אנחנו נסענו בבאגי שלנו עם מעצור כזה קליפר וידית של אופנוע, בדיוק כמוך, כשנמאס לנו ורצינו לשחרר את היד הבולמת פירקתי את ידית המעצור ובניתי דוושת רגל שלוחצת על המשאבה במקום שבו הידית הפעילה אותה.
Printable View
אנחנו נסענו בבאגי שלנו עם מעצור כזה קליפר וידית של אופנוע, בדיוק כמוך, כשנמאס לנו ורצינו לשחרר את היד הבולמת פירקתי את ידית המעצור ובניתי דוושת רגל שלוחצת על המשאבה במקום שבו הידית הפעילה אותה.
אפשרי ואולי באמת אעשה את זה. פשוט המשאבה עלתה אולי 100 שקל+משלוח מאיביי וזה אמור להיות מקצועי ומיועד למטרה. נראה, יכול להיות שזה סתם זבל סיני. לא בעיה. הכי הרבה אני אעשה מה שאתם עשיתם.
פירקתי את הקליפר והצלחתי לנקז אוויר. הבאגי עוצרת אבל לא באותה עוצמה כמו עם המשאבה המקורית. בטח שלא כשאני בפול גז. צריך להתרגל וכנראה שבאיזה שלב אני אבנה מחדש את כל מערכת הברקס. הקליפר לא בזווית טובה. שמתי לב שהמשאבה גם נכנסת לפעולה רק לקראת הסוף שלה. אולי צריך לנקז עוד אוויר.
כן.
טוב כרגע היא עוצרת אז כל עוד זה עובד, נשאיר ככה. האמת היא שראיתי שצריך לעשות איזה שיפוץ לכל הקליפר כי רק בוכנה אחת עושה רושם שעובדת.
כרגע יד לי דברים לחוצים יותר אבל מאחר ואני חושב על שינויים רציניים בבאגי אז בסבב השידרוגים הבא גם אסדר את זה.
כרגע אני משתעשע ברעיון של מתלה זרוע נגררת קדמי בשביל קצת שיכוך. הרסה לי את הברכיים הנסיעה בשדה. למרות שהיה ממש כיף :-)