יש כמה תיקונים שהייתי שמח לערוך באופן הניסוח/איות , אז נא לא להתייחס לטעויות הכתיבה אלא לרעיון בכלליותו :-)
Printable View
יש כמה תיקונים שהייתי שמח לערוך באופן הניסוח/איות , אז נא לא להתייחס לטעויות הכתיבה אלא לרעיון בכלליותו :-)
השוטרת חיב"ה במשמרת הראשונה שלה, עוד לפני סיום הקורס, שתראה אותך עם זה... תיתן לך הורדה מהכביש. זה אשכרה יראה כמו רכב שרירים אמריקאי- ואין משהו שיותר מושך תשומת לב..
אסף.
אז מה זה בדיוק שנורקל? זה לא מחשיד? ועוד מצינורות מאולתרים?
חוצמזה, סמוראי=רכב שרירים? אולי של זקן בן שמונים עם פרקינסון :twisted:
עזוב חשדות משטרתיים , שוב נחזור לנושא הטכני - אני צריך להעיר לכם מנהלי הפורום ?
:-P :-P :-P - שלא תבינו לא נכון , מעריך מאד את האכפתיות , אבל אני מנסה לברר שאני לא טועה בפרטים הטכניים , לפני שאני חותך את הפח של האוטו.
זו נקודה לא רעה ליניקה של אוויר. יותר קר מאשר בתוך תא המנוע, כנראה גם יותר נקי. פילטר פתוח לרכב שטח, באופן כללי- זה רעיון רע. הוא לא אטום כמו פילטר רגיל, ואבק נכנס למנוע. יש "גרב" שמלבישים על הפילטר הפתוח והיא מונעת מחלק מהאבק להכנס.
אסף.
אז אין בעיה - אוקי... אני אנסה מחר להדגים עם תמונה טרום-חיתוך ונראה מה תהיה תגובתכם.
באותו הקשר אני גם אציב את השאלה - איך מונעים הירטבות הפילטר מגשם כשהוא בחוץ.
כשבונים את השנורקל כמו שצריך אז הוא מוסיף המון למראה של הרכב .
חוץ מזה מישהו פה בשרשור אמר שאנשים נכנסים לשלוליות ובוץ בשביל הפוזה
אז תחשוב שניה בשביל מה יש לך 4x4 בכלל?
אני למשל מת על זה ומחכה לזה כל השנה אז אתה בא לומר לי שזה מתוך פוזה?
ואני בטוח שיש פה עוד הרבה אנשים שחושבים ומרגישים כמוני .
כן אני כבר מת שיהיה בוץ אמיתי בירקון , ומת להיתקע שם כבר !!!
אתה אומר שיש לך 6.5 ס'מ מסוף הקרב' למכסה מנוע..
אז אם תלביש ישר על הקרב' את הפילטר אויר (כמו שהתכוונת בעמידה)
אז חצי ממנו יהיה בתוך ורק חצי יבלוט לבחוץ ועליו אפשר לשים איזה כונס אויר קטן\ נמוך
וככה שתפתח מכסה מנוע לא תצטרך לפרק אותו הוא יעבור בידיוק בחור
ופחות יבלוט לעין
א. ספציפית במקרה שלי בחרתי להתעלם מהבעיה הלא הקיימת הזו, חזרתי לתצורה המקורית והרכב עבד בסדר גמור. מה גם שעכשיו הרכב כבר לא אצלי אז השרשור הזה לא רלוונטי לגביי, תודה.
ב. מה שהצעת זה מה שרציתי לעשות וזה עדיין העלה חשש שמא ימשוך את עין השוטרים (אפילו אם הייתי שם כונס שיסתיר טיפה וגם יתן הגנה מפני גשם/לכלוך)
ג. השרשור הזה קצת ישן והועלה מסיבה לא ברורה...
פייייי איזה ישן
התגובה מעליה היתה חדשה אז לא שמתי לב