אי-ביי או כל אתר אנגלי ישמח למכור ולשלוח. כמובן שתמיד ניתן להיעזר בשירותי של ג'קי.
Printable View
מסתבר שהאייפון שוב מוכיח את חיוניתו גם בשיפוץ רכב לצילום אזורים בלתי נגישים וללא שדה ראיה, פעם זה היה יותר קשה [emoji1]
Sent from my iPhone using Tapatalk
http://tapatalk.imageshack.com/v2/15...83e5933465.jpg
אם היית מצלם עם אנדרואיד, היתה פחות חלודה..:cool:
חלודה בריינג'? הוא לא מאלומיניום?....
יש חלקים מאלומיניום, יש חלקים ממתכת, מין עירבוביה של חומרים, הקליפה החיצונית היא אלומיניום למעט מכסה המנוע, למה רק הוא ? :rolleyes:
כנראה חוזקים ? או שהאנגלים שתו עוד קצת.... לפני שתכננו. כמו את מיקום הברגים הבלתי ניתנים להגעה. למה מה היה קורה אם הם היו מזיזים אותם בשני ס"מ? יומיים לקח לי לפרק כסא :mad:
בכל מקרה אני מתכנן לנקות את כל המרכב מחלודה, לשים ממיר חלודה, לצבוע בהמרייט. ואח"כ לעשות שכבת פיברגלס על כל רצפת הרכב,
מקיר האש מלפנים ועד קצה תא המטען מאחור. ככה עשיתי פעם בבלייזר וזה עבד יפה .
י
לא עדיף ליישם מעל ריינו ליינינג או משהו דומה?
איך הפיברגלס בהתחברות עם פח/אלומיניום? שלא יווצרו לך כיסי אוויר מתחת שמים ימצאו את דרכם פנימה ולא יוכלו לצאת ואז המצב יהיה יותר גרוע
בוקר טוב
מה זה "ריינו לייניג"?
ציפוי משטח בפוליוטרין, לרוב בהתזה. אוטם את השטח, עמיד מאוד לשחיקה. חפש תמונות בגוגל ותבין. האמריקאים מצפים עם זה הכל, גם פח חיצוני.
מאיפה משיגים כזה?
ריינו נהפך לשם גנרי ליישום,
ריינו/הרקוליינר/ וכו.
יש לא מעט מותגים עם הבדלים במוצרים.
יש באתר כמה שרשורים לגבי יישום בטנדרים וכציפוי פנימי ברכבים.
פוליאוריה
אני מאמין שהחומרים האלה מצוינים להגנה לפני שהחלודה איכלה את המתכת . זה כנראה מתאים יותר להגנה על ארגזים של טנדרים חדשים.
אצלי במקום להתחיל לעשות פחחות לרצפה ולייצור טלאים של ריתוכי פח חדשים כדי לסתום חורים וחלודה, ששוב עלולים להחליד...
אני מעדיף לנקות את כל רצפת הרכב, לעצור את החלודה ולעשות יציקת פיברגלס (יש סוגי פוליאסטר/אפוקסי שנדבקים היטב למתכת )
ולמעשה לייצור רצפה חדשה לרכב שעמידה לכל החיים
אריה, זה בדיוק מה שאפשר לעשות עם בדליינר למיניו (פוליאוריה מהדוגמה שלי).
אצלי היה רקבון ברכב שאפשר היה לראות את הכביש כמעט כל 3 ס"מ. ניקוי יסודי, גירוד, צביעה עם חומר והרצפה חדשה ושרידה ביותר. הבודי שומר על גמישות (חיוני ברכב שטח) ואפשר להעמיס חופשי.
להזכירך, היה לי סמוראי ולא טנדר.
מה יחבר את הפיברגלס לפח הקיים ?
תודה, נבדוק את זה .
טווח השימוש הוא בין חיזוק מבנים (ריסוס חיצוני), הגנה על מתכת, וכל רעיון שצריך חומר בעל כושר הדבקות חזק מאד, גמישות ועמידות בשחיקה.
יש כאלו עם צמיגים גרוסים, עם סיליקה לחספוס, והרבה וריאציות.
היתרון ביחס לפיברגלס, הוא שהסיכוי להפרדות שכבות נמוך בהרבה, והעמידות למכות טובה יותר.
משתמשים בזה לא מעט לדיפון פנימי של רכבים.
תודה, נשמע מעניין, אני כנראה אאמץ את הרעיון שלכם, יש המלצה איפה קונים את החומר הזה ? יצרן מומלץ ?
שאלה - איזה בידוד טרמי / אקוסטי הכי טוב לדעתכם להשתמש לדיפון הרצפה + קיר האש מלפנים ?
חפש פה שרשור על פלציב. ארז אוברלנד כתב על זה כמדומני