תגובה: גשר כפר הנשיא היום לפנות ערב
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
עפר ג
אורי קראתי ואני מקבל אבל העובדה היא שאתם הופכים את כולנו לשונאים שלכם. כן אני יודע שאתה לא יכול לבדוק תמיד מי עומד מולך והאם הוא "משלנו" או לא אבל בשורה תחתונה את הדוחות חוטפים הנורמטיבים (בערך) את העברינים האמיתים משום מה אתם לא תופסים. חוץ מזה אתם לא נותנים שום אלטרנטיבה, תגיד אתה באמת רוצה לישון ברוב חניוני הלילה שלכם?
אתה באמת מצפה שאנשים לאו דווקא מזלזול יזרקו אשפה בכמה פחים שחורים שאתם שמים? שימו שם 2 צפרדעים גדולים אז אפשר לזרוק זבל. אתם סגרתם את הכנרת אבל נתתם אותה לכל מיני גופים פרטים ויזמים איך אני אמור להרגיש? מצטער אני לא מסוגל לשבת שם עם עוד 500 איש עם רמקולים רעש צפיפות וכו, אז מה עושים? מתפשרים על הזאכי. אה גל סגור? טוב נלך לבטיחה נמצא פינה. אופס אני לא היחיד שחשב על זה והמקום נראה כמו חיריה, מה עושים? לא נורא כמה שקיות זבל והפעלות של הילדים ומייצרים פינה נקיה. רגע אבל איזה מזדיין פתח יוזמה פרטית עם שער פרטי, תענוג נעבור לירדן אבל אסור לישון שם בגלל אותו סנדרום של הקטנת ראש של המועצה, מלוכלך טוב נפעיל חוק עזר עירוני ונחזיק פקח נקיון עם משכורת ורכב. אפשר להמשיך אבל הנקודה ברורה. אורי מה שאתם עושים זה הקטנת ראש וענישה קולקטיבית אני רואה בכם היום אויבים שלי בדיוק כמו שוטר כשבעצם שניכם אמורים לעזור לי ולשרת אותי האזרח. אני יודע בדיוק את הבעיות שאתם מתמודדים איתם תקרא את תחילת השרשור אבל אתם לא מתמודדים איתה נכון. אני ורב החברים כאן יכולים וצריכים להיות החברים הכי טובים שלכם
לילה טוב
אתייחס לשני הקטעים המודגשים:
1- מה זה "משלנו"? אתה מצפה ליחס מיוחד כי אתה מחשיב עצמך ג'יפאי נאור יותר? אם עברת על החוק תקבל קנס בדיוק כמו אותו ערס שהשאיר זבל או השתולל על חוף הים או השם יודע מה וזה לא משנה אם אתה ביומיום מנקה נחלים ומלטף צבי ים.
2- אם אתה שונא גם פקח וגם שוטר כנראה שאתה עבריין (לא באמת, אבל אם תקרא את שכתבת תבין שזה הרושם שמתקבל). עכשיו אני לא בא להאשים אותך בשום דבר כי אינני מכיר אותך ואני בטוח שאתה מקפיד על הכללים, אבל מה אתה רוצה שהם יעשו? זאת די עובדה בכל העולם שרוב החוקים נאכפים על העבריינים המזדמנים/תמימים ולא על המקצוענים. אתה שוכח שבסופו של דבר מדובר ברשות מוגבלת בכוח אדם ואמצעים ואני חושב שעיניך יאורו בצורה מאד משמעותית אם תצמד לפקח לכמה ימים ולילות.
ולעניין אחר. אני בסופ"ש בצפון. אם מישהו מגיע לנקות אשמח להצטרף. הודעות אפשר או כאן (עדיף) או בפרטי (פחות עדיף).
תגובה: גשר כפר הנשיא היום לפנות ערב
הפוך גוטה, אני אקבל קנס וזה בסדר גמור, אבל מה עם הערס 50מ ממני? הוא לא יקבל קנס כי הפקח לא וראיתי את זה קורה מספיק פעמים
מה אני רוצה שיעשו? את העבודה שלהם. אני לא עברין להיפך. זה שאני אוהב ג'יפים לא הופך אותי למחרב טבע נכון? אבל אם פעם הייתי שמח לראות פקחים היום אני משתדל להתחמק מהם. בדיוק כמו שוטר אתה מחכה למכה גם כשהכל בסדר, חוץ מזה אחרי שיצא לי להתלונן כמה פעמים על עבירות קשות מול פקחים עם ולקבל התחמקות בתגובה (מפחד אני מניח) ואני מדבר על כריתת אלונים דייג עם רשת בזאכי ונסיעה על המיים תוך כדי השתוללות וצלחות, אני משתדל לא להיות במגע איתם. אני חוטא בהכללה אני מודה אבל מה לעשות מבחינתי פקח של הרשות/מנהל/ עיטם/ וכל השאר בורחים מהתמודדות עם העבריינים האמיתים ונטפלים דווקא לנורמלים שלא יעשו בעיות כשיקבלו דוח, למשל 90מ מהחוף במקום 100מ,