מחפש חלקי יונדאי, הם שולחים רק מקורי או OEM?
שלא ידחפו איזה פריט סיני זבל...
אני מחפש מקורי בעיקרון...
Printable View
מחפש חלקי יונדאי, הם שולחים רק מקורי או OEM?
שלא ידחפו איזה פריט סיני זבל...
אני מחפש מקורי בעיקרון...
הזמנתי דרכם חלקים שלא ניתן היה להשיג בארץ.
אתר אמין ומקצועי.
חשוב לבקש לשלוח בדואר בינלאומי רגיל ולא EMS או פדקס, אתה תשלם טיפה יותר אבל תחסוך את הגניבה בארץ.
המחירים נראו לי זולים מידי, משהו לא הסתדר לי, פנס אחורי ימני לאקסנט ב 50 דולר בעוד שהחליפי עולה בארץ ~250 ש״ח , לא רוצה אפילו לשאול כמה מקורי עולה בארץ הקודש...
מה לא מסתדר לך? שיש שורה של עסקים שצריכים להרוויח בדרך?
קצת ניסחפתם עם ה"חיקויים" הרבה מהמוצרים האלה מיוצרים על אותו קו של המוצר המקורי פשוט לא הוזמנו ע'י הקליינט.
זה עובד ככה: יצרן X מזמין 10000 חתיכות ממוצר Y ממפעל סיני בשם סמיאנגגאי
הסיני ממלא את ההזמנה אבל מריץ 4TH SHIFT, ומייצר עוד 2000 בשביל עצמו
את ה2000 הוא מוכר לסיטונאי סיני שמתמחר את המלאי לכול מני מוכרים באינטרנט (אלי בבה, איבי וכולו) ברבע מחיר מהמחיר של היצרן.
אתה לא, אבל אם המוצר מגיע עם מק'ט מקורי ובאריזה מקורית עם תג מחיר נמוך במשמעות הסיכוי שהמוצר מקורי מאד גבוהה.
לדעתי העניה שווה לקחת את הסיכון.
1++
ויותר מזה, הסינים מנסים לאחרונה להשתחרר מתדמית הזייפנים. עליבאבא (ועליאקספרס) בתהליכים לכניסה לשווקים המערביים (כולל הנפקות אם אני לא טועה) ונלחם מלחמת חרמה ברמאויות דרכו.
ההגנות שהאתר נותן לקונים מצויינות וטובות הרבה יותר ממקבילו הקטן (איביי).
אני ממש לא מבין איפה כאן הסיכון? אם המוכר רושם שהמוצר מקורי, הזמן. אתה מוגן בכל מקרה. מקסימום תפוצה אף מעבר למה שהשקעת (תישאר עם המוצר ותקבל גם החזר כספי) ומינימום תצא ללא נזק כספי אלא רק בנזק הזמן שחיכית למוצר.
חוזר ל - amayama.com, כיצד ניתן להזמין לא מהמחסן של UAE אלא ממחסן אחר, יפן למשל? יש אפשרות בחירה באתר?
למנוסים שכבר הזמינו מהאתר בעבר...
אני לא לוקח צ'אנס עם דברים שיכולים לגרום לנזק מצטבר כמו פילטרים, עם שאר הדברים אין שום בעיה, מקסימום עבדו עלי.
בסהכ המצטבר זה משתלם גם אם נופלים פה ושם.
עוד פעם, בגלל שיש ידע איך הם עובדים בדיוק, ומקרן גוף ראשון, אין לי כול חשש לכתוב מה שכתבתי.
עוד פעם, בגלל שיש ידע איך הם עובדים בדיוק, ומקרן גוף ראשון, אין לי כול חשש לכתוב מה שכתבתי.
לכול מי שחושב שחלקים מקוריים זה השוס שמעו סיפור
בדיוק סיימתי להרכיב רפידות קדמיות על הראב4 של האישה....הרפידות המקוריות החזיקו (תחזיקו חזק) 26000 מייל-או 41842 קמ
תזכירו לי למה מקורי זה טוב?
דמגוגיה.
כל מקרה לגופו.
שום דמגוגיה ואמיתי לחלוטין.
רק מראה שגם חלקים מקוריים יכולים להיות זבל, לעומת זאת רפידות מקוריות אצלי בדודג' גם החלפתי לא מזמן....ב75K מיילים או פי 3
דמגוגיה בהכללה לכל כיוון.
רפידות מקוריות החזיקו אצלי 275k..
(רכב ידני שנסע בעיקר בינעירוני)
ומצד שני, פרייבט אוטומטי, רפידות מקוריות החזיקו רבע מזה..
אוטומטי שוחק יותר רפידות מידני.
מרוקאית עצבנית 2 גם שוחקת רפידות יותר מנהג ממוצע.
אגב, איך יודעים אם מדובר על חלק מקורי שיוצר על אותו הקו או חלק מזוייף שיוצר בקו שונה?