לא לאלו עם המוביל ולא למידות הגדולות.
Printable View
יש בעלי אקספרס אומי אבטחה עם פטנט.
חפש m8 anti theft nuts
הותקן היום, כרגע עם הברגים המקוריים. עכשיו אתחיל להתעסק בחיפוש ברגים מתאימים ומאובטחים. תמונות יהיו מאוחר יותר.
לא יודע אם הכתובת במיקום שלך עוד עדכנית, אבל אם אתה באיזור ת"א יש את בית הבורג ביצחק שדה.. הכל מהכל..
לא יודע מה מופיע שם, אבל אני אילתי מאז ומתמיד...
תלוי בחיבה שלך לצרפתים
זה לא שונה, גם תל אביב מוצפת.. אתה הולך בשדרות רוטשילד ומרגיש שאתה התייר..
יש המלצה ללד בר איכותי?
אני הזמנתי את זה:
http://www.ebay.com/itm/251589207946...84.m1497.l2649
הגיע מהר (שבועיים בדואר שליחים), נראה מאוד איכותי. היום אצלם כמה תמונות בחושך בשטח. זה לא מהאיכותיים ביותר שיש, אבל הם עולים כפול ומשולש בגודל הזה.
נשמח לווידאו אם זה לא מוגזם לבקש : )
בכל ההתקששות בין תאורת אלומה צרה לאלומה רחבה, לדעתי מה שהכי חסר בתאורת רכב הסטנדרטית הוא הרחבת סקטור הכיסוי, ולא הטווח.
פנסי רכב מאירים אפקטיבית לטווח שאנחנו רואים יעיל בעין אנושית.
התקנתי 2 זרקורי לד חזקים שאמורים להיות אלומה צרה, וכיוונתי אותם רבע סיבוב החוצה מהמרכז.
האפקט חזק מאד, תאורת הכביש או מרכז הנתיב גם ככה היתה טובה, וקיבלתי תאורה מעולה גם לצידי הדרך בטווח גדול מאד.
זה משהו שלא מקבלים מגשר תאורה שלא עולה מאות דולרים.
בכולם יש פשרה של מעט לדים לאלומת היצף, והשאר קדימה, או רק היצף, אבל לא חזק במיוחד.
בוודאי שמקבלים דורון,
רק צריך לשים את הלד בר מעל השמשה ולא על הפגוש.
אתה תקבל הצפה יפה גם בצידי הרכב.
ואם כבר לד בר אז ללכת על ה240וואט ולא על הקטנים יותר.
חוץ מזה בלדים הסינים הללו גם כשקונים יחידה שכתוב עליו 'ספוט' היא לא מתקרבת למיקוד ולחדירה למרחק כמו ההלוגן של הלה לדוגמא. הנטייה של הלד היא בכל מקרה לתאורה מפוזרת... אלא אם השקעת בפרוגקטור לד של ריגיד או אחת החברות היוקרתיות שמשקיעות באופטיקה והרפקלטור שאכן מצליח למקד את האור מהלד.
קובץ מצורף 90638קובץ מצורף 90639קובץ מצורף 90640קובץ מצורף 90641קובץ מצורף 90642
מצורפות תמונות מהלילה. ללא אור בכלל - חושך שחור משחור. יש השוואה בין אורות מעבר של הרכב ללד בר דולק לבד.
זה אולי לא המשוכלל ביותר, או הטוב ביותר, אבל בשליש מחיר מאלו, הוא לגמרי מספק אותי. רואים מספיק כדי להיכנס לשטח בלילה, וזה בדיוק מה שהייתי צריך.
יפה מאוד אבל חשבתי שיאיר גם יותר קדימה/רחוק.
בשתי התמונות הראשונות, אין הבדל במרחק, עד לרכב שמלפנים...
חבל.
אבל אין מה לעשות.
ב-SEMA, ראיתי את ההבדלים (זה לצד זה) בין הסינים לאיכותיים, שעולים פי שלוש ויותר... you get what you pay for