תגובה: הפגנת הכידונאים נגד הרשות לנהיגה ספורטיבית
ברנרד, ידוע שממש משעמם לך, אפילו מאד,(אולי הגיע הזמן למצוא תחביב?)
אבל די לטחון מים, כולם פה יודעים איך הסרט הזה הולך להסתיים, ומי(שעוד) חולם על מסלולי מרוצים יכול להמשיך לחלום בלבד.
בניגוד, באו נעיף מבט על מדינה חסרת גרוש על התחת וממש לא רחוק ממכם,(לא ממך ברנרד)
http://www.jeepolog.com/forums/showt...A8%D7%95%D7%A5
אתה קולט?
מדינה על סף אנרכיה, חובות עד השמים וחזרה, מוסר עבודה של בעל מטעים בדרום, בזמן העבדות ואינפלציה.. שבא לבכות ועדיין....
וג'ו.
רק חסר לי ש-SHMBO תראה מה אתה כותב. אני מנסה לעשות פרצוף של עסוק ואתה...
לא משעמם לי בכלל.
מקווה שכול מי שאכפת לו מהספורט המוטורי במדינה ראה את הכתבה בערוץ 1................ מושחתים לכלא !!!!!!!!!!!
מה היה שם מורן?
אין לי קשר עם הקופסא המרובעת הזו שעושה רעש שקוראים לה טלוויזיה .
גם לי אין כול כך קשר... במקרה חבר אמר לי שיש כתבה על הספורט המוטורי בערוץ 1
ראתי ולא האמנתי כמה אנחנו מטומטמים ופאיירים שנותנים לפליטיקאים לנהל לנו את הענף !
האמת אני כול כך עצבני שדיף להרגע עד מחר , אולי מחר היה אפשר להעלות קישור לכתבה
באיזו תוכנית זה היה?
אסף.
מבט שני אחרי הכתבה על הפרוות
- - - Updated - - -
הנה הנה
http://www.iba.org.il/program.aspx?scode=1767681
שום דבר חדש, למרבה הצער...
אסף.
עוד מאותו הדבר מבאס לאללה
Sent from my iPad using Tapatalk
מורן,אתה תמים יותר ממני,הממשל הפך כבר מזמן להיות אויב מספר 1 של העם, והנמר לא יהפוך חברבורותיו אף פעם עם השיטה הקיימת, מה שנשאר זה לחיות איתו בשלום מדומה,בכדי לחיות עם אויבים בשלום מדומה צריך לייצר הרתעה ,איך מייצרים אותה? לא דרך תקתוקים במחשב, גם שלי.
זה כרגיל עניין של שררה וג׳ובים.
גם של הממסד וגם של העמותות.
מיקרוקוסמוס על איך המדינה מתנהלת ולאן נעלמים כספי המיסים הרבים שאנחנו משלמים בזיעת אפנו.
אצבע אחת על הרשות ושלוש אצבעות על הספורטאים.
קחו לדוגמא את יןבל מלמד.
תקנו אותי אם אני טועה - התפרנס מיעוץ לרשות, משמש כבוחן ויבואן בלעדי של ציוד שהרשות מחייבת להתקין לצורך עמידה בתקינה.
אתה טועה בזה שיובל דווקא דאג שהתקינה תאפשר תחרות. ואני לא חושב שהוא צריך להתנצל שהוא מתפרנס מהתחום.
מי שצריך להתנצל זה העומד בראש הרשות על זה שלא יותר אנשים מתפרנסים מספורט מוטורי.
אסף.
בכל מדד אובייקטיבי יוסי ניסן נכשל. לא משנה איך ולמה ואם הוא בחור טוב או מושחת - עובדתית, הוא זה שהקים את הרשות החדשה הזאת מהיום הראשון - אחרי שבע שנים הייתה צריכה להיות איזושהי מערכת יציבה. ואין.
זה לא בושה בשביל מנהל להתפטר בגלל חוסר הצלחה. לא ברור גם למה לא מפטרים אותו - הוא קיבל את כל ימי - חודשי - שנים (!) של חסד, ובשורה התחתונה נכשל.
כל מי שיחליף אותו לא יכול לעשות עבודה פחות טובה.
נו יופי, התפוטר...,מה הלאה ? איך אתה מייצר מנגנון חוקי שרואה עיין בעיין את טובת הספורטאים ?הרתעה חוקית כלשהיא ? כי לסמוך על אהבתו של נסיך חדש כזה או אחר את התחום אני לא קונה,אני קונה אחד שיש לו אינטרס לאו דווקא תואם לשלי אלא מקביל אליו ,שמייצר בסופו של דבר את המטרה.
כי אחרת אני ממש לא רואה איך הנסיך החדש יחזיק שם עם קורי העכביש הבירוקרטיים יותר מחודש.
יוסי ניסן היה האיש הלא נכון בזמן הלא נכון.
למערכות יש אינרציה אדירה, הן לא רוצות לשנות את המצב שלהן. לכן בהתחלה צריך מישהו שיצור את המערכת, שיבנה אותה, אחר כך מה שכבר קיים ישמר מעצמו.
יוסי ניסן קיבל כלום, ולא שינה כלום, והמצב הוא כלום. הוא לא אחד שמסוגל לשנות דברים - עובדה.
שים בראש הרשות בולדוזר, מהתחום, עם אינטרס אישי ועם תשוקה - ויש לו סיכוי הרבה יותר גבוה ליצור מערכת. אחרי כמה שנים יהיו בלגנים והוא יודח ויהיו מנהלים אחרים - אבל המערכת כבר תפעל מעצמה ואז זה בסדר גמור שתנוהל על ידי פקידים אפורים.
אני מדבר על מישהו כמו מיקי יוחאי. יודע מה? לא כמו - מיקי יוחאי!
אם מה שצריך להניע את התחום הוא אינטרס אישי כלכלי של מישהו ,אין לי בעיה עם זה בכלל,נהפוכו,שיעשה מיליונים,זה יחזור ובגדול לעם.
והכל יתאזן בסופו של דבר.
אני לא חושב שהאשמה בדישדוש של הספורט המוטורי בארץ היא אשמתו של יוסי ניסן, בטח שלא רק שלו. יוסי הוא פקיד, יש לו יועצים וועדות היגוי וועדות טכניות ומה לא. ה"אשמה" היחידה שלו היא שהוא מכסה את התחת שלו ואני לא חושב שצריך לבוא נגדו בטענות כנגד זה. לא יוסי החליט על כל התקנות והחוקים. הוא רק מיישם אותם.
8 שנים אחורה.
אמרנו לכם. הזהרנו אתכם.
זלזלתם. גיחכתם.
עכשיו תבלעו את זה בתאבון.
יש גם למה להשוות. במעט הזמן שאילן ג׳ורג׳י קיבל את ראשות הרשות פתאום דברים זזו.
כי הוא דיבר אחרת ופעל כדי שיהיה ולא כדי לחסום. או לפחות כך זה נראה למתבונן מהצד.
אסף.
- - - Updated - - -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
8 שנים אחורה.
אמרנו לכם. הזהרנו אתכם.
זלזלתם. גיחכתם.
עכשיו תבלעו את זה בתאבון.
דרור.
זה לא שהיתה ברירה. החוק היה עובדה מוגמרת. וכל מה שענו לך, לאורך כל הדרך, זה שבמצב הזה צריך ללמוד להסתדר.
אסף.