיק גדול לטעמי בשביל להצדיק קנייה ברשת, בהתחשב בזמן המשלוח והסיכונים במכס/דואר.
חנן - זו הסיבה שאמרתי לקנות S4. הרבה יותר משתלם...
ג'ו - אלה של T-MOBILE (וכל היתר), בד"כ נעולים ל-60 יום... רק אחרי התקופה הזו אפשר לפתוח את הנעילה (בחינם)..