...
Printable View
...
איל
מי אמר שלעקור מחסום על דרך ציבורית, הוא עבריין, ומי ששם את המחסום על הדרך הוא לא עבריין, כשהרשות חוסמת דרך יש שילוט על השער, ובמקרים מסויימים יש שלט עם הסבר לסגירה. (שמיל חוות דעת משפטית)
נמרוד
מושבניקים לא יתנו לך חוות דעת משפטית לשערים...
התשובה נמצאת בוועדת הבניה האזורית.
אם השער עם אישור בניה אז הוא תקין.
אם הוא לחא אישור אז הוא לא חוקי.
זה לא אומר שמותר לנו להרוס שער כזה לבד ולכן אם מישהו יקח את העסק לידיים שיעשה את זה בשכל
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
בועז
איך יודעים, נמאס כל פעם מחדש, נוסעים על דרך, ופתאום שער, רבק.
נמרוד
מסכים זה פשוט מבאס , אני הולך לפנות לרטג בקשר לזה בכל מקרה.
מבלי שום קשר -- משהו על חוק ולמי מותר ואסור
יום חמישי היית בתל ברוך בחוף ,לא בבור , אני רואה טרקטורון של איזשהו מועדון גלישה נוסע חופשי על קו המים, מביא גלשנים, מחזיר גלשנים.
האם הוא הודיע על כך לצבים? זה קרה כמה פעמים בזמן ששהעתי שם.
חשבתי שאסור , אבל כנראה לחלק מאיתנו מותר....
מעניין מה היה קורה אם אני הייתי יורד עם הפאגרו להוריד ציוד דייג מה היה קורה?
במקרה, אתה יודע מה דעתי האישית על החסימות.
כשאין לי הרבה מדי ספקות מי הקים את השער אני גם דואג לטפל בו בדרך המתאימה.
פה חזות השער מתעתעת והוא נראה שער רשמי ובצבע המתאים ובמיקום אם הבנתי נכון בגבול השמורה.
פה הייתי נזהר.
לא אוהב את החסימות וריבוי השמורות שלדעתי לא פעם מיותרות או מוגזמות.
מצד שני אף פעם לא טרחנו להתנגד לתוכניות המוצעות ולא מילאנו את חלקנו האזרחי המתחייב אז מה לנו כי נלין?
ערב טוב.
אחרי טלפונים לכל הפקחים בסביבה, רטג , מנהלת הכינרת, מנהל וכו אושר סופית שהשער אינו יוזמה של אף אחד מהגורמים הנ"ל.
גם בוכריס לא יודע מי שם את השער(?). בעקבות זאת הודיע הפקח הממונה מהמנהל שהוא ידאג להוריד את השער. בכל מקרה כרגע השער קיים אבל ללא מנעול. לילה טוב לכולם עפר
יפה לראות שאנשים פה יודעים להזיז דברים, כל הכבוד!
כל הכבוד על היוזמה, בגלל השערים אני נמנע מלטייל בצפון.
נמרוד
ומיהו הבוכרים הזה?
JEEP GC V8 98 IR 3.5
Honda 300ex
בחור ממגדל שחוכר את השטח לגידול בקר.אני מניח שנמאס לו לראות המוני חארות מסתובבים בשטח בעיקר בעונה הזאת ממנגלים מטנפים ונוסעים הביתה. חוץ מזה הבטייחה נהייתה אזור מפלט אחרי שדפקו לנו את הכינרת הזאכי וכל מקור מים אפשרי אז יש שם יותר אנשים. מה לעשות מדינה קטנה הרבה אנשים שהורסים ומלכלכים ופחות ופחות מקומות לטייל בהם.
האמת היא שאני יכול להבין אותו רק שנמאס לי להיות זה שמצד אחד יודע לטייל ולהתנהג בשטח ומצד שני זה שמשלם את המחיר
בתור אזרח בעל זכויות בארץ הזו, נמאס לי לראות מגדלים שחוכרים שטח מרעה וחושבים שקיבלו את מלוא הזכות להשתלט על השטח ולחסום אותו למשל משאר בעלי הזכויות עליו.
וזה עוד לפני שדיברנו על החרא שהפרות שלכם משאירות ומקלקלות לנו... ועוד לא דיברנו על האוזון.
שיהיה לך ברור עופר הגישה שלך מזמינה אזרחים להחזיר לכם באותו המטבע ולגרום לכם נזק.
תנהגו בשטח ובאזרחים בכבוד.
הוא שלנו לא פחות משהו שלך!
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
למה למה למה?
למה התנגחות אישית באדם שטרח ובירר (עופר תודה)
שדעתו אולי שונה משלך
שפעל במקום לקשקש במקלדת
למה ?
למה? זה לא משנה למה.
כפי שרואים יש כאלה שעושים ויש כאלה שכותבים. אני חושב שהמינוח הרשתי הוא קלדן.
בועז
קראתי את התגובה שלי ואני לא כל כך מבין על מה בדיוק אתה כועס ומה לא מובן אבל אולי לא התנסחתי טוב אז מהתחלה בסדר?
1. המקום לא שלי לא היה ולצערי גם לא יהיה.
2. אני לא מכיר את בוכריס אני רק יודע שהוא בעל זכויות הרעיה בשטח ורעיה בלבד.
3. לי ולך מותר לטייל שם באותה מידה שלבוכריס מותר לרעות שם.
3. לי ולך אסור ללכלך להשאיר שערים פתוחים באותה מידה שלבוכריס אסור לנעול שער.(וכל חקלאי אחר)
4. אני לא יודע מי שם את השער אולי בוכריס אולי ליעוז אולי ישו, נכון לעכשיו הוא נטול בעלים. מכיוון שכך הפקח האזורי הבטיח להוריד את השער ונכון לעכשיו הוא ללא מנעול וזה אחרי שעברתי בערך חמישה פקחים שונים עד שהגעתי לפקח הנכון, לא יאמן כמה משרות חינם אנחנו מממנים.
אז עכשיו תגיד לי על מה אתה כועס? כי כתבתי שאני יכול להבין את בוכריס? כן אני יכול להבין אותו זה לא אומר שאני מקבל את זה עובדה עשיתי עם זה משהו ואני באמת מתנצל שהחרה של הפרות שלו ושל אחרים מלכלך לך את הצמיגים היפים שלך. אני מעדיף אותו בהרבה על כמויות המגבונים שמסתובבים בשטח עם חרה של הולכי על שתיים שלא יכולים להשתמש בנייר טואלט רגיל על הרקטום העדין שלהם שלא לדבר על לקחת את זה בשקית לג'יפ תוסיף לזה טונות של פלסטיקים שקיות בקבוקים חטיפים וכו פלוס קוליסים לכל הכיוונים טחינת מעלות ברמת נהיגה של דודה לאה והפיכתם לאתגרי עבירות באמת איפה שפעם היית עולה עם חיפושית. אז אם קשה לך לטייל בועז זה בגלל שמונים אחוז מטיילים שלא יודעים איך להתנהג בשטח ובגללם עשרים אחוז נענשים. תחשוב אתה לאיזה פלח אתה שייך אני לא מכיר אותך ואין לי מושג מי אתה.
מקווה שעכשיו הכל ברור בברכה עפר
החרא של הפרות שלך ושל בוכריס ושל כל מי שרועה באגן הניקוז של מקורות הכינרת מזהם הרבה יותר מאשר מגבונים לא אסתטיים שמתעופפים ברוח.
אז נכון שיש לא מעט מטיילים לא מחונכים, אבל הרמת להנחתה..
Slowly..
עופר,
ראשית אתנצל אם נפגעת. לא היתה לי כוונה חלילה אישית נגדך.
כמוך גם אני אוהב לטייל ושונא שסוגרים לי את השטח וגם מתעב מטיילים מזהמים.
לא אחת אני מבצע איסוף אשפה ופינוי מהשטח של אשפה שהשאירו מטיילים אחרים.
אני דוגל בשיטת החינוך דרך הארנק.
יחד עם זאת כפי שדורון הזכיר, מי שמזיק יותר לשטח אלו הפרות ולמרות הרגשת הבעלות על השטח מותר לחקלאים רק לרעות שם ומוטל עליהם להשאיר לנו את הדרכים פתוחות לרווחה בלי לראות אותנו שותפים שלהם שפותחים וסוגרים את שערי התיל הרעועים.
ואני מגיע מרקע התיישבותי...
JEEP GC V8 98 IR 3.5
Honda 300ex
לי דוקא אין שום בעיה בפתיחה/סגירה של שער תייל.
אם זה כל מה שצריך בשביל דו-קיום בשטח.
Slowly..
אני לומד מהחמאס לנהל מו״מ קשוח עם תנאי פתיחה בלתי הגיוניים
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex