רענן - זה כבר לא בבית הספר שלי :)
לחברה האלה יש משאלת מוות , זה רק עניין של זמן.
למשל עסקתי בטיפוס הרים הרבה שנים , אבל לא עשיתי טיפוס סולו (ללא חבלים או אבטחה)
מכיוון שלדעתי זה רק עניין של זמן עד שמשהו קורה ואתה נפצע או נהרג.
Printable View
רענן - זה כבר לא בבית הספר שלי :)
לחברה האלה יש משאלת מוות , זה רק עניין של זמן.
למשל עסקתי בטיפוס הרים הרבה שנים , אבל לא עשיתי טיפוס סולו (ללא חבלים או אבטחה)
מכיוון שלדעתי זה רק עניין של זמן עד שמשהו קורה ואתה נפצע או נהרג.
אמיר
פיקדתי על יחידת חילוץ הרבה שנים, גם שימוש בחבלים, לא תמיד מונע מהמשתמש בהם, להימרח על הריצפה, מסיבות שנות ומשונות.
נמרוד
נימרוד - אני איתך , גם זה כבר קרה לי ...למרות שניגמר בטוב
מצד שני , אם אין חבלים בכלל , הסיכויים הם שבמוקדם או במאוחר זה יגמר לא טוב.
ברור לגמרי החברה האלה, חיים על זמן שאול.
נמרוד
כשהם ימרחו אל הקרקע אני מקווה גם בשבילם וגם בשבילינו שהם ימתו מהר מאד בשביל שהם לא יסבלו הרבה הסטומים האלה, ואנחנו לא נצתרך לשלם להם טיפול רפואי וקיצבאת נכות עד יומם האחרון.
טל
טל
בודדים האנשים שנשארים בחיים, אחרי נפילה ממצוקים במדבר, את הטיפול הרפואי הם משלמים מהביטוח הרפואי שלהם, מטוסים, מסוקים, זה שאלה אחרת.
נמרוד
כתבתי שלא ניראה לי שהם ישארו בן החיים, אבל תמיד יש איזה סיכוי שינסו להנשים אותם עוד קצת זמן אם לא יהרגו מיד מהנפילה, דבר שני ראיתי במוצש בתוכנית של גיא לרר "הצינור" איזה במה ופרסום נותנים למטומטמים האלה ורעיונות למשועממים שאולי ינסו גם.
טל
כבר לפני כמה שנים כשהחלו החסימות של חופי הכנרת, קיוויתי שיהיה שלום עם סוריה ואחרי החתמת הדרכון נוכל לטייל בכיף במקומות שפעם היום שלנו עד שהרשויות כבשו אותם...
לגבי הסרטון יש לי הרגשה לא מבוססת שלא מדובר ביהודים. איכשהו לרוב כשאני נתקל באנשים שלוקחים סיכונים מטורפים על החיים שלהם מסתבר שהם לא יהודים, בדר"כ אלו ערבים בכביש אבל בכלל כאילו ליהודים יש ערך לחיים שלהם ולאחרים קצת פחות אחרת אין לי הסבר ...ואולי זה רק נראה לי ככה כי אני פוגש כלכך הרבה מתאבדים בפוטנציה...
כתבתי שלא ניראה לי שהם ישארו בן החיים, אבל תמיד יש איזה סיכוי שינסו להנשים אותם עוד קצת זמן אם לא יהרגו מיד מהנפילה, דבר שני ראיתי במוצש בתוכנית של גיא לרר "הצינור" איזה במה ופרסום נותנים למטומטמים האלה ורעיונות למשועממים שאולי ינסו גם.
טל