תגובה: סוזוקי גראנד ויטרה ?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
OFF-RoaD
מומי, היית נכנס עם הרכב שלך להרפתקה של עלייה בוורדית, זיק, עשוש ודומיהם? שאלה כנה לחלוטין.
בגדול - אין לי ספק שהרכב יכול לעמוד בהרפתקאה הזו השאלה היא מה המחיר שנשלם על זה... ואיך וכמה יעלה להכין את הרכב להרפתקאה כזו - רכב סטנדרתי ללא הגבהה וללא צמיגי שטח בספק אם יצליח אפילו לא הייתי מנסה..
בכל זאת זה לא רכב שהמכלולים שלו בנויים ללחץ כזה בטח לא על בסיס קבוע - אבל הדוגמא שנתת היא דוגמא קיצונית . באותה נשימה אני יכול לומר לך שיש מקומות בהם פגרו ולנדקרוזר לא עברו וגימיני וגרנד ויטרה עברו בקלילות... (יש גם תיעוד בוידיאו לכל הספקנים)
מה שאני אומר זה שהגרנד ויטרה יכול לעבור בלי קושי מיוחד ברוב המסלולים בארץ - ועם כמה שדרוגים הוא מסוגל לעוד יותר.
בשורה התחתונה - בכל מה שקשור ל GV אם זה האמינות העבירות הנוחות והאחזקה השוטפת אתה מקבל אחלה רכב בתמורה למחיר .
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
momi-r
בגדול - אין לי ספק שהרכב יכול לעמוד בהרפתקאה הזו השאלה היא מה המחיר שנשלם על זה... ואיך וכמה יעלה להכין את הרכב להרפתקאה כזו - רכב סטנדרתי ללא הגבהה וללא צמיגי שטח בספק אם יצליח אפילו לא הייתי מנסה..
בכל זאת זה לא רכב שהמכלולים שלו בנויים ללחץ כזה בטח לא על בסיס קבוע - אבל הדוגמא שנתת היא דוגמא קיצונית . באותה נשימה אני יכול לומר לך שיש מקומות בהם פגרו ולנדקרוזר לא עברו וגימיני וגרנד ויטרה עברו בקלילות... (יש גם תיעוד בוידיאו לכל הספקנים)
מה שאני אומר זה שהגרנד ויטרה יכול לעבור בלי קושי מיוחד ברוב המסלולים בארץ - ועם כמה שדרוגים הוא מסוגל לעוד יותר.
בשורה התחתונה - בכל מה שקשור ל GV אם זה האמינות העבירות הנוחות והאחזקה השוטפת אתה מקבל אחלה רכב בתמורה למחיר .
אתה אומר את מה שאמרו כאן כמעט כולם. אחלה של אוטו, יעבור ברוב המקומות, אבל ייעצר לעיתים. או שידרוש עבודה קשה. ואני לא מדבר על וואדיות בשומרון, אלא על מעלות "שגרתיים". הוא מתאים לרוב האנשים, ואני גם לוחץ על אבי עכשיו שיתקדם לאחד, אבל זה תלוי בפותח השרשור ובהגדרת הצרכים שלו...
לפני שנה בערך, טיילתי למשלט 21 , אני עם קורנדו מוגבה צמיגים 31 וממוגן עם טמבון צינורות. ועוד חבר על ל״ק 2008 מוגבה ממוגן ומכונן.
איתנו היו גם גימיני, גראנד ויטרה דור 1 וגרנד ויטרה 5 דלתות דור שני.
בסוף כולנו הגענו למעלה, השאלה היא רק איך, אני והל״ק עלינו בקלות ובלי דרמות.
הג׳ימיני קצת פירפר אבל גם עלה בסוף, הגרנד הקצרה חולצה פעמיים וגירדה את הגחון לעיתים קרובות.
והגראנד הארוכה החדשה, למרות מערכת בקרת אחיזה טובה מאוד, את כל החלק האחרון סיים כשהוא נגרר אחריי עם רצועות.
שלא לדבר על כמות המכות שהגחון שלו חטף .
מיותר לציין שיותר הוא לא טייל איתנו.
הרכב הזה לא בנוי לשטח.
אני מניח שקצרה כזו עם הגבהה וצמיגים טובים תעשה בי שמות בחולות הדיונה, אבל בשטח טכני אין לרכב הזה מה לחפש.