תגובה: Article: המדריך השלם לגרנד צ'רוקי WK
תתחדש, איזה שנה?
לגבי הגבהה, כמו שרמי כתב יש לך אפשרויות רבות לשילוב בולמים וקפיצים, OME יתן לך קצת פחות מ 3", אפשר להוסיף ספייסר.
מיגון אתה צריך בסדנאות הרגילות, לגבי מיגון מיכל הגז תצטרף משהו מותאם במיוחד.
יבוא של קפיצים ובולמים אפשרי אך מורכב, מיגונים לא ישתלם לך יצא יקר (אני עשיתי).
אין אפשרות לשים מפות של ישראל על Uconnect. אין כמו וויז ו Twonav או Orux.
בהצלחה.
היי.
QD2 משמעותית עדיף על ה QT2 למי שעושה הרבה שטח, ושטח טכני, אלו נעילות "אמיתיות" שלוקחות אותך מעל מכשולים לאט ובביטחון, לא יהיו לך אתגרי עבירות מיוחדים.
QT2 גם יקחו אותך לאותו מקום , רק עם יותר גז, פרפורי גלגלים, ויותר מאמץ, זו בקרת אחיזה העובדת על מערכת הבלמים, קצת יותר אתגרי עבירות בשטח.
זה נכון שמייאש ומתסכל למצוא רכב עם QD2, ואתה תצטרך להחליט אם שווה לך לחכות, או להסתפק ב QT2 שייתכן שלצרכייך מספיקה די ויותר.
לצורת השימוש שאתה מתאר רכב שמור עם QT2 יהיה יותר ממספיק.
אם תתחיל לטייל "כבד" ותרגיש שחסרה לך נעילה, נשמח שתהיה הראשון שיתקין נעילה נשלטת של ARB או Dana לרכב, יש נעילה לרכב מחירה בארה"ב כ $1,050.
קח בחשבון, אם מצאת רכב טוב, עלות שיפורים לפני כן, הרשימה ארוכה.
טל ממש לא, הרכב מנוהל מחשב.
יש רכבי 3.7 עם הילוך נמוך אבל התוספת זה לא רק תיבת העברה, גם מחשב הנעה, צמות חוטים, מתג הפעלה, המכשול הגדול ביותר שיש לתכנת את מחשב הרכב שיבין מה מותקן בו. בסך הכל עלות ה"ניתוח" תעלה יותר מהרכב....
אני לא נתקלתי עד היום ב WK 3.7 עם הילוך כח, אם בכלל ישנה חיה כזו אז היא נדירה מאוד בכל קנה מידה.
ניתן להוסיף נתון חשוב לכתבה, נעילות.... חברים רבים עם מערכת QT2 שתלו נעילת OX או ARB ללא בעיות מיוחדות, ושידרגו את הרכב לשטח ללא הכר.
מספר החברים בעלי WK עלה מיום הכתבה מ 7 חברים ל 100!!!
נראה לי שכיום הוא הפך די למיינסטרים במשפחת JEEP, לצד ה JK וה WJ, אני מכיר לפחות שניים שלשה רכבים שמפגינים ביצועי שטח קשה לא פחות מהרכבים הקשוחים ביותר.
ועכשיו לא בא לך למכור ? :)
אם כן אני מעוניין
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ypeled
תודה,
כתבה טובה
אשמח לקרוא מידע בנושא צמיגים. שלי 245/65/17. קשה למצוא צמיגי 50\50 טובים. BF לא מצאתי.
שלי יבוא אישי 2009 מארהב דיזל אוברלנד. QD2 כוח, וכל תוספות הנוחות. למעשה זה מרצדס 350 עם פח של גיפ. בחצי מחיר!
במשך 4 שנים נסע 100,000 ק"מ עם טיפול כל 20K!, תקלות - כל מחממי הדיזל המנוע הוחלפו, ציר HUB קדמי הוחלף כי מערכת ABS שם כשלה. תצרוכת 9 ממוצע.
הגבהתי ומיגנתי בגטוס. הרכב הוא מלך החולות! השילוב הטוב ביותר בין מחיר/כביש/שטח.
לדעתי ממש לא מדויק ומטעה לאמר שזה למעשה מרצדס 350 בפח של גיפ. נכון שהמנוע והגיר משותפים אבל פה זה נגמר. ה G של מרצדס זה רכב אחר לגמרי, שלדת סולם שונה לגמרי, כל רכיבי המתלים אחרים לגמרי, הוא הרבה יותר גבוה, מערכת נעילות שונה וכו, שלא לדבר על האבזור הפנימי. בקיצור מנוע המרצדס המצוין הזה מותקן בעוד 30 סוגי מרצדס אחרים, זה בערך כמו לאמר שהגראנד crd הוא למעשה מרצדס ספרינטר מסחרית עם פח של גיפ...אם כבר, אולי אפשר לאמר שה wk2 הוא "אח" של מרצדס ML (מהדור הקודם נדמה לי) למרות המנועים השונים, שם השלדה דומה מאוד, התנהגות הכביש וכו'
אריק,
לא מצאתי שום התייחסות למרצדס G היכן שהוא בכתבה ובתגובות.
התגובה היחידה שמזכירה מרצדס 350 בטוח התכוונה ל ML350.
"כמעט" מעלה מהאוב...
שוקל לרכוש בקרוב גראנד 2011.
בכתבה לא ברור על אילו מודלים מדובר...
הלרדו 2011 מגיע עם הילוך כח? או שצריך לוודא שיש את הידית הקטנה בצורת T ליד ידית ההילוכים?
השטח שלנו כולל (חוץ מהירידה התכופה לחוף, במסגרת המותר) טיולים ברמת בינוני +, אוהבים מעט טכני בכל טיול אבל משתדלים לא לשבור את הרכב - עשינו כבר מסלולים רבים בדרום, כולל המרזבה, גבי שיש, מעלה נוח, נחל אלות, סכיני דימונה וכד'. לא מאמין שיפתו אותי לכמריר....
לרדו 2011 יעמוד בכך?
תודה,
מנהלים, העברתי את השאלות לפורום המתאים...
אפשר להוריד את ההודעה הקודמת...
תודה,
יש מצב לקישור נוסף לכתבה? מוביל אותי ללינק שבור
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מוטי טויוטה
יש מצב לקישור נוסף לכתבה? מוביל אותי ללינק שבור
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
קישורים למאמרים לא עובדים טוב מתוך Tapatalk, המעקף מהנייד - לחץ על תפריט (3 נקודות) למעלה והיא בפתיחה מתוך הדפדפן.
http://www.jeepolog.com/forums/showt...D7%A7%D7%99-WK
נכתב מהנייד, סליחה על טעויות ההקלדה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
grand
למה אני לא מצליח לפתוח את הכתבה
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk