שיהיה. כל אחד והגישה שלו
Printable View
שיהיה. כל אחד והגישה שלו
יופי, אז תסביר לי אתה, אם הייתה מנהל משטרת גבולות במדינת X איך אתה היתה מנהל מצב כזה.
תפסתה רכב לא חוקי עם ניירת מזוייפת, מה אתה עושה????
מחרים ומוכר. כמו שעושים לעבריינים.
יפה, רק שבמדינה X יש חוק וכדי להחרים(כדי לקבל בעלות ויכולת למכור) יעלה לך מעל ל$5000 בהוצאות על עורכי דין ובתי משפט, כמו כן, למי בדיוק תמכור?
לרכב יש ניירת מזוייפת ואינו חוקי בשום מקום בעולם, כלומר אתה מוכר מוצר גנוב או מזוייף.
להמשיך?
עכשיו תסביר שנית מה הייתה עושה. והפעם תתעמק על עובדות ולא על אמוציות.
זה לא מוצר חוקי שנלקח מסוחר סמים ואפשר לזרוק אותו למכרז, זה ערמת אלומנים נוזל שמן עם ניירת מזוייפת, יחי ההבדל הקטן.
קודם כול......אתה לא יכול להתחרות בספקים של גרוטאות למטרות הנ'ל
יש סדר בבלגן, שנית יש חשיבות ביולוגית וטיבעית, אין לזהם את האדמה עם יצורים נוטפים בשמן, ומי יודע מה ההשלכות של אבקת אלומניום אוקסייד על פני הטבע
ממש לא חסר גרטאות בגרושים שהילדים יתאמנו עליהם שעשויות מפח וברזל יצוק.
אני מוכן להתערב שעם מטרות כאלה הילדים ייצאו צלפים טובים יותר,חוץ מזה אפשר לעטוף את הכרכרה עם ניילונים ואיזולירבנד לפני, ולמנוע סייד אפקטס של זיהום מיותר.
חוקים אפשר לשנות. בכל מקרה, אם מזהים את הבעלים החוקי של הרכב, אפשר לראות אם הוא מוכן לשלם על החזרתו. אם לא אז הרכב כבר לא לא חוקי כי יודעים מי הבעלים והוא וויתר עליו. אם אין בעלים אז שוב אני לא רואה בעיה. מכשירים את הרכב שיהיה חוקי. למה לגרוט את הרכב זה חוקי? אם הרכב לא שלהם אז באיזה זכות הם גורטים? באותה זכות הם יכולים למכור.
אני לא יכול לשנות את החוקים, אני כתבתי מראש שבסופו של דבר זה דיון עקר כי אף אחד לא יכול לחנך את האמריקאים (או כל אחד אחר לצורך העניין).