תגובה: בג'יפולוג יודעים הכל #657: עזרה בבחירת\קניית מזוודות
אני לא קראתי את כל השירשור אבל יש שאלה חשובה שאתה צריך להחליט לגביה, זה האם אתה סוחב איתך מלא דברים או לא.
מה הכוונה? יש מזוודות קלות (כמה קלות? אפשר להרים את המזוודה הריקה עם הזרת) שממש נוח להסתובב איתן כי הן קלות ומאפשרות לך להעמיס עד כבודה.
מצד שני, הן בדר"כ עשויות מבד ולא שרידות בעבודה אינטנסיבית.
בארה"ב קנינו (אחותי למען האמת, היא מומחית במזוודות וזיווד לנסיעות) איזה 6 מזוודות (חזרנו עם 2 מזוודות של 21 קילו לכל מבוגר כשאחת מהן הייתה 32 קילו, טרולי לכל מבוגר ועוד מזוודה בינונית לילדים של 10 קילו. שלושה מבוגרים ו2 תינוקות) ועדיין היה חסר מקום. בלי המזוודות הקלות הייתי צריך להשאיר שם עוד איזה 10 קילו של כבודה. אבל זה היה משהו חד פעמי ולמרות שאחותי מסתובבת בעולם רק עם מזוודות קלות, היא לא טסה כל שני וחמישי.
בג'יפולוג יודעים הכל #657: עזרה בבחירת\קניית מזוודות
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
lizard
מצד שני, הן בדר"כ עשויות מבד ולא שרידות בעבודה אינטנסיבית.
.
תקנה משהו סיני עלום/מותג מדבקה של רשת שקר כלשהו, וזה כנראה מה שמאד מהר יקרה.
תשלם קצת (הרבה) יותר על מותג עם מוניטין, וזה ממש לא נכון.
אני לא מדבר על מותג סיני עלום שם. עדיין זו מזוודה מבד
אז נראה לי ההחלטה הנכונה כרגע היא לקנות מזוודות מבית טוב, עם אחריות לכל החיים (סמוסנייט ואיגל קירק, עוד משהו?),
עדיף אחריות שתקפה גם בארץ וגם בחו"ל של חברה בינלאומית עם יבואן רשמי לארץ.
אני אבדוק אם הפרש המחירים בין הארץ לארה"ב שווה את ההמתנה ונסיעה עם מזוודות אחרות וזריקה שלהם לפח לאחר מכן.
אני אצטייד במזוודה אחת גדולה לכל הציוד, טרולי נוסף לנסיעות קצרות ועליה למטוס עם משקל נוסף, ותיק אלגנטי ונוח למחשב.
כמו כן ציוד שכדאי שיהיה לנוסע המתמיד; אני ארכוש מוצרים איכותיים (ראיתי גם של איגל קריק פתרונות מעולים):
אוזניות אקטיביות\ אטמי אוזניים טובים, כרית ראש, כיסוי עיניים, מתאם רב שקע, אוזניות טובות למוסיקה, אלכולג'ל ופיוז 10A.:cool:
בנוסף כדאי להצטייד במבחר כרטיסי אשראי שיקנו לי כניסה לרוב הלאונג'ים בעולם, עד שתהיה חברות זהב ב- STAR ALLIANCE.
אני לא יודע מה המשקלים שאני הולך לסחוב, כי אופי הנסיעות הולך להשתנות. אז כדאי להיות ערוך ומוכן לכל אופציה.
בכל מקרה תמיד כדאי ללכת על המזוודות הקלות יותר, זה משאיר לך יותר משקל חופשי במזוודה כדי להביא חלקים לג'יפ. :rolleyes:
עוד טיפים לנוסע המתמיד שמרבה לשכור רכב:
להתקין תוכנת ניווט כדון sygic בתשלום שתומכת במפות כל העולם באופליין להבדיל מווייז.
להצטייד בכבל אוגזילרי aux כדי שתוכל לחבר המכשיר לרכב, כמעט כל רכב תומך, ללא בלו טוס לפעמים מסתבכים איתו.
המתקן האולטימטיבי לטלפון ברכב שכור של חברה איטלקית בשם tetrax, קיים גם בארץ ברשת גו מוביל ואינו זול, בצד אחד מגנט המתלבש על פתח האוורור ברכב ומצד שני מדבקת מגנט על מגן הטלפון. קל להעברה מרכבים שונים וקומפקטי
Sent from my ME301T using Tapatalk 2
אם זה משנה לך בבחירה בין החברות, מניסיוני במשך למעלה משלוש שנים כעובד בריקושט, השירות של איגל קריק בארץ "לא רואה" את של סמסונייט. אני מדבר איתך על אישור החלפה בחדש על סמך תמונה בוואטסאפ, בזמן שהלקוח עוד לא הספיק למלא את טופס השליחה לתיקון.
וכן, שאר הפתרונות נסיעה שלהם, כל מיני תיקים קטנים לאריזה בתוך המזוודה, פתרונות לשמירה על חולצות מגוהצות, כיסוי עיניים, כרית ראש וכו' - מעולים גם כן. אמנם יקר, אבל שווה כל שקל. רק כשאתה מבין איך מנגנון הניפוח של כרית הראש מסיים את הסיפור תוך רגע, ושאפשר לפרק ולכבס את הכיסוי, והתחושה של הבד, והאחריות גם על פיצוץ... אתה מבין למה היא עולה פי 10 מכרית סינית שנמצאת על המדף הסמוך. שווה כל שקל (לא, אין לי מניות בחברה, אבל יש לי את כל הסיבות להלל אותה)